RE: معنی این رفتارا چیه!!؟؟
دوست عزیز:72:
دنیای اطراف ما انسانهای متفاوت با طرز فکرهای متفاوت داره. نمی شه یک قانون کلی در مورد همه دخترا یا پسرا گفت.
درست که من و شما تدین و نماز خون بودن رو با آداب و ترتیبی خاص پذیرفتیم
ولی ممکنه و ظاهراً طرف شما در ظاهر از کلمات و عباراتی که بوی مذهب میده استفاده کنه و در عمل با توجه
به آرایش و خود آرایییهایی که شما می گید اصلا اعتقاد به آن گفته ها نداشته باشه.
به نظر من بجای گوش کردن به جملات که می تونه ساختگی باشه به اعمال و رفتار ایشون نگاه کن.
اگه واقعا نمی تونی همه اینها رو در کنار هم بذاری و قبول کنی بیخود پی گیر ماجرا نباش و فکر تغییر
ایشون بعد از ازدواج رو هم از ذهنت بیرون کن.
موفق باشی.:72:
سلام
پرسیدی که معنی این رفتارها چیه؟
حالا من یه سوال ازت میپرسم:
دونستن معنی این رفتارها چه کمکی به شما میکنه؟
ایشون از شما خواستن که ازش فاصله بگیرید و در خواست ازدواج شما رو رد کردند،
حالا اگه شما پیگیر این مسئله باشی که علت این قضیه چیه، چه ربطی به زندگی شما خواهد داشت؟
ببین دوست خوبم!
شما به عنوان یه انسان، باید محوریت زندگیت رو بذاری روی خودت، کارت، رشدت و...
اگر یه نفر پیدا شد که همراهت باشه و از همراهی با شما خوشحال باشه، خب چه بهتر!!!!!
درسته که یافتن یه همراه واقعی، مهمه، ولی کارهایی که شما الآن میکنی، هیچ کمکی نمیکنه.
سه ماه ارتباط تلفنی(احتمالا بدون اطلاع خانواده ها) هیچ شناختی از طرف بهت نمیده!
برعکس ذهنت میشه پر از همین تناقض هایی که الآن ازش یاد میکنی.
پیشنهادم اینه که از طریق خانواده ها با هم ارتباط برقرار کنید (که این هم منوط به پذیرش شما از طرف اون خانومه)
تازه اون موقع است که میتونی شناخت کافی رو از ایشون به دست بیاری، شناختی عاری از ابهام احساسات!!!
مطمئنا تناقض هات هم برطرف میشه.
آخه من عاشق شدم تو تاپیک قبلیم هم گفتم الان نزدیک 3 سال میشه که عاشقم و نمی تونم به همین راحتی فراموشش کنم و کنار بذارم ایشون رو از طرفی فکر میکنم ایشون دارن ناز می کنن چون یه جواب قاطع نمی دن و به طور قطعی و قهری نمیگن که برو پی کارت !!
اما اینکه دونستن معنی این رفتارا چه کمکی می کنه:میفهمم واقعا نظرش در مورد من چیه و آیا بعدا جوابش بهم مثبت هست یا نه؟از ارتباط تلفنی ما، هم مادر من و هم مادر ایشون با خبر بودن .. ما هیچ چیزی رو مخفی نکردیم!
البته الان هم هر 10 روز 2 هفته یه بار با کلی اصرار من با هم تلفنی حرف می زنیم ولی نمی دونم آیا این اصرار من واقعا درسته؟؟فکر می کنم اگه این کار رو نکنم اون فکر می کنه که دیگه بیخیالش شدم و منم یه مزاحم بودم مثل دیگران!!
اقا میلاد سلام
در مورد تناقض که شما خودتون با سوالاتون جواب خودتونو دادید در مورد این که میخواین نظر واقعی شو بدونید هم به این خاطر که فکر میکنی داره ناز میکنه یا واقعا نمی خواد ، جواب این سوالم خودتون میدونید ببخشیدا! ولی شما دارید خودتونو گل میزنید و در مورد وابستگی هم باید بگم داری این وابستگی خودت زیاد میکنی و دستی دستی خودتو تو اتیش میندازی و این که اگه بیخیال بشی اون فکر میکنه تو مزاحمی هم درست نیست و تو قاطعیت خودتو نشون دادی پس حالا دیگه با ایشون صحبت نکن و به اون خانم هم وقت بده تا بیشتر روی شما فکر کنه و اگه قرار این رابطه ادامه دار بشه صورت رسمی بهش بدید اگه ایشون مخالف اند پس قضیه ناز کردن کلا منتفی میشه و بهتره خودتونو اذیت نکنید.
سلام آقا میلاد
کلا به نظرم ناز کردن برای خواستگا اصلا مناسب نیست
ایشون باید بدونه که شما همیشه نمیتونی منتظرش باشی
آدم یا به خواستگارش میگه آره و بقیه مباحث و یا میگه نه و اون پسر تکلیف خودش رو میفهمه
من نمیدونم شما دید مذهبی تون چقدره.ولی آیا از اینکه این خانوم انقدر برای دیگران آرایش میکنن شما ناراحت نمیشی؟
یعنی با این موضوع میتونی کنار بیای؟حالا شاید از اون تیپ ها باشه که بعد از ازدواج کمتر بشه آرایشش.اما اگر نشد چی؟
واقعا همیشه میگن عشق و عاشقی سریع فروکش میکنه و تازه چشم طرف باز میشه.
معمولا اکثر ازدواجایی که از رو عاشقی انجام میشه منجر به طلاق میشه
پس حواستونو جمع کنین.به قول معروف صحبت یک عمر زندگیه.
پس بهتر این مسئله عشق رو بذارین کنار و با عقل و منطق تصمیم بگیرید.
با این دو مشکل ببینین میتونین کنار بیاین یا نه
1.ارایش زیاد ایشون در دانشگاه و ...
2.اینکه ایشون جواب قطعی به شما نمیده
حالا شاید این خانوم هر روز لاک میزنه و آرایش زیاد میکنه و ...
ولی شاید به نمازش هم اهمیت میده
البته حرف اصلا قابل قبول نیست که بعضیا میگن طرف دلش پاکه.حالا هر کاری هم کرد که کرد!
زنایی که زیاد آرایش میکنن بعد از ازدواج هم اگر این منوال رو ادامه بدن شوهرانشوم مدام نگران هستن و خود این موضوع سبب ایجاد اختلاف و درگیری میشه.
شما اگر با مسئله آرایش و بدحجابی ایشون کنار متیونی بیای ازش یه جواب قطعی بخواه
یا آره یا نه.
گفتید میتونید تا 10 سال دیگه هم صبر کنید.آیا به نظرتون شدنیه/؟مثلا اگر 2 سال دیگه از این انتظار خسته شدید چی؟
یا در این 10 سال ایشون تصمیم گرفت با کس دیگه ای ازدواج کنه چی؟
به نظرم شما باید کاملا و صد در صد منطقی و عقلانی با این موضوع برخورد کنید و فعلا تا روشن نشدن قضیه عشق و عاشقی رو فراموش کنید
نقل قول:
کسی که ادعا میکنه از پسرا خوشش نمیاد مگه میشه اینقدر خودآرایی بکنه؟؟
نمیشه همه رو به یه چوب زد.بله میشه یه دختری ارایش کنه اما قصدش جلب توجه پسرا نباشه،اصلا بعضی دخترا به این کار عادت کردن بعضیاشون دوست دارن کلا خوشگلتر به نظر بیان،بعضیاشون دوست دارن پسرا بهشون توجه کنن و مثلا بگن چه دختر خوشگلی اما دوست نداشته باشن با پسری ارتباط داشته باشن بعضیا هم واسه ایجاد ارتباط با پسر این کارو میکنن و...همه جور فکر و رفتاری هست.(کاری به خوب و بد بودن ارایش ندارم)
خوب شما که میگین سه ساله عاشقشی،عاشق چیش شدی؟شما هنوز با این رفتاراش کنار نیومدی و به نظرت متناقض میاد،سر جمع یه مدت کوتاه هم با هم حرف نزدین (سه ماه صحبت تلفنی شناخت نمیاره) پس چه جوری میگی عاشقش شدی؟
چطوری به یه دختر علاقمند شدی در حالیکه سر از کار و حرفاش در نمیاری.
شاید ناراحت بشین ولی به نظر من شما بیشتر وابسته این و تحت تاثیر این مثلا فرهنگ غلط که اگه از یکی خوشت اومد همین که چندسال به پاش بشینی یعنی عشقت حقیقی و درسته.
اخه دوست داشتن هم قواعدی داره.
