من پسري رو دوست دارم اما ..........
سلام به دوستان عزيز من مهديه هستم 25 ساله دانشجو
مهر ماه ترم اول بودم كه اواسط ترم با تلنگر يكي از بچه ها به خودم امدم گفت مهديه به اين پسره( كه اينجا اسمش رو م ميذارم )علاقه داري تا اون موقع بهش خيلي فكر نكرده بودم كه اون دوسم داره يا نه اما من دوسش داشتم گفتم چطور مگه گفت آخه احساس ميكنم كه بهت علاقه داره
يه رو.ز پايان يكي از كلاسامون ديدم برگشت نگاهم كرد و دوباره بعد از چند دقيقه دوباره نگام كرد بارها منو با ماشين ميرسوند خونه تا اينكه به بهانه امتحان امد و شماره گرفت و باهام تماس گرفت حدود يكساعت در مورد امتحان حرف زديم البته مسائل ديگه هم مطرح ميشد كه مربوط به كارمون بود .....روزاي امتحان ميامد پيش من وايميساد و يا اينكه اگر دير ميرسيد ميامد پيش صندليم .....من چند بار باهاش تماس گرفتم كه هر بار منو خيلي تحويل گرفت موقع حرف زدن با من شوخي ميكنه و تقريبا ميشه گفت بيشترين ارتباطش داخل دختراي كلاس با منه اما من گير كردم بين احساس و عقلم .....
حركات اين آقا جوريه كه همكلاسيهاي من فكر ميكنند كه ما با هم دوستيم تا اونجا كه يكي از دختراي كلاسمون از من پرسيد با اين دوستي گفتم نه و بعدش باهام قهر كرد گفت تو با من صادق نيستي ......
براي هر كه گفتم ميگه بي تمايل نيست اما من نميدونم اين رابطه رو چطور جهت بدم
ممنون ميشم كمكم كنيد
RE: من پسري رو دوست دارم اما ..........
سلام مهدیه جان
به همدردی خوش آمدی
عزیز جان برای اینکه چنین فکری در مورد شما نکنند باید مرز راببطه را خودت مشخص کنی و یک
تعریفی برای این رابطه داشته باشی چون با توجه به سنت هم عاقل هستی هم بالغ!
برای اینکه این رابطه به شکل محترمانه بماند باید پیشنهاد رساندن با ماشین را رد کنی و تماس
تلفنی را تا حد امکان کاهش دهی تا رابطه دوستی و احساسی شکل نگیرد!
اگر از شما توضیح خواست که دلیل تغییر رفتار چیست میتوانی برایش توضیح بدهی!
اگر دختری هستی که اهل دوستی با پسرها نیستی با این رفتار به او نشان میدهی که تنها
ارتباط درسی ان هم به شکا متعارف جایز است و اگر خواهان درگیری مسائل احساسی است
باید پیش قدم شود و از شما خواستگاری کند!
ایشان اگر ببینند که دختر خوبی هستید و اهل روابط آزاد نیستید و به شما علاقه داشته باشند
پیش قدم می شوند!
امیدوارم که راه درست را خودت ادامه بدهی
موفق باشی
بهار .شادي
خيلي ممنونم از راهنمايتون اما تماس هاي تلفني ما خيلي خيلي كمه ........و پيشنهاد سوار شدن ماشينش هر وقت دوستان من همراهم بودنند اونها هم رسونده ......
حقيقتش اينه من به اين آقا علاقه دارم تا الان هم به جز يه خواستگار كه بعد از نامزدي بهم خرد هيچ خواستگار ديگه اي نداشتم و اهل دوستي هم نبودم اما با توجه به اينكه كارمند هستم و اون آقا هم كارمنده از نظرم مورد مناسبي هست .....و هر دو مهندسي ميخونيم ....
مورد بعدي اينكه اين آقا ادم سبك و جلفي نيست ...من بيشتر هدفم اينه كه به اين رابطه جهت بدم نه اينكه كاملا از دستش بدم .......
و ديگه اينكه حقيقتش حتي اگر اين آقا پيشنهاد دوستي هم بده من ممكنه براي مدتي بهش فكر كنم و با سنجيدن قضيه دوستي رو براي مدتي قبول كنم .....
خب مشكل من هم همينجاست كه رفتار اين آقا دوپهلو ميباشه و نميشه ازش نتيجه گرفت
من اگر كامل و شفاف حرف زدم ببخشيد امدم اينجا راه رو پيدا كنم پس لزومي نميبينم كه مسائل رو بيان نكنم ....
