کمک -مهریه سنگین برای برادرم
ُسلام. من برادرم برای خواستگاری نزد خانواده ای رفت که آشنای همسایمون بود. یعنی 2 خانواده غریبه هستند. بعد از چند جلسه که قرار شد برادرم با دخترشون بیرون برن تا همدیگرو بشناسند و حرفاشونو بزنند خانواده اونها گفتند که دیگه بسه و بیای نامزد شه پسرتون و در مورد مسائل دیگه صحبت کنیم. چند روز پیش برادرم و مادر و پدرم رفتند خواستگاری و در مراسم اونها درخواست 300 تا سکه کردند که پدرم درخواست 14 معصوم رو دادند ولی اونها پافشاری کردند و گفتند که آبرو تو فامیل واسشون از همه چی مهمتره و بعد از حتی 3 ساعت صحبت هم راضی نشده و 300 تا سکه رو گفتند اونهم تو این زمونه که سکه 1 میلیون قیمتشه.
ما خانواده ی متوسطی هستیم و برادرم صبح تا شب کار میکنه و 400 هزار تومان حقوقشه و بزور خودشو جمع میکنه. به نظر شما معقوله که ما درخواست 300 تا سکه آنها را قبول کنیم؟
RE: کمک -مهریه سنگین برای برادرم
عزیزم مهریه به عهده ی برادرتان است و ایشان باید انتخاب کنند که می خواهند این بار و مسئولیت را بپذیرند یا نه .
فکر نمی کنم به شما به عنوان خواهر داماد ارتباطی داشته باشد .
شما حرف و نظرتان را می گوئید اما در نهایت برادر شما انتخاب کننده هستند .
یعنی چی؟ این چه جوابیه؟
من دارم نظر شما رو میپرسم میگم اگر شما جای برادر من بودین چی کار میکردین؟
عزيز من هيچ كس نميتونه جاي كس ديگه نظر بده. شما بايد اجازه بدين برادرتون با مشورت پدر و مادر ،خودشون ببينن ميتونن قبول كنن يا نه.
pcnet عزیز
به تالار همدردی خوش آمدی
همانطور که آنی عزیز اشاره داشتند ، برادر شما باید این نکته را به خوبی در نظر بگیرند ، شما می توانید فقط شرایط را بعد از قبول کردن چنین مهریه ای را به وی یادآور شوید و تصمیم گیری را به خود وی بسپارید .
می دانید که مهریه یک دین هست و به سه صورت هم میتواند دریافت شود ، یا نقدی ، یا عندالاستطاعه یا عندالمطالبه . در دو صورت دوم و سوم باید هروقت زوجه خواهان بود پرداخت شود ، البته در صورت دوم یعنی در صورت استطاعت مطابق احراز استتطاعت مالی تعین می شود که چگونه پرداخت شود ( یکجا یا به مرور و اگر به مرور در چه حدی ) و شکل سوم هم با مطالبه یا یکجا یا باز هم به صورت اقساط ( بنا به تشخیص قاضی باید پرداخت شود )
این است که برادر شما باید وسع خود را چنان در نظر بگیرد که گویی همین روزها باید پرداخت کند حتی اگر مطالبه نشود ( چون مدیون است ) لذا اگر این استطاعت را در خود می بیند بپذیرد اگر فکر می کند هیچ وقت نمیتواند چنین حقی را پرداخت کند پذیرفتنش عقلانی نیست و باید تلاش کند تا آنها را متقاعد کنند که مهریه را کمتر کنند .
در نهایت تصمیم با برادر شماست و شما فقط می توانید این موارد را به عنوان روشنگری به وی بگویید .
.
به پسرها هشدار میدم که به هیچوجه به هیچوجه احساسی عمل نکنند . آدم از آینده خودش خبر نداره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pcnet
به پسرها هشدار میدم که به هیچوجه به هیچوجه احساسی عمل نکنند . آدم از آینده خودش خبر نداره .
چرا فقط به پسرها این هشدارو میدی:311:
مگه دخترا که با هزار آرزو ازدواج می کنند و تمام حقوق از جمله حق تحصیل- کار- خروج کشور-
طلاق- حضانت فرزندو......... به اراده آقایون وا گذار می کنند. از آیندشون خبر دارند:163:
موقع گرفتن مهریه ام آنقدر باید دادگاه برند و بیاند که راضی میشن برای گرفتن طلاق موضوع رو توافقی تموم کنند.:160:
دوست عزیز:72:
به نظر من شما خیلی برای برادرت نگرانی.
سعی کن بیشتر به مشغولیات خودتت بپردازی.
موفق باشی.:72: