مشورت در برقراری مجدد یک ارتباط دوستانه از نوع سالم
سلام من چند سال پیش با دختری که همکلاسی دانشگاهم بود ارتباط داشتم این ارتباط کاملا سالم بود و با خواهر و برادارن بزرگتر از اون که ازدواج هم کرده بودند ارتباط داشتم از طریق خود اون دختر به نوعی همه اونها به من اعتماد داشتن و اتفاقا راضی هم بودند که اگر پسری در این میان هست من باشم حتی جلوی پدر و مادرش به خونشون هم میرفتم البته فکر بد نکنید از این خانواده های بی بندوبار نبودند گذشت تا اینکه من متوجه شدم به این خانم علاقه مند شدم ولی چون نمیتونستم بهش این مساله رو بگم اخلاقم باهاش بد شد و رابطمون به هم خورد و الان سه سال با هم ارتباط نداریم. دتو مدتی که باهم دوست بودیم تو خیلی چیزا کمک کردم و یکجوری اون به من نیاز داشت ولی من با حالت بد رابطه رو قطع کردم الان میخوام بهش زنگ بزنم و معذرت بخوام ولی میترسم که اول ازدواج کرده باشه و باعث دردسرش بشه و میترسم برخوردش با من بد باشه در ضمن منو خیلی دوست داشت. فقطهم با خودش میتونم تماس بگیرم چون تلفن از خواهر و برادرش ندارم چی کار کنم این رابطه رو خدا شاهده برای هیچ چیز چون همون رابطه ای خوب که داشتیم نمیخوام حتی اگه این ارتباط نشه میخوام ازش معذرت خواهی کنم.
RE: مشورت در برقراری مجدد یک ارتباط دوستانه از نوع سالم
برادرمن شروع یک ارتباط قطع شده بعد از 3 سال برای چی؟
چه انگیزه ای از این کاردارید؟
آیا عذاب وجدان دارید از کاری که کردید؟
آیا بازهم بهش علاقه مندید ونتونستید تواین مدت فراموشش کنید؟
اگر رابطه ای رو 3 سال قبل به هردلیلی قطعش کردید حتما دلایلتون قانع کننده بوده
پس دیگه فکر نمی کنم نمک پاشیدن روی یک زخم کهنه دردی رو دوا کنه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahbang
الان میخوام بهش زنگ بزنم و معذرت بخوام ولی میترسم که اول ازدواج کرده باشه و باعث دردسرش بشه و میترسم برخوردش با من بد باشه در ضمن منو خیلی دوست داشت. فقطهم با خودش میتونم تماس بگیرم چون تلفن از خواهر و برادرش ندارم چی کار کنم این رابطه رو خدا شاهده برای هیچ چیز چون همون رابطه ای خوب که داشتیم نمیخوام حتی اگه این ارتباط نشه میخوام ازش معذرت خواهی کنم.
سلام همون طور که داملای عزیز گفتند اول بهتره هدفتون رو از برقراری مجدد این ارتباط مشخص کنید
برقراری مجدد این رابطه ممکنه از سوی شما با هدف خاصی پیش نره و یک جور تفنن و سرگرمی باشه ولی ازطرف اون دختر نه!چون می تونه با خودش فکر کنه دلیل اینکه بعد از سه سال شما به اون برگشتید ،ازدواج باشه...(این فکر رو به احتمال زیاد می کنه )
به هر حال اول هدفتون رو مشخص کنید تا راهنمایی های بهتری بگیرید.
و اگر فقط به خاطر معذرت خواهی از اون این کار رو می کنید همون طور که داملا گفت
بهتره به ایشون زنگ نزنید چون تماس مجدد شما باعث میشه که این ارتباط دوباره شکل بگیره دوباره ذهن هردوی شما درگیر شه....در حالیکه مطمئنا ایشون بعد از سه سال دیگه منتظر معذرت خواهی شما نیست و قضیه رو برای خودش حل کرده و معذرت خواهی شما رو صرفا یک معذرت خواهی معمولی برداشت نمی کنه.
برادر گرامی سلام
به تالار همدردی خوش آمدی
ضمن تایید حرفهای دوستان به یک نکته خیلی خیلی دقت کن اگر انسان منصفی هستی!!!!
اگر واقعا این خانم را دوست داری و برایت آرامش و خوشبختی او مهم است تنها در صورتی پا
پیش بگذار که قصدت ازدواج با وی و خوشبخت نمودن او باشد و قبلش هم از خودت مطمئن شو
و هم خانواده ات!
در غیر اینصورت آرامش آن دختر را به خاطر خواسته دلت و آرامش خودت بهم نزن چرا که این کار
ظلم بزرگی در حق اوست اگر دوباره با احساسات آن خانم بازی شود زیرا من به عنوان یک دختر
به شما می گویم که خانم ها دچار تعارض بدی در زندگی می شوند اگر بدون برنامه و بدون
هدف جلو بروی!!!
پس همه موقعیت هایت را بسنج و با عقل و انصاف و خداپسندانه تصمیم بگیر!
مطمئنا پسر عاقلی هستی چرا که قبل از اقدام راهنمایی می گیری و سبک سنگین میکنی
و بی گدار به آب نمیزنی!
اگر از خودت مطمئن شدی از خانواده ات برای خواستگاری کمک بخواه و برای رفتن به
خواستگاری از مادر یا خواهرت برای تماس کمک بگیر چون اگر هم ازدواج کرده باشد اگر یک
خانم صحبت کند برای او اصلا بد نمی شود و از طرفی کاملا متوجه نیت خیر شما میشود!
موفق و پیروز باشی!
:72:
از همه تشکر میکنم ولی قصد من نه لذته و نه ازدواج یکم وجدانم نگرانه چون این دوستی رو من به خاطر علاقم به هم زدم شاید هم راست میگید تو این فاصله اون این ماجرا رو فراموش کرده و زنگ زدن من دوباره ذهنشو درگیر بکنه خدا منو ببخشه اگر من ناراحتش کردم.
:323:
آفرین برادر عزیز
:104: :104: :104:
اینکه نمیخواهی آرامشش را بهم بزنی بهترین کار است!
از خدا طلب بخشش کن...او بسیار آمرزنده و مهربان است!
خوشحالم که پسر فهیمی هستی و قصد بهم ریختن آرامش آن بنده خدا را نداری!
موفق باشی
:72: