مشکلم بازگشت به جایگاه قبلی !!!
راستش من تو یه سایتی مدتی عضو بودم و فعالیت داشتم
پیشرفتم خوب بود زودم عضو پیشرو شدم
اما خوب از اون اول با یکی از میرای اون سایت که اسمشو نمیبرم به مشکل برخوردم
کلا رو اعصابم بود و همیشه پستهامو یا پاک میکرد یا ویرایش
با اینکه من سعی میکردم طبق مقرارات انجمن رفتار کنم
تا اینکه یه بار من چند تا از پستهای این مدیر و که اسمشو میزاریم آقای ح گزارش دادم به آقای م.ه که بالاتر از این فرد بود اما اونم کاملا ازش حمایت کرد و منو محکوم کرد تو یکی از پستها که به نظرم نه بی احترامی بود نه توهین در جمع و نه زیر پا گذاشتن قوانین تالار(اسمشو نمیگم) اعتراض کردم و بعد اون آقای م.ه اومد بم اخطار داد .بعد که من اعتراض کردم چرا اخطار دادین و دلیلش چی بود امکان ارسال پستم تو اون انجمن ازم گرفتن و بعد از حدود یه ربع بدون اینکه اتفاق خاصی بیافته منو بن (ban) کردن و گفتن هرگز نمیتونی برگزدی
حالا مشکلم اینه که با توجه به اینکه من هیچ دسترسی به اون سایت ندارم مدیرشو نمیشناسم و سایتم شخصیه چطور میتونم دوباره به اون انجمن برگردم خودم از چند تا از پیش کسوت های اونجا کمک خواستم و بشون ایمیل زدم اما هنوز جوابی نگرفتم
ممنون میشم از دوستان:72::72::72:
:311: چه جالبه که 13 نفر خوندن این مطلبو تو کمتر از یک ربع
اما کسیم جرات نظر نداره !!!
:43:
RE: مشکلم بازگشت به جایگاه قبلی !!!
سلام
بعد از اینکه کاربری بن شد نام کاربری جدیدی ایجاد کند و با آن باز هم همان رویه را داشته باشد که مدیران بخاطرش او را بن کرده اند باز هم با این نام کاربری جدید بن خواهد شد .
مگر اینکه با نام کاربری جدید با تغییر رویه ادامه فعالیت دهد .
مدیران انجمنهای یک سایت هم اختیاراتی دارند و مطمئن باشید غرض شخصی ندارند وقتی شما با مدیر سایت مطرح کرده اید و شما رامحق ندانسته پس مطمئناً شما نقض قوانین کرده ای .
لذا بهتره با تغییر رویه و عذر خواهی از رفتار خود به جایگاه قبلی باز گردید .
دوست عزیز
فضای مجازی بهترین موقعیت برای اصلاح رفتار و تنظیم رفتار است اگر ما اینجا تعامل درست داشته باشیم تمرینی می شود برای تعامل درست در دنیای واقعی . پس سعی کنید دز این جهت بهره ببرید .
پاورقی
-------
مدیران با کنترل آپی ها هرتعداد نام کاربری با یک آپی ساخته شود و فعالیت کند را متوجه می شوند . لذا فعالیت فرد با نام کاربری جدید را تحت کنترل خواهند داشت که آیا باز هم همان رویه را خواهد داشت یا خیر
در صورتی که رویه اش همان نباشد اجازه می دهند فعالیتش را ادامه دهد ، اگر نه که مسدودش می کنند .
همدردی که اینگونه است سایتهای دیگر را هم به ظرم اغلب همینطور باشد ( قوانینشان ملاک است )
.
.
به نظر شما ظلم تو دنیایی که دار مکافات چجوری پاسخ داده میشه؟ خدا جای حق نشسته؟؟؟
واقعا؟ چه چیز پیشرفته ایه این آی پی نمیدونستم !!!
وای فرشته مهربون برای من اصلا مهم نیس این یوزر یا هر یوزر جدیدی که بسازم بن شه
برام مهمه که بم ظلم نشه یاد گرفتم حق خودمو همیشه بگیرم یا حداقل تلاش کنم برای گرفتنش
برام اون یوزر مهمه !!! اون انجمن با اون شخصیت
تغییر رویه.......................................... .................................................. ......................................
معذرت میخوام ببخشید کوچیک شما خاک پای شما
خوبه
؟؟؟
ح65 من معذرت میخوام هر چیم میخوای پاک کن م.ه تو هم بهترینی واقعا خدا به تو گفت تبارک الله احسن الخالقین
. .................................................. .................................................. .................................
خوبه فرشته مهربون عزیزم (من تو رو دوس دارم ازم ناراحت نباش) راضی شدی؟ پس دیگه رفتار جراتمندانه یاد ندید رفتار خواهشمندانه و پذیرنده ظلم یاد بدین .
من به عنوان یه مراجع اینجام نه یه کارشناس ادعاییم ندارم اما از کسایی که ادعا دارن (م.ه منظورمه) بعیده رفتار هیجانی
:72::72::72:
عدم کنترل احساس و ...................
جالبه!!!
عدم کنترل احساس از موضوعاتی که من به خاطر بهبودش به این سایت مراجعه کردم و به همین دلیلم بن شدم!!!
