تردید در ازدواچ با پسری که مشکل زود انزالی دارن
سلام
من یک سال میشه که با پسری اشنا شدم...الان مراحل خواستگاری انجام شده اما من هنوز دو دلم...مشکل من تا اندازه ظاهر این اقاست...ما خیلی با هم بیرون می ریم مهمونی میریم ...تا وقتی که فقط ما دو تا هستیم حس می کنم دوستش دارم ..اما وقتی با دوستای دیگرمون هستیم یا توی یک مهمونی حس میکنم خیلی بی کلاس هست و یه جورایی خجالت میکشم..من از نظر ظاهری خیلی سرتر از اون هستم و حتی گاهی حس میکنم دیگران تعجت میکنن که این اقا را قبول کردم...ما هر دو هم سنیم و تحصیلات هم در یک حد هستیم...وضع مالی من هم بهتر از این اقاست ولی خانواده هامون مثل همند. البته در اینده امکان داشتن کار بهتر با درامد بالاتر برای هر دومون وچود داره.............اما مشکل اساسی من اینه این اقا به من گفتن که مشکل زود انزالی دارن....میگین چی کار کنم...البته نکته اخر اینکه از نظر اخلاقی خیلی خوب هستند
خیلی ممنون
RE: تردید در ازدواچ با پسری که مشکل زود انزالی دارن
سلام دوست عزیز
به همدردی خوش اومدی
اول از همه با خودت کنار بیا.دقت کن که این اقا قراره بشه همسر شما.هم بالین شما.پدر بچه شما
اما این دیدی که برای شما قبل از ازدواج ایجاد شده کمی ناجور به نظر میرسه
شما خودت حس میکنی که ممکنه دیگران به خاطر بودن شما با ایشون تعجب کنن نه دیگران
ببین ایا میخواهی زندیگت روی حرف و نظر دیگران بنا کنی یا روی نظر و خواسته خودت
وقتی اختلاف فرهنگی رو دیدی چرا ادامه دادید؟!
مسئله زود انزالی باید ببینید در چه حدیه
الان با راهکارهایی که متخصصین مسائل جنسی میدن این مشکل در اکثر افراد قابل حله
متنتون خیلی پراکنده بود...الان مشکل اصلی چیه؟یه جایی به کار اشاره کردی..یه جایی به سطح تحصیلات...یه جایی به موقیعت شغلی اینده
ملاکهای اصلی تون برای ازدواج چی بوده؟
مسائل مالی؟
مسائل شغلی؟
ظاهر؟خانواده؟اخلاق؟
زود انزالی یا ظاهر ایشون؟
مریم جون خیلی خیلی ممنونم جواب دادی...
مشکلی اصلی من با این اقا همینه که گفتن زود انزالی دارن...و ظاهرشون...البته این را بگم که این اقا زشت نیستند و خیلی معمولی هستن ولی خیلی خیلی پر مو و رنگ سبزه...و من خوشگلم و خوش اندام...من تو دوستای که ظاهرشون خیلی کمتر از منه این احساس بم دست داده که این پسر را قبول نمی کردن و تعجت میکنن که چرا من قبول کردم....اما یه سری پسرهای خوشگل می شناسم که خیلی بی شعور و دختر بازند...و میدونم که پیدا کردن یه پسر خوش تیپ و اخلاق خوب و خانواده دوست کار حضرت فیله...
من اوایل رابطمون اصلا مشکلات ظاهری را ندیدم..اصلا نفهمیدم که مثلا موهاش ریخته!!...احساس میکردم دوسش دارم همین الان که بش فکر می کنم احساس میکنم که دوسش دارم و اشکم در میاد . و اخلاقشم واقعا می پسندم...رفتار اجتماعیش خوبه اما ظاهرش که بده تو جمع احساس خوبی ندارم و گرنه وقتی باهم هستیم و باهم غذا میخوریم احساس بدی ندارم
راجع به مشکل زود انزالی هم هر چی تو اینترنت می چرخم می بینم که درمان فقط سطحی هست و بعد قطع دارو مشکل بر میگرده و دارو هم ضرر داره....تردید دارم که واقعا درمان داشته باشه. شما نظرتون چیه...ایا واقعا درمان داره یا الکی میگن..در ضمن من نمیتونم زیاد راجع به این قضیه باش حرف بزنم..
من 29 سالمه و مشکلات فرهنگی جامعه برای دخترای با سن بالا و خانواده ام اصرار دارن که زود ازدواح کنم اگه دست خودم بود فعلا ازدواج نمکردم..
