RE: نیاز به همفکریتون دارم
سلام دوست عزیز
چرا تغییر رفتار ایشون برای شما مهمه؟
شما خودت چند سالته؟
دلیل پیامک دادن یا مشتاق ادامه پیامک چیه؟
بیشتر توضیح بدهید تا دوستان راهنماییتان کنن
موفق باشید
بهشت جان اگه بخوای درتمام مراحل زندگیت این چنین حساسیت به خرج بدی و رفتار اطرافیانت انقدر برات مهم باشند
یک جایی به بن بست خواهی خورد.رفتارایشون می تونه به خاطر جلوگیری از ایجاد احساسات عاطفی احتمالی باشه
یا شایدهم درگیری ومشغله زیادکاری.به هرحال نباید برای شما مهم بوده باشه.بهترین کاربرای شما اینه که به روی
خودت نیاری ودرسفربعدی فقط همسفرش باشی.
سلام و به همدردی خوش اومدید :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط beheshte
کمکم می کنید به عنوان یک مرد .
من متوجه منظورتون از این جمله آخر نشدم.
از مطلبتون چنین بر می اومد که شما خانم هستید و کم سن. اما این جمله آخر رو نفهمیدم یعنی شما آقایید یا از آقایون کمک خواستید؟!
حالا بر فرض خانم بودنتون چه چند جمله ای عرض می کنم.
خوب عزیزم حساسیت هایی که بین زن و شوهرها در فرهنگ ما وجود داره که دیگه نیاز به توضیح نداره. احتمال داره که این آقا نگران برانگیخته شدن حساسیت همسرشون و عواقب اون شدند و مایل به تبادل اس ام اس نبودند.
شما هم خیلی سخت نگیرید و روی بداخلاقی و خوش اخلاقی ایشان زوم نکنید. ایشان را فقط بعنوان لیدر سفرتان در نظر بگیریید و ایشان را با قابلیت های لیدر بودنشان ارزیابی کنید که ببینید مایل هستید در سفرهای بعدی بازهم لیدرتان باشد یا خبر، فقط همین.
بعداز سفرمون من به خاطر یک کار خوبی که برای من کرده بودند اس تبریک عید واسشون می فرستادم و ایشون هم جواب می دادند فقط در همین حد . تا اینکه دو تا اس ام اس زدم دیگه جواب ندادند می دونید دلیل چیه ؟؟ یهو این همه تغییر کرد ؟!!!
سلام عزیزم به تالار خوش اومدی:72::72:
مگه چقدر تغییر کرده که شما تا این حد نگرانید
یعنی جواب ندادن ایشون به اس ام اس های شما اسمش تغییر است! همونطور که بلواسکای عزیز گفتن شاید دلیلی واسه این کارش داره شاید همسر یا کسی رو داره که جواب دادن به اس شما براش دردسرساز شده یا میشه
احتمالا شما به ایشون علاقمندید به نظر من قبل از اینکه احساساتتون رو وارد ماجرا کنید بهتره از طرفتون مطمین شین
چون اینطوری فقط شما ضربه می خورید و شاید ایشون هیچ احساس خاصی به شما نداشته باشه و حتی جواب ندادن پیامکهاتون رو اینقد که شما جدی می گیرید جدی نگیره
به هرحال اگه سوالهای ویدا جون و بقیه دوستان رو جواب بدین او یکم بیشتر بگین راحت می شه نظر داد1
:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
سلام و به همدردی خوش اومدید :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط beheshte
کمکم می کنید به عنوان یک مرد .
من متوجه منظورتون از این جمله آخر نشدم.
از مطلبتون چنین بر می اومد که شما خانم هستید و کم سن. اما این جمله آخر رو نفهمیدم یعنی شما آقایید یا از آقایون کمک خواستید؟!
حالا بر فرض خانم بودنتون چه چند جمله ای عرض می کنم.
خوب عزیزم حساسیت هایی که بین زن و شوهرها در فرهنگ ما وجود داره که دیگه نیاز به توضیح نداره. احتمال داره که این آقا نگران برانگیخته شدن حساسیت همسرشون و عواقب اون شدند و مایل به تبادل اس ام اس نبودند.
شما هم خیلی سخت نگیرید و روی بداخلاقی و خوش اخلاقی ایشان زوم نکنید. ایشان را فقط بعنوان لیدر سفرتان در نظر بگیریید و ایشان را با قابلیت های لیدر بودنشان ارزیابی کنید که ببینید مایل هستید در سفرهای بعدی بازهم لیدرتان باشد یا خبر، فقط همین.
من برای مشاوره همین متن را یک فروم دیگه هم گذاشتم که فقط آقایون بودند به خاطر همین نوشتم فراموش کردم اینجا پاک کنم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط behesht
بعداز سفرمون من به خاطر یک کار خوبی که برای من کرده بودند اس تبریک عید واسشون می فرستادم و ایشون هم جواب می دادند فقط در همین حد . تا اینکه دو تا اس ام اس زدم دیگه جواب ندادند می دونید دلیل چیه ؟؟ یهو این همه تغییر کرد ؟!!!
سلام عزیزم به تالار خوش اومدی:72::72:
مگه چقدر تغییر کرده که شما تا این حد نگرانید
یعنی جواب ندادن ایشون به اس ام اس های شما اسمش تغییر است! همونطور که بلواسکای عزیز گفتن شاید دلیلی واسه این کارش داره شاید همسر یا کسی رو داره که جواب دادن به اس شما براش دردسرساز شده یا میشه
احتمالا شما به ایشون علاقمندید به نظر من قبل از اینکه احساساتتون رو وارد ماجرا کنید بهتره از طرفتون مطمین شین
چون اینطوری فقط شما ضربه می خورید و شاید ایشون هیچ احساس خاصی به شما نداشته باشه و حتی جواب ندادن پیامکهاتون رو اینقد که شما جدی می گیرید جدی نگیره
به هرحال اگه سوالهای ویدا جون و بقیه دوستان رو جواب بدین او یکم بیشتر بگین راحت می شه نظر داد1
:72:
بله دوست من من بهش علاقه مندم اما نمی خوام ازدواج یا حتی یک دوستی بینمون پیش بیاد . فقط چون دیگه قطع کرد تعجب کردم . در ضمن من یک دوستی دارم که از آشنایان این آقاست و ایشون از ارتباط اس ام اسی ما با خبره . اولش باورش نمی شد که این آقا واسه من جواب می فرسته خیلی هم ناراحت میشد اما الان خیلی خوشحال شده از اینکه جواب نمیده . من بهش مشکوک شدم که بر علیه من کاری نکرده باشه در صورتیکه من هیچ منظوری از این کارم نداشتم . حالا به این دوستم شک کردم . شاید اگر این دوستم نبود اینقدر واسم مهم نمی شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط beheshte
بله دوست من من بهش علاقه مندم
عزیزم بهت توصیه می کنم که اصلا سعی نکن به هیچ طریقی حتی یه ارتباط ساده اس ام اسی بخواهی که به این آقا نزدیک بشی، هرچند هم که کاملا بدون قصد ازدواج یا دوستی باشه.
این آقا متاهله و صاحب زندگی. و شما هم متاسفانه به ایشان علاقه مند. پس هرچقدر ارتباط شما حتی ارتباط حضور فیزیکی شما کنار ایشان می تواند شدت علاقه شما را بیشتر کند.
در تالار جستجو بکن و عواقب اینطور روابط را ببین.
من جای شما بودم حتما برنامه سفرم را طوری تغییر می دادم که ایشان دیگر لیدر شما نباشد. مطمئن باش در این مرحله بعد از مدت کوتاهی، این آقا کاملا از ذهن شما پاک می شود ولی اصرار در ادامه ارتباط در هر سطحی ممکن است به وابستگی و عواقب و تبعات سوء آن منتهی شود.
هرگز قبل از مطمئن شدن به علاقه یک اقا نسبت به خودت به او علاقه مند نشو و هرگز و صد هرگز اجازه نده یک مرد متاهل به شما علاقه مند شود.
پیگیر این هم نباش که ایا دوستتان چیزی گفته یا نه. فقط به این فکر کن که علاقه مندی به یک مرد متاهل و تبادل اس ام اس بعد از آگاهی از این حس و عنوان آن پیش یک فرد ثالث از ریشه اشتباه بوده است.
سعی کن اشتباه خودت را تا دیر نشده اصلاح کنی و با تغییر برنامه سفرت بمنظور دوری همیشگی از این آقا نزد دوستت هم اعتبار پیدا کنی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط blue sky
نقل قول:
نوشته اصلی توسط beheshte
بله دوست من من بهش علاقه مندم
عزیزم بهت توصیه می کنم که اصلا سعی نکن به هیچ طریقی حتی یه ارتباط ساده اس ام اسی بخواهی که به این آقا نزدیک بشی، هرچند هم که کاملا بدون قصد ازدواج یا دوستی باشه.
این آقا متاهله و صاحب زندگی. و شما هم متاسفانه به ایشان علاقه مند. پس هرچقدر ارتباط شما حتی ارتباط حضور فیزیکی شما کنار ایشان می تواند شدت علاقه شما را بیشتر کند.
در تالار جستجو بکن و عواقب اینطور روابط را ببین.
من جای شما بودم حتما برنامه سفرم را طوری تغییر می دادم که ایشان دیگر لیدر شما نباشد. مطمئن باش در این مرحله بعد از مدت کوتاهی، این آقا کاملا از ذهن شما پاک می شود ولی اصرار در ادامه ارتباط در هر سطحی ممکن است به وابستگی و عواقب و تبعات سوء آن منتهی شود.
هرگز قبل از مطمئن شدن به علاقه یک اقا نسبت به خودت به او علاقه مند نشو و هرگز و صد هرگز اجازه نده یک مرد متاهل به شما علاقه مند شود.
پیگیر این هم نباش که ایا دوستتان چیزی گفته یا نه. فقط به این فکر کن که علاقه مندی به یک مرد متاهل و تبادل اس ام اس بعد از آگاهی از این حس و عنوان آن پیش یک فرد ثالث از ریشه اشتباه بوده است.
سعی کن اشتباه خودت را تا دیر نشده اصلاح کنی و با تغییر برنامه سفرت بمنظور دوری همیشگی از این آقا نزد دوستت هم اعتبار پیدا کنی.
ممنون از شما . همین کار می کنم . ممنون که وقت گذاشتید و راهنماییم کردید . من الان چطور می تونم این تاپیک را حذف کنم ؟؟
نمیتونی حذف کنی
صورت مساله رو پاک نکن سعی کن مساله رو حل کنی:43:
با سلام
عنوان تاپیک شما کلی بوده و نامفهوم ،لطفا" در ارسال بعدی عنوان مناسب با محتوای تاپیک را ارسال نمائید تا نسبت به تغییر آن اقدام شود