این کار من خیانته یا نه ؟؟؟
سلام دوستان
خیلی خوشحالم که اینجا هستم
من یه مشکلی دارم که البته هنوز نمیدونم مشکل هست یا نه ! من حدود چهار سال پیش از طریق چت با یه آقایی آشنا شدم که خیلی اتفاقی بود و صحبت هامون هم در مورد مسائل سیاسی بود . هر دو خط یکسانی از نظر سیاسی داشتیم به همین خاطر یه مدت باهم در مورد این مسائل حرف میزدیم و کارای فرهنگی مشترک و به هم معرفی میکردیم . در طول این مدت اون آقا به من وابسته شد اما من همین که دیدم به من وابسته شدم باهاش خداحافظی کردم .اما هراز گاهی به هم ایمیل میزدیم. تا اینکه من نامزد شدم و بهش ایمیل زدم که من ازدواج کردم و دیگه به من ایمیل نزنه . اون هم قبول کرد . بعد از تقریبا دو سال و نیم وقتی من داشتم ایمیل هایی که داشتم پاک میکردم ایمیل های اون آقا رو دیدم و خواستم دوباره باهاش حرف بزنم . هدفم تفریح بود .
کار احمقانه ای کردم . بهش پیام دادم و گفتم من همون دختر چند سال پیشم و ازدواج نکردم . و گفتم تو خواستگاری بهم خورد. اون اقا هم انگار دنیا رو بهش داده باشن خیلی خوشحال شد و گفت تو تمام این مدت فکر منو نتونسته از ذهنش بیرون کنه.خلاصه دوباره از طریق چت باهم حرف میزدیم .و اون از فکرها و احساسات خوبش نسبت به من میگفت. اما من چون هدفم سرکار گذاشتن بود فقط لذت میبردم از اینکه این همه تونستم یکی و سرکار بذارم .البته بیشترین چیزی که باعث شد تا سرکارش بزارم این بود که میدونستم خیلی راحت با دخترا رابطه برقرار میکنه . میخواستم اذیتش کنم تا بدونه اینقدر راحت نباشه . خلاصه رسید به جایی که گفت من کی بیام خواستگاری ؟ در حالی که من ازدواج کرده بودم . منم کلی بهانه آوردم که پدرم راضی نمیشه و .. . . و اون خیلی اصرار میکرد .خلاصه یه روز از کارم پشیمون شدم و همه چیزو گفتم . اینکه ازدواج کردم .خیلی ناراحت شد اما گفت میخوام برات برادر بمونم . منم قبول کردم . حالا از اون روز من مثل خواهر اون مثل برادر باهم چت میکنیم . اما حرفای احساسی و . . . نمیزنیم.
به نظرتون کارم اشتباهه ؟ چیکار کنم؟
البته من واقعا بهش حس خواهر پیدا کردم . حس میکنم برادر واقعی خودمه . یه طورایی وابسته اش شدم
RE: این کار من خیانته یا نه ؟؟؟
اگه همسرتون دقيقا همين كارهايي را كه شما نوشتين براي يك خانم غريبه انجام مي داد. آيا از اين كار خوشتون مي اومد؟ آيا احساس مي كردين بهتون خيانت كرده؟ آيا مي بخشيدينش؟
آنچه بر خود نمي پسندي بر ديگران مپسند.
سلام
به همدردی خوش آمدی
دوست عزیز هرگونه ارتباط(برادری و ...) با این آقا اشتباه هست.وسیله ارتباطی ات(چت ،ایمیل ) هر چی هست رو با ایشون قطع کن.بطور کامل.
نمیدونم اگه همسرم این کار و میکرد ناراحت میشدم یا نه که به احتمال خیلی زیاد ناراحت میشدم اما به همسرم گفتم که من در مورد کارای فرهنگی و سیاسی که همسرم در جریان اینطور فعالیت هام هستن ، با یکی که آقا هم هست مشورت میکنم و واقعا هم مشورت میکنم با اون آقا . همسرم ناراحت نشد . چون میدونه کار من چه طوریه .
