...:::: آنچه ما اسمش رو مي ذاريم زن ذليلي ::::...
تو مطالعاتم گاهي به رواياتي برمي خورم كه واقعا لذت بخشه ، و اگر اينها در زندگي ما اجرا بشه باور كنيد زندگي ميشه گلستان ....
اما متاسفانه ما ( بيشتر ما مردا ) اسم اونا رو مي ذاريم زن ذليلي ، ( به خاطر غرور و تفكر مرد سالاري و .............. بعضي از مردا حاضر نميشن اونا رو اجرا كنن )
منم هميشه تو بحث هام ميگم كه : اگه كمك دادن تو خونه به همسر و ..... زن ذليلي هست ، حضرت علي (ع) در رأس زن ذليلان عالمه :311:
تو اين تايپيك در نظر دارم ، رفتار و رواياتي رو بيان كنم كه در نظر ما زن ذليليه ، اما در نگاه اهل بيت(ع) يكي از زيباترين عبادات و جلب توجه خداونده و راهي است به سوي درك لذت حقيقي زندگي در كنار همسر و خانواده ، :72::72::72::227:
دوستان عزيز هم كمك بدن تا يه تايپيك زيبائي داشته باشيم (( البته تايپيك جاي بحث و چالش نيست و فقط در هر پست يه رفتار و يا يه روايت با ذكر منبع آورده بشه ))
براي اينكه پستم طولاني نشه ، اولين ارسال رو در پست بعدي ميارم ...
علي (ع) نقل مي كنه ((( روزي پيامبر (ص) به منزل ما آمد ، در حالي كه زهرا (س) مشغول آشپزي و من مشغول عدس پاك كردن بودم ،
رسول خدا (ص) به من فرمود : ابوالحسن سخن مرا گوش كن ، زيرا آنچه خداوند به من دستور داده به تو مي گويم : هر مردي در خانه به همسرش كمك كند ، معادل پاداش پيامبران صابر همچو داوود و يعقوب و عيسي ثواب خواهد برد ،
يا علي هر كس از روي علاقه در خانه به همسرش خدمت كند ، خداوند اسم او را در ليست شهدا ثبت خواهد كرد )))
اين چندتا گل و بوسه هم تقديم به اون مردائي كه در خانه ، به اين حديث عمل ميكنن :72::72::72::46::46::46:
RE: ...:::: آنچه ما اسمش رو مي ذاريم زن ذليلي ::::...
مرسي مهجر بينشان
امروز ميرم اين روايت رو به شوهرم ميگم تا بدونه چقدددددددددررررررر پيش خدا عزيزه.:43::311:
اما يه روايت زيباي ديگه كه تقريبا مي تونم بگم از نظر ما اوج زن ذليلي هست :311: ، اما انصافا عجب محبت و لذتي به زن و شوهر ميده ، مي تونم بگم متاسفانه خيلي ها عمل نكرده ايم ...شايد در ميان ماها فقط همون لحظه اول عقد بهش عمل ميكنيم كه عروس و دوماد عسل تو دهن هم ميذارن ، بعدش لقمه از دهن همديگه كش ميريم :311:
پيامبر (ص) مي فرمايند : (( إن الرجل ليوجر في رفع اللقمه الي في امراتة ))
ترجمه : (( همانا خداوند به مردي كه در دهان همسر خودش لقمه غذا بگذارد ، اجر مي دهد )) مهجة البيضاء / جلد 3 ص 70
اينم آدرس روايت قبلي كه فراموش كردم بذارم : مستدرك الوسائل / ج 13 / ص 48
--------------------------------------------------------
خدائيش عمل كردن به اين روايت ، تمام كدورت ها رو از بين ميبره ........:72::72::72:
ممنون چه تاپیک جالبی
پس بنده خدا برادر من همیشه سر سفره واسه خانومش لقمه می گرفت ماها همه اینجوری بودیم:163::300:
نگو بنده خدا کارش چه قدرم اجر داشته:310:
برم بهش بگم:227:
سلام
ممنون از این تاپیک..
