+شما جای من بودین چه جوابی میدادین
دختریم متولد61 مدرکم لیسانسه پسری ازم خواستگاری کرده متولد 53 با مدرک فوق دیپلم.
خونه نداره ولی کارش معماری میتونه پیشرفت کنه.
خانوادم با مدرک و سنش مشکل دارن.
به نظر شما به خاطر سن و مدرک ازش بگذرم؟
مطمئنم که دوسم داره هر کاری به خاطرم انجام میده پاک هستش
تا جائی که اطلاع دارم مشکل فرهنگی نداریم:فقط از حرفای مادرش میشه حدس زد که ممکن تو زندگیمون دخالت کنه از طرفی مسئولیت مادرش به عهده 2 تا پسراش.
از نظر ظاهری خیلی معمولی هست
شما بودین بله میگفتین؟
RE: شما جای من بودین چه جوابی میدادین
سلام دوست عزيز
بايد ببيني كه دخالتهاي مادرش تا چه اندازه مي باشد
يك سري به تايپيك كيميا و چند تا از دوستاي ديگه بزن توي بخش درگيري و اختلاف با خانواده همسر
سلام دوست عزيز
مي توني بگي به چه دليل مي خواي با اين پسر ازدواج كني
البته سن و مدركش قابل چشم پوشيه ولي مي تونه يه جاهايي برات مشكل ساز بشه
من خودم مثل تو متولد 61 هستم و همسرم متولد52 به علاوه حدود 9 سال پيش ازدواج كرديم در شرايطي كه او هنوز ديپلم هم نداشت و من نمي دونستم و من خواستم تا جايي كه مي خوام درسم رو ادامه بدم قبول كرد و من با تحمل سختي هاي زياد مدرك ليسانسم رو با نمره عالي گرفتم در حالي كه داشتم براي امتحان فوق آماده مي شدم با مخالفت شديد همسرم مواجه شدم حالا كه فكر مي كنم مي بينم يكي از علت هاش شايد همين تفاوت تحصيلاتمون بوده
البته با سنش خيلي مشكل ندارم از همه بدتر دخالتهاي نامورد خانواده اش هست
مي بيني كه شرايطي كه گفتي با شرايط زندگي فعلي من مشابهه
اگه من بجاي تو بودم دقيقا براي خودم روشن مي كردم كه چي در اين آقا ديدم كه بخوام به عنوان همسر همراه و شريك زندگيم انتخابش كنم
اميدوارم از انتخابت خوشحال باشي و خوشبخت
اگه مورد ديگه اي هم هست بگو تا بيشتر با هم صحبت كنيم
سلام
ببین سن وتحصیلات انقدرا مهم نیست ولی در مود دخالتهای خانوادگی ببین خودش تاچه حد روی خونوادش مسلط اگه مطیع و گوش بفرمان خونوادش نیست مطمئن باش از عهد دخالتهای خونوادش بر میاد اما اگر نه رو حرف مادرش هیچی نمیتونه بگه مطمئن باش اگه اختالف سنی زیادی هم نداشته باشید تحصیلاتتون هم یکی باشه از نظر مادی هم کاملا شبیه باشید به مشکل صد در صد شدید بر می خورید . سوئ تفاهم نشه منظورم از تسلط داشتن منطقی بودن ودهن بین نبودن
سلام
مدرك وسن مشكلي ايجاد نمي كند درصورتيكه تو آنقدر دوستش داشته باشي كه به اين موارد فكرهم نكني .
اما اگر مادرش اهل دخالت در زندگي شما باشد و پسرش هم اين اجازه را به او بدهد زندگي سختي خواهي داشت .
سلام
این شخص از نظر معیارای من:
نمره حداقل در مدرک. سن. ظاهر و مادیات
بیشترین نمره در صداقت. اخلاقیات. وفاداری.فرهنگ.فذاکاری دوست داشتن و انسان بودن کار کردن
نمره میانگین تو درامد ماهانه
دوستان به نظر شما میانگینش چیه؟ازدواج کنم یا نه؟لطفا نظرتونو برام بگین
سلام شيدا جان
اگه مي شه كمي بيشتر توضيح بده كه طي چند جلسه و كجا باهاش ارتباط داشتي تا تونستي اين نمره ها را بهش بدي . با او دست بودي يا آشنايي خانوادگي داشتي ؟
سلام به خانم شيدا
به شما خوش آمد ميگم و ازتون دعوت مي كنم اين مقاله رو حتما مطالعه كنيد به ساير دوستان نيز سفارش ميشه :
http://www.tebyan.net/social/house_family/partners/beforemarriage/2005/8/27/12783.html