چرا با شنیدن پاسخ منفی احساس می کنم ضایع شدم ؟
سلام
حالم یه کم که نه خیلی گرفته شده .
اون خانواده ای که گفته بودم مامانم رفته بود خواستگاری زنگ زدند خونمون و به مادرم گفتند که
اگه بچتون الان یه کاری داشت و می خواست باش ارشد یا سربازیشم بخونه
ما مشکلی نداشتیم اما این طوری درست نیست. گفتند بچمون هم یک سالی از درسش مونده .
آخه اگه بابای دختره پول دار یا تحصیل کرده بود . اگه دختره خوش تیپ بود . اگه خونشون جای درست حسابی بود . اگه رشته ی دختره خوب بود حرفی نداشتم که این طوری جوابم رو بدند اما اینکه همچین آدمایی این حرف رو بم زدند خیلی برام سخته
اصلا می گذاشتند یک جلسه من هم برم خواستگاری تاحرفام رو می زدم بعدش جواب می دادند
بد جورد ضایع شدم .... !
اعتماد به نفسم رو هم تا حدی از دست دادم ...
تصمیم گرفتم یک سالی رو بی خیاله زن گرفتن بشم .
اول تابستون امسال تا ۹ ماه بعدش برای ارشد بخونم و بعدش هم وقتی ۴ یا۵ ماه برم سر کار که می شه تابستون سال بعد زن بگیرم
ضمنا حامد خان امیدوارم که در تایپیک قبلیم ابتدا ارسالم رو خونده باشید و سپس سانسورش کرده باشین . من فکر نکنم که توی اون ارسال به
عقیده ای توهین کرده بودم که بیشترش رو حذف کردید . ازتون هم می خوام که کلا اون ارسال رو حذف کنید . چون انقدر سانسورش کردید که
نای خودش رو از دست داده .هر کی بخونه می گه کی بوده این حرفای بی سر وته رو زده .
در مورد بحث اعتقادی گفتم که من بی دین نیستم . یعنی اگه قبلا بودم الان نیستم . من خودم رو یک مسلمون می دونم . عدالت امام علی و شجاعت امام حسین راتحسین می کنم و انتظار برای تحقق آینده ای رو شن که با ظهور امام مهدی محقق می شه رو زیبا می دونم .
از فلسفه و سیاست هم متنفرم اما این ها دلیل بر بی بند و باری و بی دینی کسی نمی شه .من از دروغ متنفرم و قصد دروغ گفتن هم به کسی ندارم . در مورد روابط پیش از ادواجم هم نمی خوام دروغ بگم . می گم من تا الان بادختری رابطه نداشتم و دروغ هم که نگفتم چون من تا الان با هیچ دختر رابطه جنسی نداشتم . پس نتیجه می گیریم که من هیچ دروغی نمی خوام بگم .
از کسانی هم که قصد حال گیری بنده رو دارند تقاضا می کنم که بی خیال بشوند چون همین طوری خدا رو شکر حالم گرفته هست . الان به انرژی مثبت نیاز دارم .