وجود این عضو در تالار چه اثری داشته (2)
سلام وجود این عضو خانم دختر مهربون در تالار چه اثری داشته اعضا تالار به مدت سه رو ز وقت دارین:72::72::72:
خانم دختر مهربون عضو فعا ل همراه دلسو ز مهربان با تجربه بادانش است تاپیک در تالار خیلی عا لی است مطا لب خیلی پر محتوا مفید است ایشان مشاوره خوب عا لی و بی نظیر است تاپیک پر محتوایی ایجاد می کند تاپیک بسیار تاثیر گذار مفید است به مراجعان تالار خوب عا لی راهنمایی و مشاوره می دهد با اعضا تالار خوب مهربان است براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم
RE: وجود این عضو در تالار چه اثری داشته (2)
دختر مهربون خیلی مهربون و فهمیده و منطقی و باهوشه و قوه تحلیل بالایی داره(از روی پست هایی که برای مشاوره می زنه کاملا محسوسه این)
حس همدردی بسیار بالایی داره ....
با تازه واردان خیلی خوب و صمیمی برخورد می کنه.
:72:
یادم رفت اینو بگم
با مدیریتش تو صندلی داغ گرما و جذابیت به اینجا بخشیده :72:
به نظرمن دخترمهربون عاقل وباوقاروصبوره :43:وبه تایپیکهاپاسخ روشن ومنطقی میده.:72:
اولین خصوصیتی که از دختر مهربون رو واقعا حس کردم همون مهربونیش بود
به نظرم دختر خیلی منطقی میاد و صادق هست (و این برام خیلی مهمه ) ، و حضورشون به تالار واقعا گرمی می بخشه:43:
انسانهاي صبور و باوقار و اهل عمل ، هر چه كه باشن تاثير مفيدي روي ديگران خواهند گذاشت ....
من دختر مهربون را در تالار اينگونه ديدم ،
واقعا و از صميم قلب ازشون متشكرم ،
اينم به خاطر فعاليتهاي ارزندشون تو تالار :72::72::72::72::72::72::72::72:
دختر مهربون در عین اینکه مهربون هستند توانایی مدیریت بالایی دارند ، در مواقع لازم به راحتی نه می گویند ، رفتار جرات مندانشون رو توی تالار خوب دیدم، نکته سنج دقیق و با ادب هستند.
در عین حال آرامش خاصی دارند دور عصبی می شوند.
دختر مهربون از بهترینهای تالار همدردی هستند.راهنمائی هاشون با اینکه مجردن به متاهلا هم جالبه چون واقعا کاربردیه.
:72::72::72::72:
:72::72::72:
:72::72:
اسم دختر مهربون کاملا شرح شخصیت او هست دختری مهربون با راهنمایی های کارساز
موفق و شاد باشی دختر مهربون:72:
دختر مهربون عزیز
دختر فوق العاده گرم و صمیمی تالار همدردیه که واقعا مهربونی و گرمای محبتش رو از پست ها
و پیام خصوصیاش می شه حس کرد....فقط چند وقتیه که اعضای ارزشمندی مثل ایشون توی تالار
کمرنگ شدن...باور کنید اگر چنین اعضایی رو از دست بدیم در حد یک فاجعس برای تالار!!!!
من به شخصه حضور مثبت ایشون رو در تالار دوست داشتم و دارم و وجودش واسه تالار یک نعمت
بزرگه :46: ان شاالله که نازنین دخترمون هرچه زودتر سکوتش رو بشکنه :43:
سلام
آقای ابراهیمی عزیز و دوستای گلم، از همتون ممنونم:72:
خیلی به من لطف دارید:72: