انجام ندادن وعده ها و اخلاق بد نامزدم
سلام
1-من سه ماه هست که عقد کردم . نامزدم فقط به فکر خودشه و به وعده هایش عمل نمی کند . مثلا روز خواستگاری صحبت کردند در مورد پولی را که ما رسم داریم بابت شیر بها که 5 میلیون است بپردازند و قبول کردن و حالا بعد از چند ماه هنوز پرداخت نکردن و نامزدم می گه من سرمایه ام را کامیون خریده ام و پدرم هم پولی که برای شیر بها کنار گذاشته بود من برداشتم و برای خرید ماشین دادم و وقتی کوچک ترین اشاره ی می کنیم می گه من همینم که هستم هنوز دیر نشده می تونیم بهم بزنیم .
2-اون گاهی وقتها خیلی عصبانی می شه و به من و خانواده اش خیلی بد حرف می زنه و در همه شرایط حتی اگر مقصر هم باشه ما باید کوتاه بیاییم
راهنماییم کنید آیا ادامه زندگی با چنین فردی درسته اون به من می گه من
عروسی نمی گیرم و طلا نمی خرم ولی به من می گه در جهیزیه ات فلان وسیله لوکس کم نباشه . از این زبان تند و بی انصافی اون نمی دونم چکار کنم ؟
RE: انجام ندادن وعده ها و اخلاق بد نامزدم
سلام عزیزم
بعضی ادمها رو باید مثل خودشون باهاشون رفتار کرد.البته قبل از هرچیزی بسنج...
من دارم برات مثال میزنم و اگر به شرایط تو و نامزدت نمیخوره حرف منو بنداز دور
اولین راهکار که به ذهنم میرسه منطقی باهاش صحبت کن...خیلی آروم..شمرده و مهربون
مثلا بگو عزیزم از اینکه در مورد فلان مسئله بد قولی کردی از دست تو دلگیر شدم(از پارادوکس هم میتونی استفاده کنی)در ادامه بگی تو که آدم خوش قولی بودی...
من متوجه نشدم نوشتی کوچکترین اشاره ای میکنیم...شما به این موضوع اشاره میکنی یا خانواده؟(دقت کن خیلی مهمه)
میشه یه مثال بزنی در رابطه با مورد شماره 2؟
یه موضوعی که هست بعضی اوقات ما خودمون جوی رو ایجاد میکنیم که طرف مقابلمون رو پرخاشگر و بی منطق میکنه
اول باید مطمئن بشی که شما این جو و احساس رو در نامزدت ایجاد نمیکنی...
از واژه ما و جمع اسامی زیاد استفاده کردی...ما کوتا بیایم...ما اشاره کنیم....
انگار فضایی ایجاد شده که شما و خانوادت در یک طرف و نامزدت در طرف دیگری ایستاده
دوست خوبم اینو بدون که خودت باید برای زندگیت تصمیم بگیری و اگر هم در مواردی از تجربه پدر و مادر و ..استفاده میکنی دلیلی نداره همسرت بدونه
چرا میگه عروسی نمیگیرم و طلا نمیخرم؟
از نظر مالی چه طوره؟
شما از نظر مالی چه طور هستید؟
رابطه اش با خانوادش چه طوره؟
چند سالشه؟تحصیلاتش چیه؟
تجربه نشون میده علت خودخواهی مختلفه که مهم ترینش یا بیش از حد در ناز و نعمت بودن طرفه.یعنی هروقت هرچی گفته و خواسته همه گفتن چشم(منظور از همه پدر و مادر و خواهر و برادر)
و یا برعکس بیش از حد در فشار مالی و عاطفی بودنه
ببین مال نامزد شما کدومشه
موفق باشی خانومی