هر شغلی که دوستام داشته باشن ، منم میخوام؟!
سلام.
من لیسانس عمران و دانشجوی ارشدم.
تا الان مشخص نکردم که بخوام درس بخونم یا اینکه ادامه تحصیل بدم .
مشکلم اینه هر کاری رو که ببینم دوستام یا اطرافیانم دارن انجام میدن ، منم باید انجام بدم (در مورد شغل و روش زندگی )
مثلا دوستم اگه محاسب باشه ، منم میگم آره منم باید برم این کار رو انجام بدم ، یه مدت میرم دنبالش ولی به علت کمبود انگیزه و اتفاقات مختلف ولش می کنم .
اضافه شود ، پیمانکار شدن دوستان ، کارهای اجرایی دوستان ، زبان های خارجه آلمانی و انکلیسی و دکترا خواندن دوستان و ...
چه کنم با این موضوع ؟
RE: هر شغلی که دوستام داشته باشن ، منم میخوام؟!
سلام
سعی کن جای خودت را پیدا کنی،هر آدمی توانائی های خاص خودش را دارد،هر چیز خوبی برای من نوعی خوب نیست.
گام اول : خودشناسی و خودآگاهی است
گام دوم: تعیین اهداف بلند مدت و کوتاه مدت
شما اگر به دو مورد اشاره شده دست پیدا کنید، علایق و خواسته هایتان در زندگی مشخص میشود .
نقل قول:
من لیسانس عمران و دانشجوی ارشدم.
تا الان مشخص نکردم که بخوام درس بخونم یا اینکه ادامه تحصیل بدم .
پس انتخاب رشته دانشگاهیت و تصمیم برای ارشد رو چطور انجام دادی؟؟
کلا بهت بگم ادم وقتی میخواد انتخاب شغل رشته همسر و...داشته باشه اول باید اطلاعات کسب کنه.
ببینه شرایط چه جوره؟شما هم تموم انتخابهایی که میتونی داشته باشی مثلا محاسب و...رو لیست کن،در موردشون تحقیق کن،برو محیط کار و نحوه کارشون رو ببین،ازکسایی که تو اون کارن بپرس در مورد سختی کارشون،حقوقشون،ساعت کار،محیط کار و...
بعد تصمیم بگیر.
میتونی امتحانی چند روزی خودت هم اونجا کار کنی مثلا به عنوان کمک به دوستت.
اینکه یه موضوع رو ول میکنی بخاطر اینه که بدون تحقیق وارد اون کار شدی صرفا چون دوستت اون روشو انتخاب کرده.اما ادما روحیات و سلیقه های مختلف دارن و تو باید انقد بگردی تا کار دلخواهت رو پیدا کنی.
سلام
خودتون دارید میگید که به علت بی انگیزه گی اون شغلو کنار میزارم چرا بی انگیزگی چون علاقه به اون شغل ندارید چرا؟ چون اون شغلو خودتون انتخاب نکردید و برای اینکه فقط قصدتان اینه که شغلی داشته باشید و از دیگر دوستانتان عقب نیافتید در حالی که با هر انتخاب شغل و ول کردن اون شغل هی پس رفت میکنید و به نتیجه دلخواه نمیرسید و دچار یه جور سرگردانی شده اید و نمیدونید چه شغلی انتخاب کنم ؟چی کار کنم؟کدوم شغل بهتره؟ کدوم شغل مربوط به رشته منه ؟موقعیت این شغل از نظر مالی و تایم کاری چه جوریه و کدوم بهتره ؟خوب باید بگم وقتی جواب این سوالارو خودتون پیدا کنید مطمئنا میرید سراغ شغل دلخواه خودتون و از دیگر دوستانتان عقب نمی افتید وهدفمند تر اون شغلو دنبال میکنید.در اخر اینکه هر مردی باید شغلی داشته باشه و هدفش از داشتن اون شغل مشخص باشه تا موقعیت خود را در جامعه پیدا کند.
موفق باشید.:72:
شما اول بايد روحيات ،علاقه، توانايي ها و هدف خودت رو مشخص كني بدون اينكه به هيچ كس ديگه نگاه كني. خودتون بايد تصميم بگيرين.همين...