بهترین عکس العمل در مورد علایق همسر
دوستان عزیزم 5ماه قبل برای اولین بار موهامو مش کردم و وقتی همسرم دید خیلی خیلی ذوق کرده بود و حسابی تعریف میکردو ابراز احساساتو... سه هفته پیش عروسی یکی از اقوام نزدیک بود.موهام نسبتا بلند شده بود و مش موهام خراب شده بود.رنگ نسکافه ای روی موهام زدم وقتی خونه رفتم همسرم گفت :خیلی قشنگه مخصوصا اینکه موهات حالت هایلایت شده ولی من رنگ روشن و بلوند بیشتر دوست دارم ...دیشب داشتم باهاش حرف میزدم ..داشت ابراز احساسات میکرد که ازش پرسیدم عزیزم واقعا رنگ موهامو دوست داری؟گفت آره قشنگه ..گفتم صادقانه بگو..گفت دوست دارم واسه عید موهاتو بلوند کنی...ولی اینجوری هم خیلی بهت میاد.از دیشب تا حالا رفتم توی فکر: برم بلوند کنم؟موهام خراب نمیشه؟به هر حال من تازه 1ساله ازدواج کردم (دیروز سالگرد ازدواجمون بود)و دوست دارم همسرم واقعا ازم لذت ببره و خواسته هاشو تاجایی که میشه تامین کنم...به نظرتون بهترین کار چیه؟
RE: بهترین عکس العمل در مورد علایق همسر
یاد یکی از دوستام افتادم که سالگرد ازدواجش گفت تو این مدت
مدل مو و ابرو
مدل رنگ و مشی نیست که نکرده باشه
درواقع تو یک سال هر هفته این آرایشگاه بود
موهاشو از مشکی تا آبی و سبز
ابروهاشو از پیوشته و بلند تا کوتاهترین حالت و تیغ زدن و رنگ های مختلف ما دیدیم
حتی لباسهاییم که میخرید میآورد میدیدیم !!! هر رو یه چیز!
موهاشم هیچی نشد
شاگرد اول کلاسم بود حسابیم مذهبی بود و قبل ازدواج حتی صورتشو برنمیداشت
ببین الویتت تو زندگی چیه شوهرت یا موهات !!!
در ضمن اگه به موهات درست برسی (تقویت کننده و رنگ مو مناسب و خشک کردن درست و کوتاهی به موقع)
مطمئن باش هیچ بلایی سر موهات نمیاد که بهتر از قبلم میشه
البته مردها با قضیه کنار میان
مثلا نامزد من هی میگه برو ابروهاتو فلان کن موهاتو بهمان
اما من محدودیت خانوادمو دارم که مخالفن و کلا رسم نیس تو خانوادمون قبل ازدواج
اونم دیگه کنار اومده با این قضیه
پریماه جان فکر نمی کنی توضیحاتی که دادی کمی زیادی بود.:163:
از دوستان می خوام که در بیان کردن مساله نهایت حفظ حریم ها را داشته باشند.
به نظر منم اینکارو بکن
وقتی دوست داره این کارو بکن
راستی منم 5 سال به خاطر همسرم حتی مدل ابروهامم عوض نکردم چه برسه به رنگ و مش و ........
در حالیکه خودم عاشق این حرفاهم
البته دوست داره ها ولی میگه سر کار میری دوست ندارم تو چشم بیای
از این فرصت خوب استفاده کن
سالگرد ازدواجت مبارک.پریماه،تصمیم گرفتی برای هر مسئله ای تاپیک باز کنی؟
با سلام
پریماه گرامی
میخوام صادقانه برات بنویسم.این نوع مسائل مربوط به زندگی شخصی شما و علایق هر دوی شماست.چیزی که شما در این تاپیک مطرح کرده اید،مشمول مشاوره نمیشود،یعنی در حوزه مشاوره نیست، و نباید انتظار داشته باشی مورد استقبال و پاسخگوی قرار گیرد.
در تکمیل پست کیوان گرامی
بارها گفته ایم که حتی در مسائل جدی تر از این هم نباید دنبال مشاوره گرفتن و بستن در خلاقیت و ابتکار و استقلال باشید ، چه رسد به این مسائل که بسیار پیش پا افتاده و البته خصوصی هست .
بهتره جزئی ترین مسائل خصوصی بین همسران اینجا مطرح نشود و اساساً نه نیاز هست و نه جای آن هست .
لذا با عرض پوزش از پریماه عزیز این تاپیک قفل و سپس حذف می گردد .
.