RE: شک و بدبینی نسبت به همسر
سلام لیلی فر عزیز
چرا اینقدر بد بینی ؟
دلیل جدا شدنت از همسر قبلیت چی بوده؟
همسرت کاری انجام داده که باعث بدبینی تو شده؟
میشه یه کم بازتر توضیح بدی؟
ممنون
ميشه بيشتر از خودتون بگي؟ از زندگيتون؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط leilifar
بخاطر همین حتی وقتی هم که با هم قهر نیستیم من درونم همش ناراحتم و فکر میکنم که همسرم حتما در حق من خیانت کرده که تا بهش شک میکردم و ازش چیزی می پرسم کتک کاری میکنه
چرا فكر نميكني به غرورش و شخصيتش برخورده؟ شايد از اينكه ميبينه نسبت به تو وفاداره و تو بهش بدبيني،اين عكس العمل رو نشون ميده.
هر چند عكس العملش اصلا درست نيست
سلام ممنون از اینکه به من جواب دادین
من از همسر قبلیم به این دلیل جدا شدم که دوستش نداشتم و بخاطر خانوادم باهاش ازدواج کردم ولی اوایل ازدواجم به اون هم بدبین بودم ولی بعد بهتر شدم. این شوهر دومم قبل از ازدواج با من وقتی که از همسر اولش جداشده میدونم که شیطنت کرده به همین خاطر بهش بدبین هستم. ولی چیزی که من رو اذیت میکنه اینه که تا یه چیزی میگم سریع دست روی من بلند میکنه و به این خاطر فکر میکنم که شاید حرفی برای گفتن نداره و نمیخواد که من متوجه چیزی بشم کتک کاری میکنه و دادو فریاد میکنه که من دیگه نتونم حرف بزنم ولی خودش میگه تحملم تموم میشه وقتی اینقدر گیرمیدی. البته خودش هم مشکل عصبی داره وداروهای اعصاب مصرف میکنه. نمیدونم چیکارکنم ادامه بدم این زندگی رو یا نه؟ چندبار رفتیم جدا بشیم بیشتر اوقات اون پا پس کشیده یکی دو باری هم من کوتاه اومدم ولی همیشه برای جدایی من پیشقدم می شدم و اونو مجبور میکردم که با من به دادگاه بیاد.
دوست عزیز به تالار همدردی خوش آمدید:72::72:
من این تاپیک رو به پیشنهاد میکنم . حتما بخونید.
http://www.hamdardi.net/post-165058.html
سلام leilifare
آخه چرا اینقدر راحت حرف جدایی رو میزنی؟ تو که یه بار جدا شدی میدونی که چقدر عذاب آوره. حتی فکرش رو هم نذار به ذهنت بیاد. تو ازدواج دومت هست مطمئنا جدایی به نفع تو نیست مگر اینکه دیگه واقعا هیچ راهی نمونده باشه.این دادگاه رفتن و اومدن اصلا به نفع زندگیت نیست،کلاهتو قاضی کن ببین چقدر برای اصلاح زندگیت تلاش کردی؟ من مشاور نیستم و نمی تونم برای اصلاح زندگیتون راهکاری بدم، فقط میگم به همین راحتی پا پس نکش.:72:
سلام ممنون از پاییزان عزیز اون تاپیک که برام گذاشتی خیلی جالب بود. مطالعه کردم
از همه اعضای تالار خواهش میکنم اگه یه مشاور خوب و خبره در زمینه مشکل من (شک و بدبنی) سراغ دارید لطفا به من معرفی کنید. :302:
سلام پروانه جان خوبی؟ ممنون از اینکه جواب دادی. راستی مشکل خودت حل شد؟ الان اوضات چطوره؟ امیدوارم خوب باشی.:43: