-
توافق مالی در کار
تاپیک قبلی در مورد کار خیلی پراکنده شد برای همین تاپیک جدید باز کردم.
ازطرف جایی بهم پیشنهاد کار دادن که بد نیست و دوباری که صحبت کردیم خیلی مسئول اونجا خوشش اومد و هندونه زیربغل من گذاشت.اما ازنظر مالی توافق صد در صد نکردیم.اون اقا میگه من از نظر مالی جبران میکنم و نگران نباش اما نظر من اینه که فقط چیزی که نوشته میشه سند هست و به حرفای اون نمیتونم اعتماد کنم.
اینم بگم که یه توافق اولیه داشتیم و کلید دفتر رو بهم هم داده.
حالا سوالم اینه که من چه جوری تو زمینه مالی باش توافق کنم که نه بهش بر بخوره و نه حق من ضایع بشه؟؟؟منظورم اینه که شرط کنم تا اون مبلغ مورد نظر من نشده سر کار نمیرم یا چند روزبرم سر کار و بعد بگم؟
نمیدونم چرا تو موضوع کار انقد میترسم،فکر کنم بخاطر کار قبلیم چشمم ترسیده.
-
RE: توافق مالی در کار
سلام بهار جان
از من به شما نصیحت حتما با قرارداد رسمی کارت رو شروع کن که بعدا دلخوری پیش نیاید!
اشتباه من را تکرار نکن! من اگر از ابتدا با همه قرارداد محکم می بستم کارمندان سابقم طلب
حقوق نا حق نمی کردن!
معمولا آدمهایی زیر بار قرارداد نمیرند که بخوان فرد رو به عناوین مختلف دور بزنند وگرنه کارفرمای
خوب از اول می گوید من همین قدر را میتوانم منظم بدهم و بعد حقوقت را بیشتر می کنم!
من خودم قراردادهایم را 3 ماهه می بندم و در صورت پیشرفت کارمند مبلغ را افزایش می دهم و
شرایط را کامل می گویم و خدا را شکر همه هم راضی هستند!
پس می توانی یک هفته ای او را محک بزنی و اگر دیدی آدمهای منظم و خوش قولی نیستند
قبول نکنی کار رو!
اما بهر حال قرارداد را حتما دقیق ببند تا ملزم به پرداخت شوند و یک نسخه اش را هم به
خودت بدهند!
-
بهار خانم ! حتی 1 روز هم بدون قرارداد مشخص و قانونی شروع نکن !
من خیلی ضرر کردم ، شاید به زور 10 میلیون شده باشه ، ولی اعصبای که بابت این مورد از من خورد شد ، خیلی بیشتر 10 میلیون بود !
شما رویه یه کار اصولی رو مطالعه کنید ، اولین مورد شناخت قوانین و تعیین حیطه کاری همدیگر در قراردادی مشخص و قانونی هست !
-
[align=justify]سلام عزيزم ايشالا به سلامتي
حتما و حتما بدون قرارداد كتبي جايي كارنكن ببين مديران توي حرف خيلي چيزا ميگن ولي موقع پرداخت و عمل همه حرفهاشون يادشون ميره
تواشتباه منو تكرار نكنه.
از كارمندها و اونايي كه اونجاكارمي كنندسوال كن از خوش قولي مدير شركت و از ساعتهاي كاريش از وظايف محوله بهت و از همه چيز...
من قبلاجايي كار ميكردم كه اگه اسمشو بگم همتون ميشناسين يه موسسه با اسم و رسم كه وارد ساختمون كه ميشدي از در و ديوارش نور مي باريد با يه مدير خوش برخورد و شيك.
اونم موقع قرارداد و پول همش ميگفت يه كاري ميكنم كه هم شما راضي باشي هم من !مثلا حقوق شما اگه a ريال باشه اگه خوب كار كني a+200 بهت مي ديم اصلا ً و اصلاً مبلغ رو نميگفت من يه مدت آزمايشي كار كردم به تصور اينكه اينجا با اين حسن شهرت حتما رقم a اي كه ميگه بايد بالا باشه كم كم فهميدم كه نه ماجرا از يه قرار ديگه است. هر روز يكي از كارمنداش ترك كار ميكنه بيمه يكي رو نمي ريزه با يكي دعواش ميشه هر روز يه نيروي جديد استخدام ميكنه ...تازه اون موقع فهميدم كه طرف يكي رو سه ماه مياره سركار از ترس ريختن بيمه دوباره سه ماه آزمايشي يكي ديگه رو مياره حتي يكي از كارمنداي اصليش كه همه به سرش قسم مي خوردند مي گفت نزديك شش ماهه كه حقوق نگرفتم و يكيش ميگفت كه اين آقاي مدير عادتشه كه پول داشته باشه يا نداشته باشه حقوقها رو سه ماه به سه ماه به تعويق ميندازه بعد حقوق سه ماه رو كه يه جا ميده پيش خودش ميگه اين قدربه فلاني حقوق دادم ...
پس:
1- اولا ببين ازاون شركتهايي نباشه كه هرروز يكي رو استخدام ميكنه و هميشه تيتر اول آگهي هاي روزنامه است اين جور شركتا يه جاي كارشون مي لنگه.
2-شما قراره نيروي جايگزين باشين يا جديد؟اگه جايگزين هستي حتماً و حتماً ازاون كسيكه كار رو ترك كرده علتش رو بپرس حتي شده تلفنش روگيربيار و بپرس.
3-مدت زمان كار آزمايشي رو بيشتر از دوهفته طول نده.
4- اگه ميخاي از حقوقت بپرسي صحبت از بيمه رو پيش بكش وبعد از حق و حقوقت بپرس
5- اصلاً هم رو دربايستي نداشته باش كه واي اگه بپرسم حقوقم چقدره بد ميشه ميگه واي چه دختر پول دوستي؟مگه ما عاشق چشم و ابروي مدير شديم كه بيايم كار كنيم براي جبران مايحتاج زندگي و آسايشمون داريم كارميكنيم..
در پايان هم توكلت به خداباشه اگه اون بخواد همه چيز درست ميشه
درپناه حق:72:[/align]
-
دوستان عزیز خیلی ممنون.:72:
دیشب تو یه اقدام جرات مندانه حرفامو بهش گفتم و اونم قبول کرد،البته مبلغ توافقی از اونچه که من میخواستم کمتر شد اما خودش گفت بیمه هم میکنه و قرارداد رسمی با مبلغ مشخص مینویسیم.گفتم یه نسخه قرارداد رو باید بهم بده اونم قبول کرد.راستش یه موسسه تازه تاسیسه برای همین زیاد نمیتونم پرس و جو کنم اما چون محیطش تقریبا فرهنگیه و تقریبا هم برام خوش مسیره قبول کردم،البته ساعتش زیاده ولی قرار شد چند روزبرم و اگه خواستم بمونم قرارداد بنویسیم.
تا خدا چی بخواد.
-
خدا رو شکر
لطف خدا راضی باشین و
محیط کار عالی باشه