سیمین جان
برای رشد و ارتقا موقیعت ازدواج خیلی هم خوبه.دلیلی نداره که مجرد بمونی.البته باید طرفت رو درست انتخاب کنی
اینکه میگی نمیشه در موردش صحبت کنی...الان باید هرچی واقعا ازین اقا میخوای رو مطرح کنی.پس فردا همین اقا میگه تو اگر با فلان مسئله مشکل داشتی به من میگفتی
پس الان حسابی چشماتو باز کن و سوالاتت رو هم مطرح کن.چون شما که نمیدونستی اینو خودش مطرح کرده
البته با حفظ حریم و حرمت
در مورد ظاهر هم...معمولا یک زن باید زیباتر و خوش اندام تر ازیک مرد باشه
دنبال مرد زیبا نباش.که زن و مرد زیبا مال خود ادم نیست
من همسرم چشمای ابی روشن داره و موهای بور و پوست سفید
نمیدونی وقتی باهم بیرون میریم و میبینم دخترا نگاش میکنن چه حالت بدی بهم دست میده
با خودم میگم کاش اینارو نداشت که هربار تنها بیرون میره من نگران باشم
البته خداروشکر قد و هیکل مناسبی نداره!!! واگرنه من باید دیگه زندگیمو میذاشتم کنار و دنبالش تو خیابونا بودم!
ببین دوست خوبم
یه سوال ازت میپرسم
حرف مردم چقدر برات اهمیت داره؟انتخاب خودت چقدر؟
مثلا اگر بهت دوستات میگفتم چه مرد خوشتیپی اون موقع بازم دچار تردید میشدی یا نه؟در مورد زود انزالی هم..ببین خانومی برو پیش یک متخصص مسائل جنسی صحبت کن.اونا خیلی بهتر راهنماییت میکنن
دکتر مهرداد افتخار خیلی تبحر دارن تو این زمینه.من شمارشو ندارم اما سرچ کنی پیدا میکنی
یه موضوع دیگه..ایشون از کجا فهمیدن مشکل زود انزالی دارن؟رابطه دارین باهم؟یا ایشون با کسی داشته؟
لطفا به سوالاتم جواب بده
ضمنا دوست من باید انزال زود رس ریشه یابی بشه
عصبیه...خود ارضایی های مکرره....ضعف بدنه....
متاهلین جواب بدن/اگه قبل ازدواج میدونستین شوهرتون زود انزال هست باش ازدواج میکردین?
قبل از هر چیز شرمنده که این قدر رک حرف می زنم...
خواستگار من راجع به خیلی چیزا با من حرف زده از جمله خود ازضایی که همیشه داشته و زود انزالی..ما هر دو 29 سالمونه و منم از نظر جنسی ادم گرمی هستم..
خواهش می کنم خانم های متاهل جواب بدن...اگه می دونستین که شوهرتون زود انزال هست و باز حق اننحاب داشتین باش ازوداج می کردین`?
خیلی برام مهمه خواهشا جواب بدین
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سیمین91
من یک سال میشه که با پسری اشنا شدم...الان مراحل خواستگاری انجام شده اما من هنوز دو دلم...مشکل من تا اندازه ظاهر این اقاست...ما خیلی با هم بیرون می ریم مهمونی میریم ...تا وقتی که فقط ما دو تا هستیم حس می کنم دوستش دارم ..اما وقتی با دوستای دیگرمون هستیم یا توی یک مهمونی حس میکنم خیلی بی کلاس هست و یه جورایی خجالت میکشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سیمین91
اما مشکل اساسی من اینه این اقا به من گفتن که مشکل زود انزالی دارن...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سیمین91
من 29 سالمه و مشکلات فرهنگی جامعه برای دخترای با سن بالا و خانواده ام اصرار دارن که زود ازدواح کنم اگه دست خودم بود فعلا ازدواج نمکردم..
1-یک سال با ایشان آشنا هستید
2-چون بی کلاس هست و بعد از یک سال متوجه شده اید ،پیش دوستان خجالت میکشید
3-مشکل اساسی تری هم دارید،زود انزالی ایشان
4-و در آخر به خاطر فشار اطرافیان میخواهدی ازدواج کنید
شما اگر تمایلی به ازدواج ندارید و فقط به خاطر حرف اطرافیان میخواهید ازدواج کنید، دست نگه دارید.
در ازدواج شما باید با میل قلبی خود ازدواج کنید، در ازدواج باید طرف مقابلتان را قلبا" بپذیرید و دیدگاه اطرافیان برایتان مهم نباشد.