مهدیه عزیز
خوب عزیز دلم من از شما فقط 1 سال بزرگتر هستم اما تجارب زیادی دیده ام و شنیده ام در این
سایت!
اگر شما پیشنهاد دوستی این آقا را بپذیری ایشون اگر قصد ازدواج هم داشته باشند وقتی ببینند
که با دوستی به دست آمده ای دیگر تن به پروسه مشکل ازدواج نخواهند داد!
پس پذیرش دوستی شما از سوی ایشان به معنای رد صلاحیت در خواستگاری است!
ضمن اینکه رفتار دوپهلوی ایشان و اینکه هنوز پیشنهاد خاصی نداده اند احتمالا به معنای این است
که این آقا دارند شما را محک می زنند و بررسیتان می کنند!
حتی اگر پیشنهاد دوستی هم مطرح کردند شما باید این پیشنهاد را رد کنید چون پسرها اگر
کسی را با دوستی به دست نیاورند اگر سر براه باشند گزینه ازدواج را بررسی می کنند!
شما کسی را از دست نمی دهی! بلکه بدست میاوری خانوم گل :)
پس شما رفتار عادی و سرسنگینت را ادامه بده تا اگر گزینه ازدواج بودی به تو پیشنهاد شود و
اگر هم نبود چیزی را از دست نداده باشی!
راه درست و عاقلانه همین راه هست وگرنه مجبور میشوی ماهها اثرات مخرب این دوستیها که
خیلی ها در این سایت با آن درگیر هستند را ببینی!
سلام مهدیه خانوم:72:
نقل قول:
يه رو.ز پايان يكي از كلاسامون ديدم برگشت نگاهم كرد و دوباره بعد از چند دقيقه دوباره نگام كرد
در مورد نگاه کردن،عزیزم خیلی از اقایون نگاه میکنن،یعنی کارشون همینه،با نگاه کردن نمیشه در مورد
عشق و علاقه ی کسی نسبت بخودمون نظر بدیم.
نقل قول:
بارها منو با ماشين ميرسوند خونه
خب شما اگه برای اولین بار سوار نمیشدی،مسلما برای بارها این اتفاق نمیفتاد!
نقل قول:
من چند بار باهاش تماس گرفتم كه هر بار منو خيلي تحويل گرفت موقع حرف زدن با من شوخي ميكنه
ببین تحویل گرفتن یا شوخی کردن مثل همون قضیه نگاه کردن که اول صحبتا گفتم نشونه ی هیچی نمیتونه
باشه،شاید از نظر خودش فقط داره بشما احترام میذاره و اصلا نظری بهتون نداره،شاید هم داره،خدا
میدونه،شاید ببخشید فقط داره لاس میزنه،با اینجور رفتارهای اقایون نمیشه در مورد علاقه یا عدم علاقشون حرف زد،تقریبا برخلاف خانمها،هر وقت این اقا رسما به زبون اورد که بشما علاقمنده،اونوقت میتونی بهش فکر کنی ولی اینجوری:162:
نقل قول:
بيشترين ارتباطش داخل دختراي كلاس با منه اما من گير كردم بين احساس و عقلم .
خب شاید چون شما زیاد تحویلش میگیری،بیشترین ارنباطش با شماست،بازم نشون دهنده ی
علاقش نمیتونه باشه،به هر حال یه طرف رابطه هم شما هستین دیگه،اگه شما تمایل نداشته باشی که
اینطوری نمیشه! تو اینجور مواقع بهتره ادم طرفِ عقلشو بگیره.
نقل قول:
تا الان هم به جز يه خواستگار كه بعد از نامزدي بهم خرد هيچ خواستگار ديگه اي نداشتم
از این حرفت بوی احساسات و جوگیری به مشام میرسه،بیشتر دقت کن!
نقل قول:
من بيشتر هدفم اينه كه به اين رابطه جهت بدم نه اينكه كاملا از دستش بدم
همونطور که بهار شادی گفتن،شما اگه سرت بکار خودت باشه و خیلی سنگین و متین با ایشون مثل سایر
اقایون رفتار کنی،اتفاقا شاید اگه واقعا بهتون علاقه ای داشته باشه و قصدش فقط خوشگذرونی و سر ِکاری نباشه،برای بدست اوردنتون ایشون به تقلا و تکاپو میفتن نه شما،اگه میخوای دوست بشی،اینجا
کسی برا دوستی مشاوره نمیده یعنی شعار تالار اینه!