اگه خواستگار باشه چطور مطرح میکنه؟
سلام دوستان من قبلا گفتم که خواستگارام طبقه میلم نیست
اما یک خواستار و نه خواستگار داشتم که فقط حرفش رو زبونا اومد اما بطور جدی نشدو این شخص پسر خاله ام بود می دونید این پسر برادر کوچکترش ازم خواستگاری کرد و من رد کردم اما این اگه میومد جوابم مثبت بود
پسر بزرگتر از پارسال عید از رفتاره خودش و خونوادش تابلو بود که میخواد بیا اما نمی دونم چی شد که نیومد
و بعدش منم زیاد منتظر بودم اما در اخر متوجه شدم که جایی دیگه رفته و بعد از دختره خوشش نیومده و تموم شدو النم باز مجرده و چند روزه پیش یکی از زنداییام بهم گفت اگه موافقی تا بگم بیان اما من گفتم احتیاج به گفتن شما نیست مگه خودشون نمی بینن و بعدشم خاله ام گفته من از اقوام دختر نمیگیرم در صورتی که برا پسر اخریش الان از فامیل زن گرفته
حالا از یک طرف خوشحالم که اینو گفتم و از یک طرفم دارم خودمو رنج میدم میگم احمق چرا نگفتی اره
اخه غرورم چی
مگه دختر باید بگه تا خواستگاریه رسمی نشه
نمی دونم الان خیلی دارم بهش فکر می کنم کاش اصلا همچین موضوعی پیش نمی اومدکاش ...
اخه پسره شرایطش خوبه و از همه نظر من تاییدش میکنم
دوستان اگه تجربه دارید بگید
من منتظرم
RE: اگه خواستگار باشه چطور مطرح میکنه؟
سلام سوها جان
من نمیدونم کار شما درست بوده یا نه....یاش اید نیاز به کمی سیاست همراه با حیاو شرم دخترانه بوده.....
شایدم کار شما درست بوده....
اما اینو بدون ازدواج فامیلی مشکلات خاص خودش رو داره که نباید نادیده بگیری...مهمترینش مسئله ژنتیک و بچه دار شدنه.
اگر کوچکترین اقدامی کردن شما اول از همه برید وازمایش ژنتیک بدین و بعد بشینید رو بقیه مسائل برنامه ریزی کنید.
ازدواج قسمته و بدون اگر هزار بار هم شما به کسی بگی نه و اون فرد قسمتت باشه حتما همون نصیبت میشه.
پس خودتو سرزنش نکن
نمی دونم مریم 123جون شاید شما درست میگی
خوب اگه شما بودی چی جواب میدادی؟
soha جان
منم اگه تو موقعیت شما بودم غرورم اجازه نمیداد که مستقیما بگم که میخام بیاد خواستگاریم! فکرتونو مشغول این موضوع نکنین اگه خودش واقعا شما رو بخواد مطمئن باشین میاد خواستگاریتون.
سلام ممنون از شما پروانه جان
دقیقا غرور از نوعه سالمش برا دختر خیلی مهمه مخصوصا برا ازدواج ؛اگه از دستش بدم دیگه چیزی ندارم
این صحبتی که شما گفتید از خیلیا شنیدم اگه واقعا خواستار باشه خواستگار میشه
حتما صلاحی بوده که نشده
یاحق