من هم روایتی خوندم در این زمینه
پیامبر (ص) فرمودند
نشستن مرد نزد همسر خویش ، نزد خداوند بهتر از اعتکاف در مسجد من میباشد
http://www.hamdardi.net/thread-20484.html
معمولا بين ما رسم شده كه زن بايد ليوان آب رو به شوهر بده ، و اگر مردي به زنش آب بدهد ، اون مرد زن ذليل :311:
اما اينم روايتي كه سفارش كرده وظيفه مردان هست كه آب به دست همسر خود بدهند نه وظيفه زنان ...
پيامبر فرمودند : (( اگر مردي به همسر خود آب دهد ، خداوند به او اجر مي دهد )) وسائل الشيعه ج 14
اما يه نكته ظريف و جالب ، پيامبر مي گويد : اگر مردي به همسر خود آب دهد ، خداوند به او اجر مي دهد ، و اجر خاصي را تعيين نمي كند ، اما اين روايت رو هم ببينيد :
پيامبر (ص) : (( هيچ زني نيست كه ليوان آبي به همسر خود بدهد ، مگر اينكه خداوند ثواب يك سال عبادت كه شبها قيام و روزها روزه داشته باشد به او مي دهد )) وسائل الشيعه ج 14
با خود فكر كردم كه چرا در روايت بالا ، به كار شوهر خيلي عظمتي نمي دهد و مي گويد خدا بهش اجر ميدهد ، اما در روايت بعدي مي گويد : ثواب عظيم و مقبول يك سال عبادت را به زن مي دهد ،
به اين نتيجه رسيدم كه : چون وظيفه مرد است كه ليوان آب به خانومش بدهد و لذا اگر شوهر به اين روايت عمل كند ، در حقيقت كار خاصي نكرده و به وظيفه خود عمل كرده ، حال براي اينكه دستش خالي نباشه يه ثواب خدا بهش ميده ،
اما چون وظيفه زن نيست كه آب به شوهر بدهد ، اما اگر زني نگويد وظيفه من نيست و آب را از روي علاقه به همسر بدهد ، خداوند پاداش عظيمي به او ميدهد كه راضي بشه ...
و چقدر زيبايند روايات نوراني اهل بيت (ع) ............ من كه حقيقت لذت را از اين روايات مي برم ...
پس خوش به حال زن ذليلان عالم و خوش به حال اون زناني كه نگاه نمي كنن به اينكه خدمت در خانه وظيفه شان هست يا نيست ولي از روي علاقه به خانواده زحمت مي كشند و مي سازند زندگي زيبا را :311::311::311:
راستي از مريم 123 هم تشكر ميكنم كه روايت زيبائي كه مظهر زن ذليلي نزد ما هست را آوردند ، منم متن عربي و آدرس اون رو ميذارم .
(( جلوس المرء عند عياله ، أحب الي الله تعالي من اعتكاف في مسجدي هذا )) مستدرك الوسائل ج 14 صفحه 238
:72:
يه حديث ديگه كه ثواب زن ذليلي رو بيان ميكنه :311:
پيامبر (ص) مي فرمايد : (( اگر مردي در كارهاي خانه به همسرش كمك كنه « همون زن ذليلي خودمون » خداوند او را به يكي از طرق زير پاداش خواهد داد :
يا در زمره شهدا قرار ميگيرد ، يا در زمره صديقين و راستگويان ، و يا از كساني كه خداوند خير دنيا و آخرت را برايشان اراده فرموده است ))
بحار الانوار ج 104 ص 132
درگوشي با آقايون ، بين خودمون باشه ، درسته ظاهر روايت زن ذليليه ، اما من فكر ميكنم رسول خدا (ص) مي خواسته بگه قدر كار بيرون رو بدونيد :311::311: چون كنار زن كار كردن واقعا سخته و به همين خاطر ثواب زيادي هم دارد :311::311:
البته خانوما ، جدي نگيرن ، شوخي بود ، واقعا كنار همسر كار كردن لذتبخشه من كه هميشه تجربه اش ميكنم :227::310:
اما به راستي كه چه زيباست كلام اهل بيت (ع) :303: