-
+شکست عشقی
salam
man dokhtari hastam ke az hich nazar kamboodi nadaram zahere khoobi ham daram ke pesaraye ziyadi tamayol be ertebar bargharar kardan ba man ra darnd vali az jayi ke adame maghroori hastam be rahati ba kasi ertebat barghara nemikonam vali nemidanam chera pesarhayi ke ba hezar zahmat vaghti movafagh be bargharariye ertebat ba man mishavand baed az modati be estelah man ro mipichoonan dar soorati ke az hich nazar barashoon kam nemizaram. nemidoonam chera.khodam fekr mikonam be khatere ebraze alaghe va tavajohe ziyadiye ke beheshoon mikonam. aya bardashtam doroste?
-
RE: شکست عشقی
عزیزم من خودم خیلی از این چیزها دیدم نظرت شاید درست باشه چون وقتی زیادی به کسی محبت کنی طرف مقابل فکر میکنه حتما کسی هست البته ارزش واقعی دوستی با جنس مخالف اگر برای ازدواج باشه درسته ولی اگرغیره باشدلازم نیست زیادتحول شون بگیری.ok
-
سلام asal
یکم اینکه ورودت را به جمع دوستان تالار همدردی خیر مقدم می گویم.
دوم هم اینکه اگر بخواهی فینگلیسی بنویسی، مشکل در ارتباط با دوستان پیش می آید.
و سوم:
شما چه زود پا در ارتباط با یک پسر بگذاری یا دیر، اما نتایج منفی آن در هر دو مورد یکسان است.
به نظر من پاک کردن صورت مسئله این دوستی ها ، از حل آن ساده تر است.
اگر دوستی معمولی هست که نیاز به پیشرفت احساسی ندارد و ساده است و قطع آن هم به نظر دو طرف بستگی دارد.
حتی اگر مسئله دوستی در رابطه با ازدواج هم هست،باید عنصر احساسی در آن غایب باشد. تا وقتش.....
-
سلام عسل
شما که به قول خودتان مغرور هستید پس باید با طرف سنگین تر برخورد کنید دوستی با هر کس باید دلیلی داشته باشد یا برای ازدواج هست یا برای کمک کردن در درس ها یا برای پیدا کردن یه همزبان و یا .......
شما باید تکلیف خودتو روشن کنی بعد به این فکر ها بیفتی
-
سلام
اولا جناب اندی love
خواهشا مودب باش
انگار این تالار را با جای دیگه اشتباه گرفتی
یا قوانین مربوط به این تالار را نمی دونی
یا احترام طرف مقابلت را نگه نمی داری
این چه طرز صبحت کردنه احترام خودت را نگه دار تا از طرف بقیه بچه ها با شما برخورد نشه
سلام عسل جان
ورودت را به تالار تبریک میگم
عسلم تو میگی خوشکلم تو میگی غرور دارم پس نباید غرورت اجازه بده خودت را بازیچه دست کسی بکنی
تو حتی نباید اجازه بدی کسی نگاه چپ بهت بکنه چه برسه باهات دوست بشه و تو وابستش بشی و بعد بزاره بره این که دیگه غرور نمیشه
هیچ وقت از کسی گدای محبت نکن و هیچ وقت اجازه نده یه سری ادم های هوس باز از ظاهر زیبایت به عنوان یک ابزار ویترین گونه استفاده کنند
هیچ وقت وجود نازنینت را خدای نکرده به تاراج نزار
-
سلام عزيزم
عسل جان خيلي از پسرهاي اين دوره زمونه فقط بخاطره مسائل بي اهميت و الکي با دخترا رابطه برقرار ميکنن.اگر هم بدونن که يه دختر بدست نياوردنيه بيشتر سعي ميکنن چون لجبازن اما چون نميدونن چرا ارتباط برقرار کردن و اصلا" هدفشون چيه سريع حسه کنجکاويشون ارضاء ميشه .بعد اين تو هستي که ميموني با يه قلبه مجروح و يه اعصاب خراب.ببين عسلم هيچ پسري تو دنيا بيشتر از خودت ارزش نداره.اگر تو نتوني از خودت مراقبت کني هيچ کسي مواظبه تو نيست و هيچ کس هم برات دل نميسوزونه.به فکره خودت باش.اگر دوست داري با هرکي رابطه داشته باشي داشته باش اما مواظبه خودت باش.احساستو فقط با کسي که ميدوني ميمونه واسط شريک شو.موفق باشي.
-
عسل جان سلام ورودت و به تالار تبريك مي گم
من هم مثل ساير دوستان بايد بگم كه اين دوستيها اول و اخرش جداييه و چه بخواي چه نخواي به همين نقطه مي رسي به خاطر اينكه دو طرف خيلي بي هدف و براي مسائل پوچ باهم ارتباط برقرار مي كنند حتي اگر دختر از ارتباط خودش هدف داشته باشه و پسر نداشته باشه باز هم به جايي نمي رسه . پس فكر نكن كه تو چه مشكلي داري و يا شايد در حقشون كوتاهي كردي كه به جدايي ختم شده تو چه تا ارنج عسل بكني توي دهانشان چه زهر بهرحال به همين نقطه مي رسي