RE: دوراهی و انتخاب صحيح ؟
سلام دوست عزیز
باهاش حرف بزنید. ادما باید منطقی باشند. آخه راضیه خانم برای چی میخاد که شما فقط در کنارش باشید؟شما که نمی تونید باهاش ازدواج کنید کنار هم بودنتون برای چیه؟اگر بخواهید همین جوری پیشش باشید هیچوقت دیگه هم نمی تونید ازش جدا بشید وبه مرور زمان راضیه هم به شما بیشتر علاقه مند میشه. به این جاها هم فکر کنید
من فکر همه جارو کردم که باهاش بدرفتاری کردم تا بره از پيشم ولی نرفته ، خودشم میگه فکر همه جا کرده و میدونه که با اين کارش آينده و زندگیش تبا میشه ، اون همه چیز میدونه و داره تصميم می گیره
فکر میکنم مشکلات شما دو تا با هم خیلی الکیه
بهتره دوباره پیش قدم بشین برای ازدواج
مطمئنن خانواده ها دیگه دخالتی نمیکنن چون دیدین دخالتشون چقدر بده نتیجش
اگه نمیخوای باش ازدواج کنی هیچ رابطه ای باش برقرار نکن اصلا نه تلفن نه ایمیل نه اس ام اس نه حتی از خبر بگیر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sheitoon
با سلام در آخر نامه تا يک هفته بهم مهلت داده که باهاش تماس بگيرم نه برای اينکه باهاش ازدواج کنم فقط ازم میخواد کنارش باشم به گفته خودش نمیتونه فراموشم کنه .
هدف جدایی من اینه که اون به آيندش برسه دوست ندارم آيندش به خاطر من تباه کنه چون من دیگه نمیتونم ازدواج کنم یعنی موقعیتش نخواهم داشت ولی اون الان راضیه که فقط بعنوان يدوست کنار هم باشیم
چکار کنم ؟ راهنماییم کنید ؟
دوست عزیز
تالار همدردی مخالف اینگونه روابط دوستی بین دختر و پسر است اگر میخوای بدونی چرا مخالفه کلیک کن
مطمئن باش که هیچ پسری هم تا حالا برای دوستی با یه دختر خودشو نکشته