بنده به شما توصیه میکنم، با دید منطقی و کم توقع بودن به قضیه نگاه کنید، شما یک همراه و شریک زندگی میخواهید که در کنارش احساس امنیت و آرامش کنید؛ نه اینکه بخواهید در مقابل اطرافیان پوز ظاهر و ثروت فلان و بهمانش را بدهید.
پس در مرحله اول : تکلیف را با خودتان روشن کنید، آیا تمایل به ازدواج دارید؟ یا فقط به خاطر حرف دیگران است؟
دو:خواستگارتان را بر اساس معیارهای (منطقی) که دارید ارزیابی کنید؛ آیا ایشان فرد مناسبی است؟ اگر هم در ظاهرش تردید دارید، و نمیتوانید آن را قبول کنید از این ازدواج منصرف شوید.
سوم: اگر هیچ مشکلی نباشد و فقط زودانزالی مشکل است، این یک معضل بزرگ است و نیست.
بزرگ است چون:مرد و زن باید به لحاظ مسائل جنسی همدیگر را تأمین کنند
بزرگ نیست چون: میتوان با مشاوره و یا دکتر متخصص این مشکل را رفع کرد.
سلام عزیزم ..
من با آقای keyvan صد در صد موافقم :72:
ببین من فقط 1 چیز میگم ... اگه انسان فردی رو واقعا دوست داشته باشه اون شخص براش قشنگ ترین خوشتیپ ترین و با کلاس ترین(به قولا) فرد تو دنیا میشه .... ببین مثلا مادر من پدرم رو خیلی دوست داره طوری که صدای خر و پف پدرم براش مثل لالایی میمونه ، لباس گرد و خاکی سرکار پدرم براش مثل لباس متبرکه
میخوام بگم اگه شما واقعا ایشون رو دوست داشته باشید به خاطر خودش به خاطر خوبیاش مطمئن باش پیش بقیه خجالت نمیکشی .... و باالعکس مثلا اگه آدم منطقی هست به بقیه پز منطقش رو میدی ... چطور بگم اگه واقعا کسی رو دوست داشته باشی حتی اگه 1 خال گوشتی گنده رو دماغش داشته باشه اون خال رو دوست داره و اصلا به نظرش زشت نمیاد.تیپ و قیافه رو میشه درست کرد خیلی راحت میشه 1 آدم زشت رو زیبا کرد اما سیرت 1 آدم بد سیرت خیلی راحت زیبا نمیشه ... قیافه مهمه اما همینقدر که به دل 1نفر بشینه :43:به دل خودت نشسته پس این دیگه مهم نیست که بقیه چی میگن ... پیش اون دوستاتم که میری میتونی به فهم و شعور همسرت بنازی مطمئن باش ظاهرش رو خوب میتونی تغییر بدی
امـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــا
خیلی فکر کن اگه از الان شک داری فعلا واسه ازدواج اقدام نکن ....
در مورد مشکل زود انزالی ، منم اگه جای تو بودم حتما مثل تو نگران میشدم اما بهتره این شک و تردیدت رو در مورد این موضوع با متخصص مطرح کنی و بعد در مورد نتیجه ای که از حرفشون میگیری فکر کنی که آیا میتونی کنار بیای یا خیر ..... موفق باشی عزیزم :323:
سلام ،به عنوان یک مرد به شما توصیه میکنم به هیچ وجه با ایشون ازدواج نکنیند،وقتی شما از لفظهای "بی کلاس " و امثال هم استفاده می کنین یک نتیجه حاصل میشه :
ایشون به هیچ وجه برای شما نمی تونن نقش مرد رابطه رو بازی کنن.
درست یا غلط شما جنس مذکر رابطه رو به عنوان مرد ذهنی یک زن قبول نکردین..پس لطفا هم اون اقا هم خودتون بدبخت نکنین!!
ضمن تایید حرف های grey-sm !
در نظر بگیرید ، با کسی دیگه ازدواج کردید و زیبا هم بود ! همین حس شما رو اگه پیدا می کرد شما چه حالی پیدا می کردید ؟
فکر نکنم ، حس جالبی باشه اینکه به شما بی کلاس ( چه حرف بی معنی ) و زشت بگند ! شاید زیبا باشید ، ولی به هر حال زیباترین نیستید !
بهتره ، طرز نگاهتون رو تو زندگی درست کنید
این رو هم در نظر بگیرید زیبایی برای چند ساله وقتی اثر پیری روی صورتتون اومد اینجاست که نیاز به شوهری دارید که یارو یاورتون برای آخر عمرتون باشه.اگر ویژگی های دیگرش مشکلی نداره با خودتون بشینید و فکر کنید.
حرف یک عمر زندگیه نه 1-2 سال