عاشق و مجنونت شدم ( مجموعه شعرهاي مريم حيدرزاده)
<marquee id="iescroller" direction="up" width="50%" height="110" scrollamount="1" scrolldelay="100" style="border:4 solid #0000FF[/color];background-color:black">
'
1 فایل پیوست
RE: عاشق و مجنونت شدم اما بازم نيومدي !!!
دوستان به زودي صداي مريم حيدرزاده رو هم تو تاپيك قرار مي دم فعلا به دليل سرعت پايين نتونستم آپلودش كنم ولي از دوستان اگه لينك دكلمه مريم حيدر زاده رو داره مي تونه اينجا بزاره تا اونو تو تاپيك قرار بدم . ممنون ازتون
فعلا اين دكلمه رو كه با تالار اپلودش كردم داشته باشيد تا بعدا تو همين تاپيك پخشش كنم .:43::72:
جوينده يابنده است حتي با سرعت 33K
:104::D
:72:اينم پخش موزيك تقديم به دوستان همدردي :72:
<embed width=100 height=40 src="http://www.hamdardi.net/attachment.php?aid=194"></body>
</html>
شعرای مریم حیدر زاده اصالت نداره یه جوریه
حالا دستش درد نکنه شعر میگه و اون ور اب یا بیکار نمی مونن با شعراش ولی شعراش بچه گونست.
سلام ؛
به نظر من شعرای مریم حیدرزاده خوب و ساده است ولی چون ما عادت کردیم که فقط به حضرات مولانا و حافظ و ... دل ببندیم و یه تعصب خاصی برامون پیش اومده و شاعران دیگه رو نمی تونیم هضم کنیم ولی به نظر شخصی من مریم شعرای پاکی میگه ولی همین احساساتی بودنش مثل اینکه باعث شده کمی مورد بازی دیگران قرار بگیره ولی اصالت شعرش زیباست و خیلی از مردمی که از سنگینی اشعار فرار می کنند به سادگی مریم پناه میبرند .
در کل کسی که نابیناست خیلی مشکلات داره و ممکنه تحت تاثیر عوامل خارجی بیشتری قرار بگیره تا یک انسان معمولی . در کل من اشعار مریم رو دوست دارم و یه حس خوبی بهم دست میده وقتی می خونم . به نظرم مریم در سادگی گفتار صاحب سبکه و کمتر کسی می تونه به این سادگی و راحتی شعر بگه .
بزرگترین ضعف مریم سرودن شعر برای برخی از خواننده هایی بود که جایگاه اصیلی بین مردم ندارند مثل کامران و هومن و .... در واقع شعرش رو بازاری کرد و عملا دیدِ مردم رو از شاعر بودنش به سمت ترانه سرا بودنش کشوند وگرنه اگر تمرکزش رو مثل چند سال پیش فقط روی سرودن شعر برای نسل جوان میگذاشت عالی تر بود .
یا علی مدد .
RE: عاشق و مجنونت شدم ( مجموعه شعرهاي مريم حيدرزاده)
من شعر مریم حیدرزاده را خیلی دوست داره ساده است به دل نشین.
RE: عاشق و مجنونت شدم ( مجموعه شعرهاي مريم حيدرزاده)
سلام
منم شعر های مریم حیدرزاده رو خیلی دوست دارم ، در حین سادگی پر از معنا و مفهومه ، حرف دل خیلی از ماها
از شما ممنون آقا عرفان.