اگه بهتون بگويند زمين تا پنج دقيقه ديگه منفجر مي شه چيكار مي كرديد
سوال اينه
[/b][/color]اگه بهتون بگويند زمين تا پنج دقيقه ديگه منفجر مي شه چيكار مي كرديد ؟
مي خوام با جواب اين سوال خودتون به يك چيزهايي برسيد كه شايد در زندگي برامون خيلي مهم باشند ولي ما ازشون غفلت كرديم :73:
حالا همگي بگند اگه تا 5 دقيقه ديگه زمين منفجر مي شد :302:چه كاري انجام مي داديد ؟
RE: اگه بهتون بگويند زمين تا پنج دقيقه ديگه منفجر مي شه چيكار مي كرد
من اين حرف را باور نمي كنم و مي نشينم تا 5 دقيقه بگذرد و ببينم چه اتفاقي مي افتد ولي اگر اين حرف را باور كردم، چند لحظه اي به خانواده ام فكر مي كنم و خوشحال مي شوم از اينكه به زودي زود مي توانم نزد خدا بروم و به اين زندگي كه از اولش هم منتظر آخرش بودم خاتمه دهم.
خدايا توبه
هنرمند جون چه سوالهاي سختي مي پرسي
فكر كنم از خدا مي خواستم منو ببخشه به خاطر همه اشتباهاتي كه خواسته يا نا خواسته مرتكب شدم
اون لحظه مي خواستم كنار خونواده ام تو يه جايي مثلا...حرم امام رضا باشم
از اين سوالم منظور خاصي دارم كه ميخوام خودتون بهش پي ببريد
ولي منظورم اين بود كه توي اين فاصله 5 دقيقه كه فرصت داريد چي كار مي كرديد ؟
به خونوادتون فكر مي كرديد ؟
به شريك زندگيتون ؟
به مال و اموالي كه اين همه مدت جمع كرديد ؟
به فرزندتون ؟
دوست داشتيد تا اون 5 دقيقه تموم مي شه چه كسي پيشتون بود ؟
خلاصه اينكه چه كاري دوست داشتيد انجام بديد
راست میگی ؟؟!!:shy:
کی ؟؟
اگر درست باشه خوشحال میشم اینجوری http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...oticons7/4.gif
اما ......به شرط اینکه این بلا سر همه زمین بیاد نه فقط بخشی از اون ، ولی نمیشه یه بلای دیگه سرش بیاد ؟ آخه انفجار :158: همچین جالب نیست .ضمنن مطمئن باش خدا اینکارو نمیکنه چون این زمین محل محاکمه ما انسانهاست اگر قرار باشه کل زمین بره هوا اونوقت ما کجا باید بریم جواب پس بدیم ؟؟http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...oticons7/7.gif؟؟
زمين محل محاكمه نيست بلكه دنيا دار مكافاته
اگه خدا بخواهد مي تونه هر جايي كه دلش مي خواد به محاكمه خودش بپردازه و شايد اصلا نيازي به زمين نداشته باشه
آره هنرمند جون وقتي آدم بدونه ديگه چيزي براي حرص خوردن نداره احتمالا خيلي آروم مي گيره
شايد خيلي ها هم از ترس زودتر از اينكه 5 دقيقه تموم بشه غش كنن!!
قطعا در اون لحظه نمي شه به ماديات فكر كرد آخه نمي تونه به داد آدم برسه مگه اينكه يه موشك داشته باشي كه بتوني با اون از زمين بري!!!!
سلام
خداروشکر میکردم که حداقل 5 دقیقه ی دیگه واسه طلب بخشش از خداوند فرصت دارم ...البته اینا همش در حد حرفن, عمل کردن بهشون مهمه و حول نشدن تو اون زمان :D الانم آدم به این نتیجه میرسه که قدر لحظاتشو بدونه هر چند کوتاه:72:
فکر کنم سریع می رفتم پیش همسرم و دستشو می گرفتم تا پیش اون باشم...
اگه بازم وقت بود پدر و مادرم و خواهرامو و خونواده همسرمو هم خبر می کنم که باهم باشیم.
خدا رو شکر می کردم و ازش طلب بخشش می کردم:72: