-
1 فایل پیوست
من کراکی بودم
سلام ، من مسعود هستم مسافر کنگره 60 ، به مدت یکسال هر روز نیم گرم کراک می کشیدم و امروز بیش از یکسال است که به رهائی رسیدم
با تریاک شروع کردم و به کراک ختم شد !!
سلام ، من مسعود هستم مسافر کنگره 60 ، به مدت یکسال هر روز نیم گرم کراک می کشیدم و امروز بیش از یکسال است که به رهائی رسیدم
متولد 1368 می باشم ، 18 سال سن دارم . اولین بار که تریاک کشیدم 14 سال داشتم ، در خانواده ما پدر و سه برادرم که از من بزرگتر هستند هر روز تریاک مصرف می کردند . بعد از اینکه برادرم احمد با کنگره 60 آشنا شد و به درمان رسید من تازه به کراک روی آورده بودم تا اینکه احمد به سمت کمک راهنمائی رسید ، بنا به توصیه او با کنگره آشنا شدم .
چون از تهیه پول مواد و خماری ها و حال خرابی ها و حقارتی که نسبت همسن و سال های خودم داشتم خسته شده بودم . دنبال راهی برای فرار می گشتم . بنا به توصیه و مشاوره آقای علی جلالی که یکی از راهنماهای کنگره است و خودش مصرف کننده هروئین بوده است و به درمان رسیده کراک را قطع کرده و با مصرف روزانه 600 میلی گرم تریاک درمان را ادامه دادم . حدود 10 ماه طول کشید که از دام اعتیاد رها شدم .
به کسانی که نمی دانند کراک را چگونه باید درمان کنند توصیه می کنم با روش تدریجی کنگره و با نگهدارنده ای مثل تریاک و بدون هیچگونه هزینه به کنگره بیایند و به رهائی برسند و بدانند که درمان اعتیاد یک شبه و یا سه روزه امکان پذیر نیست .
مسافر – مسعود
WWW.Congress60.org