من تو برقرای ارتباط با دیگران دچار مشکل هستم
باسلام
من یه مشکل بزرگ تو روابطم با دیگران دارم ، که این مشکل باعث شده من همیشه تنها باشم .
من از ابراز احساسم نسبت به دیگران خصوصا جنس مخالف، هم ترس دارم وهم خجالت میکشم .
ازاونجایی که ادم مذهبی و مقیدی هستم ترسم از اینه که طرف مقابلم تعجب کنه که من با اینهمه مقید بودنم همچین حسی دارم و اون رو ابراز میکنم.
بنابر این هیچوقت احساس واقعیم رو نسبت به جنس مخالف ابراز نمیکنم.
از طرفی هم اگه کسی بهم احساسش رو ابراز کنه باورم نمیشه که این حس واقعیشه نسبت به من ، یه جورایی اعتماد به نفس ندارم و همیشه فکر میکنم که یک مذکر از روی ترحم بهم ابراز علاقه و محبت میکنه، یا شاید هم میخواد ببین من عکس العملم نسبت به حرفش چیه
خلاصه اینکه من خیلی احساس تنهایی میکنم وبه هیچکس هم اعتماد ندارم .
لازم میدونم که این رو هم بگم که من 20 سالمه وحدود 10 سال هست که پدرم فوت کرده ، مادرم هم زیاد اهل ابراز علاقه و محبت نیست ، شاید بهتر باشه بگم خودش نیاز به محبت داره و من به شدت اماده این هستم که یکی از راه برسه و بهم محبت کنه، و واقعا کم بود محبت رو در خودم حس میکنم.
خواهش میکنم کمی من رو راحنمایی کنید. من واقعا با این شکاک بودنم ، توروابطم با دیگران دچار مشکل هستم.
RE: من تو برقرای ارتباط با دیگران دچار مشکل هستم
میشه بیشتر توضیح بدین؟ منظورتون از جنس مخالف کیه؟
محرمن یا نامحرم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گلنوش67
میشه بیشتر توضیح بدین؟ منظورتون از جنس مخالف کیه؟
محرمن یا نامحرم؟
نه عزیزم منظورم نا محرم هستش
کلا اگر جنس مخالف رو دوست داشته باشم روم نمیشه بهش ابراز کنم و همچنین میترسم اگه ابراز کنم انتظار داشته باشه که رابطم رو با هاش صمیمی تر کنم که این هم از لحاظ شرعی مشکل داره بنابر این هیچوقت احساسم رو ابراز نمیکنم، و همیشه تنها هستم.
درضمن من هیچ وقت درباره ی این مسائل با کسی درد و دل نمیکنم و همه چیز رو تو خودم میریزم ،دیگه واقعا دارم دغ میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maryam123
شما اقا هستی یا خانوم!؟!
من یه دختر 20 هستم
عزیزم
کار خیلی خوبی میکنی که علاقه ات رو ابراز نمیکنی
علاقه رو باید به شوهرت ابراز کنی نه به پسر دیگه
گلم. ابراز علاقه از طرف دختر همیییشه مشکل سازه.
خوشحال باش که اینجوری هستی
مرد آینده تو باید خودش تورو پیدا کنه و بهت ابراز علاقه کنه نه اینکه تو به کسی ابراز علاقه کنی عزیزم