برخورد نامزدم پس از یک دعوا
سلام.بچه ها منو نامزدم بحث بینمون خیلی کم پیش میاد ولی اگه پیش میاد به هیچ عنوان پا پیش نمیزاره حتی اگه خودش مقصر باشه.(جز یکی دو مورد که اونم واقعا کارش زشت بوده)تازه منم که پا پیش میزارم و عادی برخورد میکنم که مثلا موضوع سریع رفعو رجوع بشه اصلا تحویل نمیگیره تا یه مدت.منم مثل خیلی از خانم های دیگه دوست دارم شوهرم بعضی اوقات توی دعواها اون پا پیش بزاره اما....نمیدونم چطور باش برخورد کنم کسی هس کمکم کنه؟
RE: برخورد نامزدم پس از یک دعوا
سلام
دوست عزیز باید توجه داشت که آقایون از چیزی به اسم غرور برخوردارند بعضی ها زیاد مغرورند و بعضی ها کمتر
اما در مورد همسر شما اگه اشتباهش رو قبول نمیکنه نباید شما عذر خوا هی کنید چون دیگه این موضوع توی ذهنش نقش میبنده که هیچ وقت مقصر نیست
اما خیلی خوبه که شما شرایط رو از جو قهر بیرون میارین
بهتره اگه دعوایی صورت گرفت و همسر شما مقصر بودند باهاش صحبت کنید مثل همیشه و جو رو به سمت قهر نبرید و وقتی اوضاع اروم شد به ارامی متوجه اشتباهش کنید چه قبول کنه چه نکنه شما توضیح بدید که کارش اشتباه بوده
و برای اشتی کردن در این اوضاع شما از کلمه عذر می خوام استفاده نکنید همیشه واسه آشتی کردن نیازی نیست که حتما از کلمه ببخشید و .. استفاده کرد این فقط بخاطر اینه که همسر شما بد عادت نشه که هی اشتباه کنه و شما گردن بگیرید
همیشه سعی کنید روزهایی که ارومه باهاش صحبت کنید و در مورد اشتباهش باهاش حرف بزنید
موفق باشید:72:
سلام
بزار یکمی اوضاع آروم بشه خودش متوجه اشتباهش می شه و عذر خواهی می کنه...
پس تا زمانی که آروم نشده در مورد مشکل به وجود آمده صحبت نکن و کار خودت رو انجام بده ...
سلام فاطمههه جان
عزیزم منم دقیقا یه مدتی مشکل تو رو داشتم
احتمالا شوهرت هم برای خودش دلایلی داره
سعی کن وقتی برات یه مشکلی پیش میاد با اون مشکل عجولانه برخورد نکنی
توی اون موقع صبور باش
یه کم فرصت بده که هم خودت روی کارت فکر کنی و هم همسرت روی کارش فکر کنه
توی اون مدت قهر نباش فقط یه کم سنگین برخورد کن
بعد از یه یک ساعت برو پیشش و بگو که میخای راجع به مشکلتون باهاش حرف بزنی
بهش بگو اصلا قصدت از صحبت کردن مشخص کردن مقصر نیست فقط چون دوستش داری نمیخای بینتون ناراحتی باشه
شاید اونم برای کارش دلایلی داشته باشه:305:
به حرفهاش خوب گوش کن حرفهای خودت هم بدون کنایه زدن باهاش در میون بزار
میتونی امتحان کنی
موفق باشی:72:
شادیهایم هدیه به تو ، کم بودنش را بر من خرده مگیر ، این تمام سهم من از دنیاست .
سلام
به نظر من تو باید وقتی آشتی هستین باهاش صحبت کنی و بهش بفهمونی که عقده ببخشید شنیدن نداری و این که گذشت کردن خیلی زیباست با بزرگی بهش بفهمون که اگر می بخشی از بزرگیت هست ولی از رفتارش ناراحتی
دوست من .همسر من دقیقا مثل همسر شما عمل میکرد بعلاوه که قهر م میکرد و اصلا راضی به خاتمه ماجرا نبود تا اینکه یک روانشناس خانواده از من خواست در صورتی که من چه مقصر و چه غیر مقصرباشم و برای جلوگیری از قهر پا پیش گذاشتم و ایشون به قهرش ادامه داد به هیچ عنوان دیگه طرفش نرم تا خودش برگرده حتی اگر این قهر 1 ماه ادامه پیداکنه.من جند سری به این توصیه عمل کردم و الان تقریبا 1 ساله همسرم بعد از حتی بدترین مسایل قهر نمیکنه.فراموش نکن با اعتراف گرفتن از شوهرت بر علیه خودش این تو هستی که بازنده ای نه اون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keyvan
لطفا" در تایپک های تاریخ گذشته پست ارسال نکنید، توجه به تاپیکهای زنده موجب میشود،زحمات شما بی ثمر نباشد