RE: طلاق بعد از 3 ماه عقد
سلام مریم جون
به نظر من جنگ اول به از صلح آخره خدا تو رو خیلی دوست داشته که تو این مدت کم تونستی نامزدت رو بشناسی الان جدا بشی خیلی بهتر از زمانی است که پس از چند سال زندگی مشترک و داشتن بچه این کار رو بکنی این رو هم مطمئن باش اخلاق آدما عوض نمی شه بعد تو هم اگه بخواد ازدواج کنه باز هم همین آش و همین کاسه است خیالت راحت سه ماه عقد بودن هم چیزی نیست که سرنوشت تو را بخواد تحت تاثیر قرار بده اگه مصمم هستی بهتره تا وقتی که زیاد بهش وابسته نشدی تمومش کنی
عزیزم سلام
وقتیکه میدونی زندگی با این آقا به جایی نمیرسه پس نگران اینده ات بودی که این تصمیم رو گرفتی
پس شک به دلت راه نده
امضای اخر من هم فکر کنم کمی ارومت کنه بخونش
موفق باشی.:72:
میترای عزیز و فرانک عزیزم ممنونم که پای درد دل من نشستید. پارسال مادرم سرطان گرفت و امسال با هزار مکافات خوب شده، گاهی فکر میکنم که ممکنه همون خدا یه بار دیگه بهم کمک کنه؟ خیلی سال بدی رو پشت سر گذاشتم و مثلا خوشان خوشان ازدواج کردم که مادرم خوشحال شه که بچه هاش دارن سرو سامون میگیرن ولی نمیدونم به تاوان کدوم گناهم باید اینجوری میشد. به خدا خیلی بهش محبت کردم خیلی راه اومدم ولی هر روز بدتر میشد.
حالام همه ش نگرانم که دیگه آدم خوبی سراغم نیاد یا به قول خواهرم تقی به توقی بخوره بهم سرکوفت این طلاق رو بزنه. :302::302:خدایا چیکار کنم؟؟؟ تنها پناهم تویی
افرین تنها پناه خداست.
عزیزم اصلا معلوم نیست و جلو جلو پیش نرو یه وقت دیدی خدا یه ادم خوب رو جلوی پات گذاشت انشاءا...
و یه مرد خوب هم هیچ وقت اهل سرکوب زدن نیست انقدر تو هم به خودت تلقین نکن
:323: توکلت به خدا باشه خانم/
نگرانيتون رو درك ميكنم ولي نبايد به زندگي و آقايون بدبين بشيد
ولي عزيزم به اين فكر كن كه آينده خوبي داري و اين بار با كوله باري از تجربه اي كه نصيبت شده انتخاب درستي خواهي داشت
شايد بهترين ها در انتظارت باشه:323: