خنده های بیمورد ازارم میده
عرض سلام و ادب احترام دارم خدمت همه ی دوستان
می خواستم تو زمینه زیر منو راهنمایی کنید
من چند وقتیه که دوستام به من دائماً تذکر می دند که هنگام صحبت کردن خنده های بی مورد دارم و خیلی خنده رو هستم و این منو آدمی سبکی جلوه میده و دارم اذیت می شم
همچنین خیلی از دستام استفاده میکنم که اونم داره وضع رو خرابتر می کنه
میشه لطف کنید در مورد کاهش خنده هام چه جوری می تونمشون کمتر کنم خیلی مهمه برام
RE: خنده های بیمورد ازارم میده
مرسی جداً از حضور گرم همه!!!
سلام
فکر میکنم مشکل شما رد خصوص مهارتهای ارتباطی باشد؟
لطف کنید کمی بیشتر توضیح بدهید
محمد عزیز،
برای روشن تر شدن موضوع برای شروع بهتره این سوالات را پاسخ بدید.
چند سالتونه؟
الان مشغول چه کاری هستید؟
آیا خودتون هم متوجه این حالت شده اید؟
آیا صرف تذکر دوستان به این نتیجه رسیده اید؟
صورت بشاش دارید یا بذله گو هستید؟
آیا به راحتی از کسی یا چیزی ناراحت می شوید؟
چه چیزهایی شما را عصبانی و ناراحت می کن؟
چه چیزهایی باعث شادی و خنده شما می شود؟
نظر خانواده ات در این مورد چیست؟
سطح تحصیلات پدر و مادرتون و همین طور شغلشون؟
چند خواهر برادرید؟ شما فرزند چندم هستید؟
روابطتون با خواهر برادرهاتون و پدر مادرتون چطوره؟
آیا به راحتی با دیگران ارتباط می گیرید؟
اصول اولیه تا ن در دوستی چیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی نهایت
محمد عزیز،
برای روشن تر شدن موضوع برای شروع بهتره این سوالات را پاسخ بدید.
چند سالتونه؟
21
الان مشغول چه کاری هستید؟
آلآن ترم آخر مهندسی هستم
آیا خودتون هم متوجه این حالت شده اید؟
بلی
آیا صرف تذکر دوستان به این نتیجه رسیده اید؟
خیر
صورت بشاش دارید یا بذله گو هستید؟
بشاش
آیا به راحتی از کسی یا چیزی ناراحت می شوید؟
بلی
چه چیزهایی شما را عصبانی و ناراحت می کن؟
انتقادهای تند و تیز از خودم، خیانت، بی ادبی دوستان، کم بینی، شکست ها و ...
چه چیزهایی باعث شادی و خنده شما می شود؟
موفقیتها، کمک به دیگران، شوخی ها
نظر خانواده ات در این مورد چیست؟
خانواده ام تا حالا مطرح نکرده اند
سطح تحصیلات پدر و مادرتون و همین طور شغلشون؟
پدر دیپلم بازنشسته وزارت نیرو مادر لیسانس معلم
چند خواهر برادرید؟ شما فرزند چندم هستید؟
2 برادر و من فرزند آخرم
روابطتون با خواهر برادرهاتون و پدر مادرتون چطوره؟
فراز و نشیب زیاد داره از وقتی رفتم دانشگاه روابط خیلی حوب نیست
آیا به راحتی با دیگران ارتباط می گیرید؟
خیلی خیلی راحت
اصول اولیه تا ن در دوستی چیست؟
صداقت و اخلاق[/size]
[/color]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
سلام
فکر میکنم مشکل شما رد خصوص مهارتهای ارتباطی باشد؟
لطف کنید کمی بیشتر توضیح بدهید
خوب بزارید این طور بگم این خنده های بی مورد باعث میشه هیچ وقت جدی به نظر نرسم حتی زمانی که تو کارهای گروهی می خوایم یه کاری رو انجام بدیم اونم به طور جدی از من انتظار ندارن و نمیره در واقع میشه گفت نقطه ضعفی از نظر دیگرانه
واقعاً متاسفم که 1 سال پیش تو این سایت عضو شدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_1369
واقعاً متاسفم که 1 سال پیش تو این سایت عضو شدم
سلام
اقا محمد مشکل شما اینقدر ها هم بزرگ نیست
اول از همه روی اعتماد بنفستان کار بکنید
دوما اینقدر زود رنج نباشید و فکر نکنید که اینجا کسی به مشکل شما بی توجه هست . بلکه مشکل شما مشکل کوچکی هست و انتظار می ره کمی تحقیق کنید و جوابتان را پیدا کنید
من خودم ادم خنده رویی هستم گاهی بلند هم می خندم!( بلند از نوع :311: !!!)
