تردید در مورد ظاهره همسره اینده
سلام ،میخواستم ببینم اندام همسر میتونه باعث فرو پاشی زندگی یا سرخوردگی،دلزده شدن یا هر چیز دیگه ای بشه؟من با این خانم کاملا هماهنگم و توافق داریم،تمام افکاروعقایدمان چه درمسائل مذهبی چه خانوادگی و رفتاری و اجتماعی و کارو.... در یک سطح است،فقط 2 مشکل دارم یکی سن ایشون که یک سال ونیم از من بزرگترن(اما از نظر قیافه اصلا مشخص نیست،هردومان قدوقواره ی کوچکی داریم)که البته من با سن ایشان مشکلی ندارم(البته از نظرخودم و تا اندازه ی تجربه 23 ساله ام،شاید افکارم اشتباه باشد)ویکی هم لاغر بودن ایشون که چون از احساسات بعد ازدواج خبر ندارم کمی نگران این مسئله هستم که نکنه بعدا از ایشون به خاطر اندامشون دلزده شوم.
البته ملاک انتخابم اندام و زیبایی نیست،فقط چون از احساسات بعد از ازدواج خبر ندارم نمیدونم چی پیش میاد
در ضمن ممنون میشم جواب رو به ایمیلم ارسال کنید،یه ذره سرم شلوغه،تنیتونم بیام نت،لااقل با گوشی ایمیل هامو چک میکنم ممنون
RE: تردید در مورد ظاهره همسره اینده
بستگی به شخصیت فرد داره !
مثلا خود من حتی اگه همسرم ( بعد از ازدواج صورتش هم نابود بشه خیلی راحت می تونم تحملش کنم ) ! در صورتی که مثلا دیدم که پشتم بوده !
حرف مردم برای من در حد بسیار کمی ارزش داره ! چون حرف بقیه خیلی تاثیر می زاره ! یکی می گه لیاقتت بیشتر بوده طرف به کل نا امید می شه ! یکی می گه خیلی سرتر بوده یهو احساساتی می شه و ... !
برادر بزرگوار،
خیلی برای ازدواج جوان هستید!!! خیلی زیاد..
چرا فکر می کنید برای ازدواج اماده اید؟
حتما مشاوره بروید
این دو موضوعی که مطرح کردید بسیار بسیار مهم هستند و قابل تامل، یعنی هم اندام و وضعیت ظاهری ایشون از اهمیت بسیار زیادی برخورداره و هم سن ایشون بسیار مهمه که از شما بزرگترند...
ولی باز هم تاکید می کنم که سن شما برای این تصمیم مناسب نیست...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sci
برادر بزرگوار،
خیلی برای ازدواج جوان هستید!!! خیلی زیاد..
چرا فکر می کنید برای ازدواج اماده اید؟
حتما مشاوره بروید
این دو موضوعی که مطرح کردید بسیار بسیار مهم هستند و قابل تامل، یعنی هم اندام و وضعیت ظاهری ایشون از اهمیت بسیار زیادی برخورداره و هم سن ایشون بسیار مهمه که از شما بزرگترند...
ولی باز هم تاکید می کنم که سن شما برای این تصمیم مناسب نیست...
ممنون از توجهتون اما با احترامی که برای شما و نظرتون قائلم اما با این نظر کاملا مخالفم،زود نیست(برای سن ازدواج با 8 نفر متاهل مشورت کردم که فقط 2 نفر معتقد بودن زوده و باید تا 35 سالگی صبر کنم،اونم از اون افرادی بودن که دوس دارن بشینن سره جاشون وزندگیشون از همه بهتر باشه)اگه راه حلی واسه جلوگیری از گناه وفشارهای روحی روانی دارید ارائه بدهید
برادر گرامي! توجه شما را به چند مطلب جلب مي كنم:
1. تاهل يك فرد به معناي صلاحيت او براي مشاوره دادن براي ازدواج نيست.
2. در زندگي مشترك مشكلات خيلي بيشتري بوجود مي آيد كه اگر در برخي از آنها ظاهر و سن هم موثر باشند، احتمالا معضل اساسي به حساب نمي آيند. پيشنهاد مي كنم تيتر مشكلات متداول در زندگي هاي ايراني را در همين تالارها يك نگاهي بيندازي.
3. ما آدمها چون يك "خودشناسي" خوبي نداريم، خيلي زود آراء و نظراتمان راجع به همه چيز عوض مي شود، آرزوهايمان را تغيير مي دهيم، وسيله هاي رسيدن به آرزو را عوض مي كنيم و .... شما الان نگراني كه ديدگاهت بعد از ازدواج در مورد ظاهر همسرت عوض شود. چرا؟ يعني براي زيبايي همسرت جايگاهي فوق العاده اي باز كرده اي كه مي تواند روي زندگيت تاثير بگذارد؟ يا اين هم يك پارامتر بوده براي ايجاد علاقه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafun
3. ما آدمها چون يك "خودشناسي" خوبي نداريم، خيلي زود آراء و نظراتمان راجع به همه چيز عوض مي شود، آرزوهايمان را تغيير مي دهيم، وسيله هاي رسيدن به آرزو را عوض مي كنيم و .... شما الان نگراني كه ديدگاهت بعد از ازدواج در مورد ظاهر همسرت عوض شود. چرا؟ يعني براي زيبايي همسرت جايگاهي فوق العاده اي باز كرده اي كه مي تواند روي زندگيت تاثير بگذارد؟ يا اين هم يك پارامتر بوده براي ايجاد علاقه؟
من تمام مشکلات رو خوندم تمامشو هم نخونده باشم 80%روخوندم.باور کن به بعضی از مشکلاتشون میخندیدم.نمیدونم شماها چه اصراری دارین از ازدواج یه غووووووول بسازید.واقعا اگه ایجوره که شما میگین چرادوستان من که متولد72 یاحتی 73 ان و الان بعضی هاشون 1 سال ازدواج کردن به مشکل نخوردن و خیلی ام راضی ان؟؟نمیخواین بگین که 5 سال دیگه به مشکل میخورن ها؟اینجور که شماها میگین تلخی های ازدواج خیلی بیشتر از شیرینی هاشه،پی مگه مرض داریم خودمون رو بندازیم تو چاله؟تویه سایت دیگه طرف اومده میگه دارم دیونه میشم،همسرم خیلی با موبایلش بازی میکنه چیکارکنم؟خوب اخه..... چی بگم والا،شایدم ازدواج یه راهه پر از سختی ومشکلات و بدون شیرینی که اگه تونستی تا اخرش بری بهت جایزه میدن