شما اگه میخواین یه دل بشین،از مادرت بخواه با مادرش صحبت کنه که رسما خواستگاری برین،اگه اجازه ندادن که هیچ اگه رفتین خواستگاری هم خونوادت بهت کمک میکنن عاقلانه تر بهش نگاه کنی.یادت باشه وقتی میری خواستگاریش هم هدفت به دست اوردنش نباشه شناختنش باشه.
موفق باشی.
ممنونم از دوستانی که جواب دادن
اول باید بگم من واقعا نمی دونم واقعا نمی دونم دارن ناز می کنن یا اصلا مخالفن!! من بین همکلاسی هام شخصیت خیلی موجهی دارم نمی دونم به خاطر اینه که نمی خواد باهام شدید برخورد کنه یا چیز دیگه..! والا اون اوایل رفتارش اینجوری نبود فکر می کنم چون خیلی مطمئن نبو از من ولی الان دیگه واسش مسجل شده عشق من و اینکه نمی تونم ولش کنم!! وقتی آدما از طرفشون مطمئن می شن یه جورایی دلشون رو می زنه یا نسبت بهش سرد و بی تفاوت تر می شن!!
والا نه من نمی تونم نسبت به آرایش کردنش به این وضع بی تفاوت باشم و باهاش کنار بیام و در این مورد با ایشون صحبت کردم ولی موفق نشدم هر چی دلیل و منطق آوردم ولی بی فایده بود
اینکه جواب قطعی نمی ده خوب هنوز منتظرم که درسمون تموم بشه بعد رسمی اقدام کنم
اینکه دختری دوست داشته باشه که بهش توجه کنن ولی دوست نداشته باشه با کسی رابطه داشته باشه یعنی چی؟؟ من واقعا نمی تونم درک کنم!! یعنی آدم برای جلب توجه دیگران کاری رو انجام بده و موقع دریافت توجه بی تفاوت باشه؟؟!!!!!!! خوب ریشه این کار در چی هست؟ آیا این نوعی اختلال شخصیت نیست؟؟
milad2 گرامی
علاقه شما کاملاً احساسی است و مطمئن باش که بعد از ازدواج این احساسات فروکش می کند و چشم شما به روی آنچه باز می شود که برایت مسئله است و نمی توانی کنار بیایی ، چنانکه همین امروز هم می بینی آنهم به عنوان مشتی احتمالاً از خروار ، اما از کنار آن می گذری و همچنان اصرار داری که وی را بدست آوری .
اینکه شما با این نوع حجاب و آرایش ایشان مشکل داری و ........
اینکه ایشان را مذهبی و از یک خانواده مذهبی می دانی که همین مطمئنت کرده ، اما می بینی به همان شعائر مذهبیش پای بند نیست ، یعنی نشانه ، نشانه ای از اینکه نباید خوشبینانه برخورد کنی .
عقل را به کار بگیر ، احساسات را کنترل کن و عزت نفس را محورقرار داده دیگر گرد ایشان نپلکید و برای خود ارزش قائل شده و مرد باشید .
دخترها از پسری که مردانگی و جذبه مردانه اش را کنار می گذارد و آویزان رفتار می کند دلزده می شوند . چون یک زن نیاز به تکیه گاهی قوی و قدرتمند و با عزت نفس دارد و مردی که چینن یابشد برای او قابل ستایش است ، همانطور که مرد از زنی قوی اما عفیف و محکم و با اراده در عین لطافت و .... خوشش می آید .
این روند شما در مرد بودنت خلل وارد کرده .
قید این رابطه را بزنید .
پاورقی
======
همدردی با اینگونه روابط مخالف است و مشاوره برای حفظ و ادامه و یا ایجاد این نوع روابط نمی دهد .
لذا اگر با این هدف تاپیک بخواهد ادامه پیدا کند ، با عرض تأسف قفل خواهد شد .
.
با سلام و خسته نباشید خدمت فرشته مهربان و سایر دوستان
فرشته جان
من اطلاعات کاملی راجع به زندگی آقا میلاد ندارم ولی برای کسی که واقعا عاشقه! زدن قید رابطه و طرفش به این راحتی هام نیست
حتی اگر فرض رو بر وابستگی بگیریم تو اکثر این روابط چشم کور می شه و جدایی خیلی سخت و خارج از توان فردهست
بهتره راهکارهای رو ارایه بدیم که بتونن از این رابطه کم کم فاصله بگیرن که بعدها دچارمشکل بزرگتری نشن!
البته اقا میلاد باید یه تایپک جدید با عنوان جیدی ایجاد کنه و درخواست راهنمایی کنه.
با تشکر از همه دوستان.