سلام بر خواهرم
ببينيد زهرا خانوم ، يكي از راههاي مهم ارتباط روحي و معنوي بين خودتان و همسرتان ، مشاركت در امور زندگي است ،
مشاركت يعني چه ؟ يعني اينكه زندگي را از ما بدانيد نه از من ( موفقيت ها بايد از ما بدانيد نه از من ، شكست ها هم همينطور درآمدها ، هزينه ها ، و ..... همه چيز را از ما بدانيد نه از من ) همه آنچه شما در چنته و در توان داريد بايد براي ساختن آينده اي زيبا براي خودتان و همسر و فرزندانتان بكار گيريد ، و اين زندگي را زيبا خواهد كرد ،
لذا اين نوع مشاركت و از ما دانستن زندگي ، قطعا گاهي گذشت هائي هم بايد داشته باشد ، گذشت از مال و عمر و جواني و ...
يادتون باشه كه شمع ها بايد بسوزند تا روشني بخشند ...
اگر شوهر شما هم مانند خودتان حقوق خود را خرج زندگي ميكند ، پس ديگر نگذاريد اين احساس كم توقع بودن ،زندگي زيباي شما را دچار تنش و مشكلات كنه ...
درسته كه اسلام مي گويد : نفقه بر مرد واجبه ، اما اين يك طرفه سكه هست كه بحث شرعي را بيان مي كند ، اما طرف ديگر سكه بحث اخلاقي است ، اون براي كسي است كه بخواهد از زير نفقه فرار كند ، اما اگر زن و شوهري با هم كار و تلاش كنند تا بسازند آينده اي زيبا و روشن را براي خود و فرزندان ، اين از ديد اسلام بالاترين جهاد است و كسي كه با اين تفكر از دنيا رود ، از ديد خداوند شهيد از دنيا رفته ...
اما خدمت شما اعلام كنم كه اين گذشت ها بايد از هر دو طرف باشد ، ولي اگر احساس كرديد شوهرتون به جاي اينكه او هم حقوق خود را خرج زندگي كند در جاي ديگري خرج ميكند و از زير بار نفقه مي خواهد فرار كند ، چون ميبيند شما حقوقي داري ...... آنوقت با رفتار جراتمندانه ، و با در نظر گرفتن كليه مهارتهاي ارتباطي ، و بدور از پرخاشگري حرف دلتون رو با او مطرح نمائيد و حتما از يه مشاور كمك بگيريد ...
در پناه حق ، موفق باشيد ...:72::72::72: