یعنی 13 سال اختلاف سنی مانع خوشبختیه؟؟
سلام به همه ی دوستان عزیز
من قضیه ی آشناییم رو خلاصه بگم
قبله محرم - صفر مادر ایشون من رو دیدن و از پسرشون تعریف کردن بعد از محرم صفر تشریف آوردن منزلمون و دو طرف تقریبا اکی بودیم
تا اینکه 3 بار اینا با هم بیرون رفتیم تقریبا می تونم بگم عقایدمون عین هم هست و خب از لحاظ اقتصادی ایشون حداقل های شروع رو دارند و کارشون هم بد نیست و استخئام رسمی هستند
الان من قبل از اینکه بخام به دغدغه های دیگه ام فکر کنم مشکل تفاوت سنی همش میاد توی ذهنم و نمی ذاره به بقیه مسائل فکر کنم
من 22 سالمه و ایشون 35 !
لطفا کمکم کنید و اگه هم صلاحه برم پیش مشاور لطفا آدرس یک مشاور خبره رو بدید
ممنون
التماس دعا:323:
RE: یعنی 13 سال اختلاف سنی مانع خوشبختیه؟؟
بهتره تاپيكهاي اينجا رو بخووني
مشابه مشكل شما زياد مطرح شده
تفاوت سني در ازدواج
خواهر خوبم علاوه بر لینکی که گلنوش67 قرار دادند باید ذکر کنم ، سه جلسه برای شناخت بسیار زمان کمی هست .باید زمان بیشتری را صرف شناخت کنید
:72:
من هم خواستم تائيد كنم كه 3 جلسه كمه لطفا بيشتر به خودت زمان بده
اين لينكا رو هم بخوون:
سوالات جلسه خواستگاري
معيار هاي انتخاب همسر
چرا مادر ایشون یه دختر سن بیشتر نپسندیدن ؟
چرا الان می خواد ازدواج کنه ؟
از این قبیل سوالات زیاد هست
جواب خوبی گرفتی می تونی تصمیم بگیری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط داود.ت
چرا مادر ایشون یه دختر سن بیشتر نپسندیدن ؟
چرا الان می خواد ازدواج کنه ؟
از این قبیل سوالات زیاد هست
جواب خوبی گرفتی می تونی تصمیم بگیری
والا ایشون سن من رو نمی دونستن و من نسبت به سنم کمی بیشتر نشون داده میشم
و کاملا دیدارمون تصادفی بوده
و اینکه چرا میخاد الان ازدواج کنه اتفاقا پرسیدم همون اولین بار گفتن 1و2 سال درگیر بیماری سختی که پدرشون داشتند بودند و موقعیتش نشده و میخاستن همه ی حداقل ها رو فراهم کنند
بازم اگه راهنمایی هست ممنون میشم:303:
به نظرتون من خودم به تنهایی نیازه پیش مشاور برم؟معرفی می کنید؟
نقل قول:
شما می شید 38 سال ، ایشون حدود 50 سال ! به نظر شما 2 دنیا متفاوت نیستید ؟ البته بعضی دختر ها و خانم ها رو دیدم مشکلی ندارند و شاد هستند ! اما شما هم فکر می کنید اینطور هستید ؟؟
برای بچه داری چطور ؟ چه سنی به نظرتون می خواهید اقدام کنید ؟
مرد تو سن 40 ، اوج پختگی و قدرت هست ، بعد از اون رو به زوال هست ( تقریبا ) همین طور که خانم ها 35 به بعد اینطور هستند!
مطالعه کنید حتما
http://www.hamdardi.net/thread-20856.html
http://www.hamdardi.net/thread-14175.html
http://www.hamdardi.net/thread-13495.html
http://www.hamdardi.net/thread-6642.html
دوست گلم منو که یادته؟ منم مشکلم مثل شما 13 سال بود ،حقیقتش من به خاطر یه سری مسائل دیگه رد کردم این آقای خواستگارو :302: اما توصیه بهت اینه که به آینده خیلی فکر کن !!! ما وقتی کنار هم راه میرفتیم (من 27 و ایشون 40 بود ) همه نگاهمون میکردن ،چون من ریز نقشم خیلی راحت 20 سال بزرگتر از من به نظر میومد این آقا !!! و این واسه 10 ساله دیگه بدترم میشد !!! حالا کاش مشکل فقط ظاهر 2نفر باشه!! به خاطر اینکه اینها از ما بزرگترن نا خود آگاه یه حس مدیریت دارن که انگار میتونن زن رو توو مشتشون بگیرن !! خیلی تصمیماتو یک نفره میگیرن بدون اینکه نظرت رو بخوان!! فکر میکنن هم مردن هم 13 سال بزرگتر پس عقل کلن !!! ( این در مورد خواستگار خودم بود که فقط خواستم تجربه شخصیمو بگم قصد توهین به آقایون روندارم )
موفق باشید :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آوازه
دوست گلم منو که یادته؟ منم مشکلم مثل شما 13 سال بود ،حقیقتش من به خاطر یه سری مسائل دیگه رد کردم این آقای خواستگارو :302: اما توصیه بهت اینه که به آینده خیلی فکر کن !!! ما وقتی کنار هم راه میرفتیم (من 27 و ایشون 40 بود ) همه نگاهمون میکردن ،چون من ریز نقشم خیلی راحت 20 سال بزرگتر از من به نظر میومد این آقا !!! و این واسه 10 ساله دیگه بدترم میشد !!! حالا کاش مشکل فقط ظاهر 2نفر باشه!! به خاطر اینکه اینها از ما بزرگترن نا خود آگاه یه حس مدیریت دارن که انگار میتونن زن رو توو مشتشون بگیرن !! خیلی تصمیماتو یک نفره میگیرن بدون اینکه نظرت رو بخوان!! فکر میکنن هم مردن هم 13 سال بزرگتر پس عقل کلن !!! ( این در مورد خواستگار خودم بود که فقط خواستم تجربه شخصیمو بگم قصد توهین به آقایون روندارم )
موفق باشید :72:
سلام آوازه جون آره یادمه
خدایی؟یعنی خدا و کیلی فقط به خاطر این رد کردی؟
سلام mah_v عزيز
نظر من تاحدودي با نظر دوستان متفاوته
من اوايل شرط سني را خيلي در امر ازدواج مهم مي دونستم طوري كه براي خودم يك بازه سني مشخصي را تعريف كرده بودم و به مواردي كه كمتر از اين بازه سني و يا بيشتر از آن بودند اعتنايي نمي كردم................... اما الان مي گم همه چيز بستگي به شرايط داره: يعني بستگي به شخصيت آقا ،ميزان پختگي طرفين و مخصوصا دختر خانوم، بستگي به چهره و اينكه آيا اين دو نفر اگه كنار هم راه برند تو ذوق نزنند و مواردي از اين قبيل..............من هنوز هم خودم باورم نميشه كه با فردي كه از خودم 10 سال بزرگتر است:72::72::72: ، رابطه اي بسيار صميمانه داريم طوري كه واقعا احساس مي كنيم همسن هم هستيم و جالبه كه من بيشتر ايشان را نصيحت ميكنم و ايشون هم با كمال ميل از تمام انتقادات و نصايح من استقبال ميكنه و واقعا به توصيه هاي من هم عمل ميكنه.:43::43::43: خلاصه كلامم اين كه يك مورد رو فقط به خاطر سن رد نكن، شايد با شناخت بيشتر متوجه بشي كه عامل سن هميشه تعيين كننده نيست.