RE: تناسب فیزیکی در ازدواج
سلام
من دقیقاً متوجه مشکلت نشدم ، از اینکه چرا ایشون با قد شما مشکلی ندارند ناراحتی! یا ازاینکه چرا ایشون قدشون هم اندازه شما نیست!
به نظر می تونی دایره انتخابتو محدود به افراد هم قد خودت بکنی
یا
قبول کنی حقیقتو و برای مسائلی جانبی که این موضوع پیش می یاره بشینید با هم حرف بزنید و راه حل معقول پیدا کنید
خوش به حالت به خدا نزدیکتری
مليكا جونم
اگه از يه تاپيك موضوع رو دنبال كني بهتر نيست؟
لااقل همه نظر بقيه رو مي بينن و صحبت ها يه جا جمع مي شه
دوست عزیز تعدد و زیاد بودن موضوع دلیل بر همگیر شدن و پاسخ دادن های بی شمار نیست ، دوستان خوب من در همدردی در این ماه به دلیل امتحانات مدارس و دانشگاهی و ... کمتر به این دهکده سر سبز سری میزنند و مدیر عزیز تالار هم به علت ذکر شده توسط خودشان ( گرفتاری و .... ) کمتر به ما سر می زنند . به همین خاطر به جواب های زیبا و راه کارهای این عزیزانی که در کنار شما هستند ، اکتفا کنید تا دیگر دوستان هم به جمع ما بپیوندند.
متشکریم از همکاری شما .
موفق و پاینده باشید .
سلام ملیکا جان
من این مشکلت رو جای دیگه ای که عنوان کرده بودی هم خونده بودم. عزیزم قد و قواره زیاد مهم نیست البته بستگی به خودت داره. در مورد اینکه میگی توی خیابونا اذیت می شی، حق با شماست متاسفانه این مشکل برای کسانی هم که قدشون از حد معمول کوتاه تره وجود داره. و این موضوع هم ربطی به ازدواجت با اون آقا نداره چون اگه بخوای توی ایران ازدواج کنی تعداد مردانی که 2 متر قدشون باشه کمه. پس با هر کس دیگه ای هم ازدواج کنی این مشکل هست حتی ممکنه اگه تنها هم توی خیابون بری این مشکل برات تکرار بشه.
اگه قصد داری ایران زندگی کنی چه با اون آقا ازدواج کنی چه نه باید سعی کنی مشکلت رو با حرفهایی که می شنوی حل کنی. برات بی اهمیت باشه.
در مورد ازدواجت با اون آقا هم همه چیز بستگی به خودت داره، ببین چه خصوصیات دیگه ای داره، همه رو کنار هم بگذار و تصمیم بگیر. اما تنها مشکلتون قد شماست بهتره زیاد سخت نگیری. (قد واسه آدم شوهر نمیشه:D)
موفق باشی
salam melika jon . dastane mano to taghriban shabihe hame. manam ye dokhtare taghriban ghad boland va heykali hastam. va bayeki az pesaaraye aghvamemon 6 mahe namzadam .namzadam 15 sant az khodam kotahtare.man az lahaze zaheri ziba hastam vali on az nazare digaran zeshte. ama man marde zendegiye ayandamo harjor ke bashe bazam ziba mibinam . shabe jashene namzadimon darasare negah haye digaran namzadam kheily narahat shode bod ama man aslan tavajohi be digaran nadashtam , in masale baes shod on mohebatesh nesbat be man bishtar beshe va dar natije rabetamon nesbat be ham amigh tar. man be khatere ekhtelafe ghademon narahat nistam va midonamke in masale hadaksar ta dosale dige baraye digaran ham adi mishe . aslan be kasi che? man namzadamo be khatere paki va sedaghatesh dost daram va hargezam be massale ekhtelafe ghademon fekr nemikonam. chizi ke baese tadavome zendegi mishe ertebate atefiye dotarafe na zahere dotaraf. say kon masale ekhtelafe ghad toro az tavajoh be vizegihaye khobe on baz nadare.
راستی ملیکا خانوم نگفتی پدر و مادرت قدشون نسبت به هم چطوریی؟ خالت با شوهرش چطور؟می خوام ببینم ممکنه تو خانوادتون بلند تر بودنه زنها از مردها رسم باشه و براشون مشکلی نباشه؟
عزیزم ملیکا جان همون طور که قبلانم گفتم اگر تو زندگی عشق باشه کوتاهی یا بلندی قد به چشم نمیاد ولی باید اونقدر قوی باشی که وقتی کسی بهت نگاه تمسخر آمیز کرد اصلا محل نذاری و حتی در وجود خودتم ناراحت نشی .زیاد طول بکشه دوسال وبعد دوسال اختلاف قدتون عادی میشه اما میتونیین کاری کنین که همه به عشقتون غبطه بخورن