ولی بیشتر منو جدی میشناسن چون خنده هایم همراه جمع هست ( نکته مهم همین جاست که همراه با جمع رفتار کن)
هر چی و هر کاری جایی و مکانی داره
انصافا محمد جان خودت اینا رو نمی دونستی؟
دوست عزیز، شما اگر در جمعی باشید که همه آنها مثل شما اینگونه خنده های داشه باشند، هیچ عیب نیست و هیچ کس به شما ایراد نمیگیرد، اما در جمعی که همه ژست میگیرن، یا اینکه نوع برخورد و رفتارشان چنین است که به اصطلاح خودشان را سنگین نگه میدارند،معلوم است که این نوع خنده ها جالب نیست.
فکر میکنم به خاطر بشاش بودنت و اینکه اکتیو هم هستی ،همیشه دوست داری بگی و بخندی،درسته؟
اما دوست من هر کاری یا هر عملی در اجتماع تا حدودی قوائید خاص خودش را دارد، مثلا" فردی را در نظر بگیر که چند وقته به یک شغل آبرومند مشغول شده، این فرد در دورانی که به لحاظ شغلی بیکار بوده کسی زیاد بهش توجه نمیکرده که چطور رفتار میکنه ،اما از وقتی رفته سر کار دیدگاه عوض میشه، نمیشه که مثل اون وقتها رفتاری های یک جوان خام رو نشون بده، یا حتی فردی که ازدواج کرده در مقایسه با فردی که مجرد است، انتظار ها از او بیشتر است، این ها مثال بود برای اینکه بهت بگم، نه اینکه نخند، نوع خندیدن مهمه، چطوری بخندی، در بعضی موارد یه لبخند ساده کافیه، هم خندیدی و هم تذکر نمیخوری، باید تشخیص بدی که در هر موقعیتی چه نوع واکنش رفتاری مناسب هست.
نسبت به انتقاد اطرافیانت هم سعی کن تکانشی واکنش نشان ندی و تصمیم نگیری، این توئی که باید بر مسائل اطرافت تسلط داشته باشی نه اینکه آن مسائل تو را کنترل کنند؛ منظورم زود ناراحت شدن و سخت گرفتن انتقادها است. ما در زندگی اجتماعی با آدم های مختلفی با نوع دیدگاه ها و شخصیت های مختلفی روبرو هستیم اگر قرار باشد به هر نوع برخورد و نقد آنها از ما سرع عکس العمل منفی نشان دهیم، فقط باعث تخریب خودمان میشویم.
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
اما دوست من هر کاری یا هر عملی در اجتماع تا حدودی قوائید خاص خودش را دارد، مثلا" فردی را در نظر بگیر که چند وقته به یک شغل آبرومند مشغول شده، این فرد در دورانی که به لحاظ شغلی بیکار بوده کسی زیاد بهش توجه نمیکرده که چطور رفتار میکنه ،اما از وقتی رفته سر کار دیدگاه عوض میشه، نمیشه که مثل اون وقتها رفتاری های یک جوان خام رو نشون بده، یا حتی فردی که ازدواج کرده در مقایسه با فردی که مجرد است، انتظار ها از او بیشتر است، این ها مثال بود برای اینکه بهت بگم، نه اینکه نخند، نوع خندیدن مهمه، چطوری بخندی، در بعضی موارد یه لبخند ساده کافیه، هم خندیدی و هم تذکر نمیخوری
این حرف ها واقعیت جامعه ماست ولی من حس خوبی ندارم نسبت به این ظاهر سازی ها
:82:
البته جهت سخنم بیشتر افرادی هستند که بیش از اندازه ژست میگیرند! و این حالتشان مخلوط به غرور می شود ...:(
mohammad_1369 گرامی
اشاره داشتی که خنده های بیمورد ، از طرفی در جواب سئوالات بی نهایت گفته ای که در چه شرایطی خنده ات میگیره و یکیش شوخی هست . اگر این باشد که اشکالی در آن نیست . لذا من فکر می کنم مسئله خود را نتوانستی درست بیان کنی .
به نظرم شما روندت این است که از هر موقعیتی برای ایجاد فضای شوخی و خنده استفاده می کنی و مثلاً خودت جک تعریف می کنی و یا هر حرفی یا ... با با شوخی و خنده جواب می دهی و ..... آیا اینطور است ، و این مورد اعتراض دوستان شماست ؟ یا خیر و فقط وقتی شما از کسی شوخی می شنوی می خندی ؟
در طول روز یا مدت ارتباط و در جمع بودن چه مدت میخندی و بی مورد بودنش را مثلاً نمونه بیاور ؟
.