چراااا...؟؟؟آخه چراااا...؟؟؟آهای آدما بیاین بگین چرا!
چرا?چرا به آدما دل میبندیم وقتی میدونیم بده؟؟اصا چرا بده؟چرا از بچگی تو گوشمون گفتن دوس داشتن بده؟عاشق شدن زشته؟چرا وقتی دو نفر واقعا همدیگرو دوس دارن ولی بهم دیگه نمیرسن!چرا دیگه دوس داشتن بین جوونا مرده!چرا اینهمه خیانت ؟ینی از قدیم اینطوری بوده؟؟چرا همون جوونای قدیم که الان بزرگترای ما شدن هیچ ارزشی برای عشق قائل نیسن؟نگین هستن که همه میدونن نیسن!همه چی شده پول! اصا از خوده خدا سوال دارم مگه خودش این عشقو نزاشته تو این قلبه نعلتی!؟پس چرا یکاری نمیکنه عاشق به معشوق برسه؟؟چرا؟
RE: چراااا...؟؟؟آخه چراااا...؟؟؟آهای آدما بیاین بگین چرا!
دینا،اینجوری هیچ کس نمی تونه کمکت کنه.به طور واضح مسئلتو مطرح کن.عنوان تاپیک رو هم متناسب با نوع مسئله
انتخاب کن.
فرهنگ جان من از آدمای اطراف گله دارم که هی میگن دوست داشتن بده؛من از خدا گله دارم که خودش عشق رو توقلبمون گذاشته پس چرا کمک نمیکنه؛من از خودمون گله دارم که چرا دیگه حرمت عشق رو نگه نمیداریم
اگر چیز اذیتت می کنه،به صورت اول شخص مفرد مطرح کن وگرنه کاربران نارنجی به تاپیکت رسیدگی می کنن.
سلام دوست خوبم
لطفا موضوع تاپیکت رو عوض کن و در مورد مشکلت واضح صحبت کن
اینجوری کسی نمیتونه کمکت کنه
dina_girl عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
پیداست دردی در سینه داری که آزارت می دهد . و مسئله ای داری که حل نشده . کاش می گفتی چی هست تا بهتر درکت کنیم .
اینگونه که سئوال کرده ای ،تاپیک می شود جای بحث و گفتگوی آزاد نه مشاوره و راهنمایی ، و برای این بحث و گفتگوهای آزاد ، ما انجمن خاص خودش را داریم که اتفاقاً عنوانش هم هست انجمن آزاد . اینه که اگر می خواهی همین سئوالها مورد بحث قرار داده بشه نیازه که هزینه انجمن آزاد را پرداخته در آنجا دنبال کنی . اگر هم خواسته ات اینه که راه حلی و دوای دردی برای مسئله و درد شخص خودت پیدا کنی . که همانطوری که دوستان گفتند نیازه عنوان تاپیکت عوض بشه و مسئله خود را هم بطور واضح و مشخص و به صورت اول شخص مطرح کنی .
منتظریم تا جهت را روشن کنی که جایگاه تاپیک و روندش معلوم شود .
.