RE: باید حلالیت بطلبم یا نه؟
به نظر من شما كار خاصي نكرديد كه براي حلاليت طلبيدن «بايدي » در كار باشد ...
شما مي خواستيد رفع ابهام كنيد و از او سوال كرديد ... اما شما فقط در ذهن خودتون او را متهم مي دانستيد و همين كه در ذهنتون پشيمان شده ايد از اين نوع تفكر و براي او دعا كنيد كافي است ...
پس بايدي در كار نيست ، اما اگر بتونيد پيدا شدن ساعتتون رو با او در ميون بذاريد به نظر من خوبه و بهتره ...
:72::72::72:
مرسی مهاجر عزیزم
حقیقتش من با ایشون هم قطع رابطه کردم چون برام خیلی سخت بود که ایشون به لوازم خصوصی من تجاوز کردند آیا کار خوبی کردم یا نه؟
و این را هم بگویم که من او را بیشتر اوقات می بینم ولی نمی تونم حتی باهاش حرف بزنم و فقط جواب سلامش رو می دم و رد میشم حتی جواب حال و احوال پرسیش رو هم نمی دم
واقعا موندم چیکار کنم و خودم هم از این حالت خودم بدم میاد...
از نظر روانشناسی که نه نباید حلالیت بطلبی
از نظر شرعی و اخلاقیم ببین که فقط بش شک داشتی
یا شکتو پیش دیگرانم برزو دادی؟؟؟
اگه بروز دادی و دیگرانو بش بدبین کردی
اول باید پیش کسایی که از اون بد گفتی جبران کنی
بعدم اگه بیشتر مفسده ایجاد نمیکنه ازش حلالیت بطلبی
اما اگه شکت فقط تو ذهن خودت بوده لازم نیس کاری کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط fa mo
از نظر روانشناسی که نه نباید حلالیت بطلبی
از نظر شرعی و اخلاقیم ببین که فقط بش شک داشتی
یا شکتو پیش دیگرانم برزو دادی؟؟؟
اگه بروز دادی و دیگرانو بش بدبین کردی
اول باید پیش کسایی که از اون بد گفتی جبران کنی
بعدم اگه بیشتر مفسده ایجاد نمیکنه ازش حلالیت بطلبی
اما اگه شکت فقط تو ذهن خودت بوده لازم نیس کاری کنی
من شک ام رو به شوهرم انتقال دادم و بهش گفتم که فکر می کنم او اینکار کرده آخه کار اولیش منو وادار به این فکر کرد.. و اینکه قطع رابطم باهاش درست بوده یا نه؟
خوب الانم به شوهرت حتما گفتی ساعت پیدا شده دیگه و تمام دیگه بش فکر نکن
قطع رابطه رو من نمیدونم بزار دوستایی که میدونن پاسخ بدن
چون اون فرد خودش رو در موضع تهمت قرار داده ، با اون كاري كرده بود و دستبند را برداشته بود ، به همين خاطر مقصر پيش آمدن اين ذهنيت در وجود شما خود اون فرد بوده نه شما ،
پس شما حق داشته ايد كه اين ذهنيت در شما پيش آيد و قطعا هر كسي كه بود همين فكر را مي كرد ، و اگر آن ذهنيت را به كسي نگفته ايد ، هيچ نيازي به حلاليت طلبيدن نمي باشد ، ( و اگر به شوهر گفتيد ، همين كه به شوهر بفهمانيد كار او نبوده و شما اشتباه برداشت كرديد همين كافيه و وظيفه ديگري نداريد )
اما در بحث قطع رابطه : اين ديگه بستگي به خود شما دارد ، اگر از بستگان مي باشد و ايجاد ارتباط مفسده اي براي شما نداشته باشد و احساس نكنيد كه ممكنه بازم به شما ضربه اي بزند ، از لحاظ بحث شرعي ايجاد رابطه كنيد و حتي اگر بتوانيد تاثيراتي در او داشته باشيد خيلي زيباتره و بهتره ...
اما اگر از بستگان نباشد ، هيچ دليلي بر ادامه رابطه نيست ، مگر اينكه بتوانيد در رفتار او تاثيراتي بذاريد كه در اين صورت نيز اجبار شرعي و اخلاقي وجود ندارد و شما كاملا مخيريد ...
پس ديگه نيازي هم نيست كه از خودتون بدتون بياد ، چون شما كاري نكرديد ، مقصر خود فرد بوده نه شما ، هر كسي جاي شما بود همين تفكر را داشت ...
موفق باشيد و در پناه حضرت دوست :72::72::72:
ممنون دوستان عزیزم
ایشان هیچ نسبتی با ما ندارد به خاطر همین رابطه ام را خیلی راحتتر با او قطع کردم چون ایشان به من قول دادند که این کار را با من دیگه انجام نمی دهند ولی متاسفانه شنیدم که در جای دیگر این کار را انجام دادند ..
از بابت راهنمایی های شما متشکرم چون خودم عذاب وجدان گرفته بودم ولی حالا با راهنمایی های شما عزیزان خیالم آسوده شد و حتی به شوهرم هم که این قضیه را گفتم او فقط بهم گفت که توبه کنم و تحت هیچ شرایطی به کسی تهمت نزنم:46: