-
Help Me Pls
:316::316::316::316::316::16::سلام دوستان عزیز این داستانی رو که میخوام بازگو کنم مربوط به دو یا سه هفته ای میشه خب اینم از داستان من
چند وقتیه جدیدا با دوستم محمد میریم بیرون میگردیم یه روز توی پاساژ به یه دختر مغازه داری برخورد کردم که خیلی بهم نگاه میکرد.. و منم با یه نگاه مجذوبش شدم هنوز که هنوزه اون دختره میبینم و با هاش چشم تو چشم میشم نمیدونم چیکار کنم شاید من زیادی فکرش رو میکنم بعضی شبها اصلا از فکرش نمیتونم بیرون بیام طوری که تا ساعت دو و نیم 3 بیدارم و آهنگ غمگین گوش میدم به نظر شما من چیکار کنم که این دختر و بدست بیارم از درس و مدرسه هم کم کم دارم زده میشم خدا کنه فقط دوره پیش دانشگاهیمو بگذرونم
ممنون میشم اگه جوابم رو بدید مرسی:325::325::325::325::
-
RE: Help Me Pls
با سلام
کاربر گرامی Hossein2
عنوان تاپیک شما مناسب نمی باشد،کلی بوده و نامفهوم
لطفا" در ارسال بعدی خود عنوان مناسب با مشکل را ذکر نمائید تا نسبت به تغییر عنوان اقدام شود. در غیر اینصورت این تاپیک حذف خواهد شد.
با تشکر
-
بین دوراهی موندم
نمیدونم چیکار کنم لطفا کمکم کنید
هر روز به شوق دیدن اون دختر میرم پاساژ ولی حتی جرات ندارم برم جلو بهش پیشنهاد بدم:316::316:
-
[align=justify]سلام
شما کمک می خوای که چطور این دختر رو بدست بیاری؟ یا کمک می خوای که چطور مشکل رو برطرف کنی؟
اگه همه ی تمرکزت روی بدست آوردنه ایشونه، که این پست رو نخون، چون به دردت نمی خوره.
اما اگه می خوای مشکلت برطرف بشه،
اولا ذهنت رو مهار کن و هربار تصویر یا فکر اون دختر سراغت اومد، خودت رو با یه کار دیگه سرگرم کن. اگه اهل نمازی، مثلا به خودت بگو هربار یادش افتادم، سریع میرم دو رکعت نماز می خونم، یا مثلا با خودت عهدکن هربار یادش افتادی، ده دقیقه بدوی... خلاصه به هروسیله ای که هست، جلوی پرداختن ذهنت بهش رو بگیر.
دوما دیگه به هیچ عنوان به اون پاساژ، یا جاهای مشابه نرو، و ابدا آهنگ های غمگین گوش نده یا هرکار دیگه ای که تو رو یادش میندازه.
شما الان یه مسئله ساده داری، که اگه همین الان جلوش رو نگیری بصورت نمایی رشد می کنه!!
باور کن که با توجه به شرایط سنی ای که داری، در آستانه ی یه پرتگاه وایسادی (که می تونه آینده ت رو نابود کنه)... پس تا دیر نشده خودت رو نجات بده.[/align]
-
شما چند سالتونه؟
هدفتون از اين آشنايي چيه؟
حتما ميدونيد كه ديدن در يك لحظه،اصلا راه درست براي ازدواج نيست.
-
با سلام
این تاپیک به خاطر مبهم بودن عنوان آن موقتاً قفل می شود.
جناب Hossein2
لطفا عنوان مناسب را از طریق لینک ارتباط با ما که در پایین صفحات تالار هست برای ما ارسال کنید و منتظر بمانید تا عنوان تاپیک اصلاح گردیده و تاپیک شما باز شود.
با تشکر