+هدف دختر و پسر از دوستی چیه ؟
به نظر شما وقتی که یه دختر تصمیم به دوستی با پسری رو می گیره چه عواملی ممکنه باعث بشه که دختر تصمیم به این دوستی بگیره و چه معیارهایی رو در نظر می گیره ؟
حالابر عکس می کنیم اگه یه پسر تصمیم به دوستی با دختر خانمی رو بگیره چه عواملی ممکنه باعث بشه که پسر تصمیم به این دوستی بگیره و چه معیارهایی رو در نظر می گیره؟
RE: هدف دختر و پسر از دوستی چیه ؟
سلام خوبی؟ خوب بستگی به نظر و معیارهای طرف داره.مثلا شاید یه دختر یا پسری که از جنس مخالفش خوشش می یاد از ظاهر طرفش خوشش بیاد یا خیلی چیزای دیگه. بازم بستگی به نظر و معیارهای دو طرف داره.
خوب دوست عزیز من هم می دونم که بستگی به معیارهای طرف داره منم می گم این معیارها چی می تونه باشه مثلا خود شما نمی دونم دخترین یا پسر اگه بخواین با جنس مخالفتون دوست بشین چه معیارهایی رو واسه دوستی در نظر می گیرین ؟
هدفم اینه که بدونم دخترا و پسرا دیدگاهشون نسبت به دوستی با جنس مخالف چیه ؟
سلام
به نظر من تو این دوره و زمونه هدف دختر و پسر برای دوستی با هم فقط چشم و هم چشمیه, دختره یا پسره می بینه دوستش با چندتا پسر یا دختر دوسته و چون کم نیاره اونم هوس دوستی می کنه. کسی به معیارهای خودش و دیگران برای دوستی توجهی نداره. هر چی دوست بیشتر بهتر. من اینو به عینه دیدم که میگم. و الان تو جامعه ی ما دوستیها همینه... ولی اگه به من باشه که براهی هدف ازدواج حاضرم با کسی دوست شم که بیشتر می شه بهش گفت دوران نامزدی.......
الان ديگه معياري در نظر گرفته نمي شه شايد به خاطر اينكه عقب نمونند و فقط براشون مهم باشه كه با يكي دوست باشند حالا كي باشه مهم نيست
دليل هاي مختلفي داره كه دختر در سن كم به پسر كشيده مي شه البته مي گم در سن كم از اين نظر كه در سنين بالاتر شايد به منظورهاي بالاتري اين اشنايي صورت بگيره
يكي از اين دليلها ممكنه تربيت نادرست والدين باشه كه باعث مي شه فرزند از خونواده طرد بشه
يكي ديگه از دليلها دوستان شخص مي باشند كه ممكنه تاثيرشون خيلي زود و راحت بزارند
علت ديگر ممكنه عدم اعتماد به نفس و منزوي بودن شخص باشد علتهايي كه به روحيات و درون شخص بر مي گرده
ممنون میشم دوستان در مورد این موضوع نظرات خودشون رو بگن.
معیارها با هم فرق میکنه . بعضی ها فقط برای زیبایی و خوش تیپی طرف ، بعضی ها فقط به خاطر موقعیت اجتماعی طرف و مادیات ، بعضی ها به قول دوستان فقط به خاطر همچشمی و اینکه از بقیه عقب نمونن هر کی بهشون پیشنهاد دوستی بده قبول میکنن و دیگه به عواقب کار نگاه نمیکنن . البته هستن کسانی که واقعا عاشق میشن و با هم دوست میشن که این افراد به ظاهر طرف مقابل زیاد اهمیت نمیدن و فقط به اخلاق و سکنات و اینکه اهل خلاف نباشه اهمیت میدن که به نظر من فقط مورد آخر به ازدواج موفق ختم میشه
ممنون بال تکن گرامی.سایر دوستان نظری ندارن.؟
وقتي يه دختر تصميم به دوستي با يه پسر مي گيره حتما يه چيزي تو زندگيش كم داره كه به يه پيشنهاده احمقانه جواب ميده
كه در نهايت بد بخت شدن و دختر و ....
وقتي يه پسر مي خواد با يه دختر دوست بشه شايد واسه سرگرميش يا ببخشيد ارضاء اين كارو مي كنه
وگر نه دوست بودن دو جنس نامحرم به درد ديگه اي هم مي خوره؟يا شايد از اين راه مي خوان عاشق هم بشن؟؟؟نه اين عشق و عاشقياي كه از اين اه بوجود بياد آخر خوبي نداره
موفق باشي
يا حق