آیا به خیانت میرسه یا آیا خیانته
سلام من 38 سالمه یه مرد سالم و سر به زیر و با حیا
همسری که دارم انتخاب میکنم دختر خوبیه و مشکلی نداشتم الان موردی پیش اومده که نگرانم کرده ایشون ارتباط های همکاران مرد گذشته را به عنوان روابط اجتماعی میدونه ولی من نگرانم و میترسم یه روز به خیانت کشیده بشه میشه راهنمایی کنید میگه حاظرم چشمامو بزارم زیر پا ولی ارتباطات اجتماعی ام رو قط نکنم
RE: آیا به خیانت میرسه یا آیا خیانته
در چه حدی هست ارتباطاتشون با همکاران؟
سلام دوست عزیز
خوب باید بیشتر توضیح بدین ایشون را تا چه حد می شناسین
چند سالشونه
از نظر اعتقادی به چه شکلی هستند
اعتقادشون راجع به آزادی روابط مرد چیه و فکر می کنن این آزادی تا چه حد باید باشه
منظورشون از ارتباط اجتماعی چیه و تا چه حد؟
خلاصه بیشتر توضیح بدین دوست عزیز
beloved گرامی
به تالار همدردی خوش آمدی
اگر نوع ارتباط ایشان را نمی پسندی ، و حریم خاصی را در معیارهای خود برای همسر دارید که ایشان خارج از حریم مورد نظر در معیارهای شما ارتباط می گیرد ، با توجه به تأکیدش مبنی بر اینکه از این نوع ارتباطها دست برنمی دارد .
به نظر می رسد که شما باید در انتخابتون تجدید نظر کنید . چون اینجور که پیداست شما نمی توانید با این روابط کنار بیایی و لذا در زندگی دچار مشکل خواهید شد .
.
سلام
با تشکر از پاسخ به سئوالم
33 سال دارن
از لحاظ اعتقادی خانواده معتقدی دارن ولی خودش مثل خانوادش نیست ولی آدم بی اعتقادی هم نیست
تقریبا 2 سال از قدیم و 1 سال هم الان اما این یک سال تقریبا هر روز به طوری که خانوادش منو دعوت میکنن و شناخت نسبتا خوبی روی هم داریم در مورد ارتباط هاشون میگه ما انسانیم همه چیز روابط جنسی نیست همکار بودیم شاید ماهی یک بار زنگ بزنه یا اس ام اس بده حالی بپرسن یا ایمیل بدن یا در مسنجر با هم صحبت کنیم و تاکید داره که ما صحبت عاشقانه که نمیکنیم یا رابطه جنسی نداریم که خیانت کنم به تو نمیدونم واقعا چی بگم این روابط به مرور زمان معمولا شکل جدیدی میگیره و نگرانم
به نظر من که نگران نباشید داداش جان
نامزدتون اگه میخواست خیانت کنه توی این سی وسه سال میکرد. اگه میخواست خطا کنه، اتفاق افتاده بود.
حالا که خودشو پاک نگه داشته شمام بهش اعتماد کنید. :43:
اگر شما خودتون جایی مثل یه اداره شاغل باشید ، متوجه این موضوع میشید که حرف زدن با همکاران جنس مخالف ( تلفن، مسیج یا ایمیل ) چیز مهمی تلقی نمیشه. خیای عادی است. منم همکارانی دارم که انسانهای خوب و شریفی هستمد و کاملا حرمت رو نگه میدارند. :82:
شاید شما حالا که کمی دیر ازدواج میکنید دچار بدبینی و سخت گیری هستید.
شما کافی هستش که چهارچوبی برای این روابط مشخص کنید و هز نامزدتون بخواین تو این چهارچوب رعایت مسائل رو بکنند. :325:
اگر اینطور ه شما میگید بود پس الان همه اداره ها و سازمان ها و مشاغل جای خیانت و روابط نامشروع بود. کاملا طبیعی هستش کسانی که 30 سال همکار هستند و حداقال روزی 8 9 ساعت همدیگه رو میبینند، ین گونه روابط داشته باشند.:305:
بد بین نباشید. به جاش سعی کنید کمی همکارانی که میگویید را ببینید؛ شماهم آشنا بشید و درک کنید.
لطفا به نامزد محترمتون سخت نگیرید زیرا بی اعتمادی منشا دورغ گویی خواهد شد.:300:
در مورد سوالتون که ایا خیانته؟باید بگم خیر،بین شما و ایشون رابطه رسمی وجود نداره که به شما خیانت کرده باشن(البته اگه الان رابطتون رسمی نیست).
اما در کل شما باید به خودت نگاه کنی ببینی چارچوبهای مد نظرت کجاست؟برای یکی اگه خانومش با همکاراش بگه و بخنده مشکلی نیست،برای یکی هست...خلاصه شما با توجه به روحیات خودت تصمیم بگیر.اما یادت باشه افراط و تفریط تو هیچ کاری درست نیست. حتی افراط یا تفریط میتونه طرف رو دستی دستی به سمت خیانت هول بده. از الان هم اصلا نمیشه گفت این روابط بعدا ایا به خیانت میرسه یا نه؟چه بسا شما با زنی ازدواج کنی که الان هیچ رابطه محدودی با هیچ مردی نداشته باشه اما یه روز کارش به خیانت برسه.نمی خوام بد بینت کنم،منظورم اینه که درسته یکی از علل خیانت رفتارهای قبل از ازدواج دختر هست اما یکی دیگه از علتهای مهمش هم رابطه مشکلدار زن و مرد تو زندگی مشترک هست. اما اگه میخوای خیالت کمی راحت شه میتونی مثلا یه بار زمانی که داره با همکاراش چت میکنه کنارش بشینی و ببینی مضمون حرفایی که میزنن چی هست. یا دوره شناختت رو طولانیتر کنی.
سلام
واقعا از راهنمایی شما متشکرم اما اینم بگم هر دو ما یک با ازدواج کردیم و جدا شدیم من 8 سال و اون 3 سال مشترک زندگی کردن
ببین دوست عزیز ،من هم به عنوان یه همجنس شما عقاید خاص خودم رو دارم ! حتما معیار هایی داری !
وقتی شما اجازه بیرون رفتن یا کار کردن به همسرتون می دید از نظر من ، افراطی نیست ! ( شاید از نظر کسی افراطی باشه ، شاید از نظر کسی به اصطلاح بی خیالی ) ولی شما می گید خنده و ... خوشتون نمی یاد !
حتما قید کنید ، شاید کوچک باشد ولی بسیار آزار دهنده هست ! مطمئن باشید الان کنار نیایید بعدا مشکل خواهید خورد
سلام دوست عزيزخوب ازمحيط كارش تحقيق كنيد_