درخواست شماره تلفن و ديگر هيچ!
سلام
موضوعي كه مطرح مي كنم مربوط به خواهرمه (البته اميدوارم در جاي درستش مطرح كرده باشم)
خواهرم دانشجو ي ترم آخر ه.
چند وقت پيش يه آقا در محيط كار بهش گفته كه شماره تلفنش رو بده و چون شرايط مناسب نبوده فرصتي براي بحث بيشتر نبوده و فكر مي كنم اشتباهي كه اينجا خواهرم انجام داده اينكه اصلا در مورد اينكه چرا بايد شماره بده و دليل اون آقا چي بوده سوال نپرسيده.......
اما بعد از اون ماجرا هيچ خبري از اون آقا نشده در صورتي كه چند بار ديگه همديگه رو ديدن.
چيزي كه بايد بگم اينه كه در اون محيط آدم ها به ارتباط ديگران مشكوكن و شايد زيادي فضول باشن و ارتباط ها خيلي محدوده و ديد مثبتي نسبت به صحبت كردن آقايون با خانوم ها وجود نداره و بهتره بگم كه خيلي جو منفيه در اين زمينه.
حالا در اين شرايط اقدام درست براي خواهرم چيه؟ دوستان توجه كنيد كه شرايط ايشون مناسبه.
RE: درخواست شماره تلفن و ديگر هيچ!
درخواست شماره تلفن معمولا برای آشنایی بیشتر هست. ممکنه هدف این آشنایی دوستی یا ازدواج باشه . از نظر من بهتره خواهرتون پیگیر نشن اگر اون آقا قصدش جدی باشه خودش حتما یا زنگ میزنه و یا وقتی همدیگه رو دیدن سر صحبت رو باز میکنه.
با سلام
هیچ کاری نیاز نیست انجام دهد ، اگر تماس گرفته و بحث آشنایی و ... خیلی جدی و محکم بگوید اگر هدفتون رابطه دوستی هست بنده اهلش نیستم و اگر منظورتون ازدواج است ، بدون اقدام رسمی و مطرح شدن موضوع در حضور خانواده ها امکان شناخت نیست .
.
سلام
صميمانه از فرشته مهربان و پروانه123 مي كنم.
ضمن احترام به نظر شما و قبول اونها مي خوام يه توضيحات بيشتري رو بگم و حتما منتظر نظرات شما و سايرين هستم.
خواهر من ترم آخر كار شناسي بيهوشيه و اون آقا جراح هستن.محيط برخورد و آشنايي اونا اتاق عمله و فقط اونجا امكان برخوردشون بوده .و مسئله اينجاس كه خواهر من فقط همون مدت توي اون بيمارستاني بوده كه اون آقا حضور داشته و ديگه امكان برخورد حضوري اونا وجود نداره.
شرايط اتاق عمل طوريه كه امكان صحبت كردن حتي خيلي كوتاه خارج از بحث كار وجود نداره به دليل كار زياد و مهم تر از اون حرف ديگران و نگاه پر معني و مشكوك اونا هست.
خواهر من دانشجوئه و خيلي زياد زير ذره بين قرار داره و همينطور اون آقا به دليل اينكه تازه شروع به كار كرده و از با جو اينجا آشنا نبوده و به دليل چند حركتي كه ديده خيلي از جو اونجا مي ترسه.
فقط نگاه هاي ويژه اي به خواهرم داره و حرف ديگه نزده و ديگه خواهرم به اون بيمارستان نميره.
منتظر نظرات كارشناسانه دوستان هستم و حتما به اون ها عمل مي كنيم.
دوست داری چی بشنوی؟!
بشنوی کارشناسا یا مدیر سایت بگند خوب حالا که شرایط کاری اون آقا اجازه نمیده و خواهرتون هم دیگه آن بیمارستان نیست
شما و یا خانوادتون برید بطور مستقیم یا غیر مستقیم از اون آقا خاستگاری کنید.
نه دوست عزیز شما و خواهرتون نتنها نباید هیچ کاری بکنید اصلاً نباید به این موضوع فکر هم بکنید.
:305::305:
هیچ حرکتی- هیچ حرکتی
بدون هیچ خیال پردازی
سلام
یک کلام.صبور باشید و خواهرتون رو برای داشتن یک زندگی خوب نیز به صبوری دعوت کنید