عزیزم خدایی که قهر و مجازات رو قرار داده بخشش و رحمت رو هم قرار داده. به خاطر همون چند کلمه ای هم که از مقالات این سایت یاد گرفتی سعی کن ارامشتو حفظ کنی و مدارا کنی.
یک نصیحت خواهرانه. همیشه حق رو با فریاد نمی گیرند.
بله من به بخشش خدا اعتقاد دارم
اما به اینم اعتقاد دارم که خدا با هر کسی مثل خودش برخورد میکنه
من فریاد نمیزنم چون اجازشو نداشتم !!! چون خیلی راحت دکمه بن رو زد و ساکتم کرد تو آرامش میخوام حقمو بگیرم برای همینم اینجا سوال پرسیدم
مرسی دلجو جان و فرشته مهربون عزیز اما من واقعا ناراحتم . به هیچ کدوم از گزارشات من توجه نشد اون اوایل و فقط یه پیغام اتوماتیک اومد که خونده شده .من توقعم از یه سایت مشاوره و روانشناسی و اصلاح رفتار بیشتر از این حرفاس
خوب قبول دارم که باید معذرت بخوام به خاطر گزارش توهین آمیزم به بعضی ها اما فکر نمیکردم همه بتونن گزارش ها رو بخونن و براش بد شه. فکر میکردم فقط مدیر میخونه و میخواستم توجهش اینجوری حلب شه و عمق ناراحتی منو بفهمه
آرام باش خانمی
عذر خواهی مصنوعی و با حالتی از اجبار ارزشی پیش خودت نداره ، و این حیفه .
خانمی عزیزم
حتی اگر کسی بهت بد کرد ، شما مودبانه اعتراضت را بیان کن . رفتار جرأتمندانه اصلاً پرخاش و توهین نیست گلم . البته می دونم آرامشت به هم ریخته ، اما مهم اینه که ما در شرایط سخت بتوانیم خود را به خوبی کنترل کنیم و با احترام رفتار کنیم حتی با دشمنمون ، و مطمئن باش اینجا هیچ کس بد تو را نمی خواهد ، اتفاقاً همین موقعیت فرصتی هست برایت که بتوانی تمرین کنی ، و من اینو ازت تقاضا دارم با توجه به راهنمائیهایی که دادم و قرار هست با هم پیش برویم از این فضا به عنوان محلی برای عمل و تمرین در مسیر تغییرات استفاده کنی .
می دونم که فهم و درک و توانت می رسه به اینکه کنترل هیجان داشته باشی و اینجا را تمرینگاه ببینی فقط کافیه به عمل دربیاری و خودت را دوست داشته باشی و به خاطر همین خود دوست داشتنیت ( که بهش زیاد جفا کرده ای و بی مهری داشته ای ) بتوانی با حتی دشمنت هم تعاملی درست و صبورانه داشته باشی چه برسه به دوستانت در این فضا .
شخصیت تو آنقدر ارزش دارد که نباید اجازه دهی با چرخش زبان و قلم به هرگونه ای ارزشش را بکاهی ....... مگرنه ؟
انتظارم از شما بیش از اینهاست ، چون می دانم که می توانی . پس بخواه که بشود .
.
فرشته مهربون عزیزم :43:سعی نکن منو تو رودربایسی با خودم قرار بدی :46:
من چیزی نمیگم تا آرووم شم
اما سر همه حرفهای گذشتم هستم هر چند لحنش شاید درست نبوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خشم خدا
خوب قبول دارم که باید معذرت بخوام به خاطر گزارش توهین آمیزم .
این یعنی تشخیص درست و اتفاقاً نه رو دربایستی با خود بلکه احترام به خود هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خشم خدا
فکر میکردم فقط مدیر میخونه و میخواستم توجهش اینجوری حلب شه و عمق ناراحتی منو بفهمه
نازنین
حتی اگر فقط به خودت و در درونت هم این خطاب رو که باهاش میخواستی توجه مدیر رو جلب کنی می داشتی باز هم مناسب نبود چون خودت هم قبولش نداری . اما همین خودت قبول داری که می شد ناراحتی و انتقادت را اعلام کنی و حتی با ادبیات مناسب بیان کنی که خیلی ناراحتی ر و منتظر جواب باشی .
. در هر حال گذشت ، از این به بعد مطمئنم که مراقب خودت هستی و کودک درونت را به موقع آرام می کنی که از کوره درنره و در موقع عصبانیت با تأخیر و ملایم حرف بزنه .
.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خشم خدا
فرشته مهربون عزیزم :43:سعی نکن منو تو رودربایسی با خودم قرار بدی :46:
من چیزی نمیگم تا آرووم شم
اما سر همه حرفهای گذشتم هستم هر چند لحنش شاید درست نبوده
:104::104::104::104:
یه سوال من از نظر قانونی نمیتونم کاری کنم؟؟؟
همه حرفها درست الان من هدفم به دست آوردن اون اکانته چجوری میشه؟(با توجه به عنوان این تاپیک)
آنقدر فريادهايم را سکوت کرده ام که اگر به چشمانم بنگريد کر مي شويد...
ببین رئیس!! ح65 !! فرشته مهربون !! فرهنگ!! نازنین!! بهارها!!
بیان کمک کنید اگه اکانت قبلیم بر نگشت_که برگرده بهتره) لااقل حذف شه بدم میاد رو اسمم خط خورده [/