حتی به همسرم گفتم اون آقا میخواد باهات صحبت کنه چون یه سوالی در مورد شغلت داره که نیاز به راهنمایی داره . همسرم هم پذیرفت که با اون آقا صحبت کنه .
سلام دوست عزیز
تکرار و عادت کردن به گناه، قبح گناه رو از بین میبره
یعنی وجدان انسان ها دیگه نسبت به اون خطا و گناه error نمی ده...
و از هر دری وارد میشی تا اون کار خطا و گناه رو توجیه کنی و چه بسا اون رو مثبت و در جهت خوب و خیر جلوه بدی
عزیزم اجازه نده که این عمل برات عادی بشه !
چون یک روزی میرسه برای (خدای نکرده ) خطاهای بزرگترت دلیل و منطق میاوری
پس حواست رو خوب جمع کن ما انسان هستیم و هر آن ممکنه پامون بلغزه !
موفق باشی:72:
بهش گفتين مدت زيادي فقط براي لذت و تفريح اون آقا را گذاشتين سر كار؟
بهش گفتين به اون آقا گفتين مجردين و اون آقا را تا مرز خواستگاري كردن پيش بردين؟
بهش گفتين ...............................
لطفا خودتون را گول نزنين.
سعي كن اين آيه قرآن را سرلوحه زندگيت كني اونوقت ديگه كاري را كه دوست نداري شوهرت در حقت بكنه را در حق شوهرت نمي كني.
مردان پاك براي زنان پاك اند و زنان پاك براي مردان پاك
مرسی از همه دوستانی که بهم کمک کردن :72:
لیلا جون آیه قرآنی که گفتی خیلی منو لرزوند .
راست میگی . خودمم در حین حرف زدن با اون اقا همیشه به فیلم انعکاس فکر میکردم .
اما از نظر شما حالا که مثل خواهر برادر هستیم برا هم بازم مشکل داره این رابطه ؟؟؟؟ اصلا احساسی حرف نمیزنیم . اون آقا تصمیم گرفته ازدواج کنه . آیا رابطه خانوادگی ما یعنی من و همسرم و اون آقا با خانومش با هم مشکل داره ؟
سلام دوست عزیز
فکر کنم خودتون میدونید که کار اشتباهی انجام میدین و در جریان هستید شروع یه اتفاق بد از همین خرده تفریحا یا سر کار گذاشتن ها شروع میشه
چند نفر سراغ دارم که سر همین لذت بردن از سر کار گذاشتن کسی تاوان زیادی دادن حتما حتما تلاش کن تفریحت را تغییر بدی
درک میکنم که از قصد و عمد این اشتباه را انجام ندادی و مطمئنم با تغییر تفریحت از این فکر خیانت هم بیرون میای
امیدوارم کنار همسرت زندگی خوبی داشته باشی و یادت باشه قدر زندگیت رو بدونی و عیب دارش نکنی
اول اینکه خیلی کارت اشتباه بود که دیگران رو سرکار گذاشتی.هر چقدر هم اون اقا به نظر ساده بیاد(که بعید میدونم باشه)تو نباید اینکارو میکردی.
رابطه خواهر و برادری معنی نداره و به مرور نه یکدفعه ای میبینی رابطتون احساسی هم شده.
این اتفاق ممکنه بیفته .ممکنه تو ذهنت همسرت رو با اون اقا مقایسه کنی،ممکنه با شوهرت بحثت بشه دعوات بشه بعد تو بیای پیش این مثلا برادر درددل کنی اونم ارومت کنه بعد تو بگی وای چقد خوب منو میفهمه چقد ارومم کرد و بهش وابسته بشی.
به هر حال هر لحظه ممکنه این رابطه به خطا بره.تو که انتظار نداری این اقا از اول بهت بگه شوهر داری اشکال نداره بیا دوست دختر پسر باشیم.بلاخره یه چیزی میگه که تو ولش نکنی بری مثه همین خواهر برادری...
خوب شوهرت از نحوه رابطتون و گذشته اطلاعی نداره و اگه بفهمه رابطتون قبلا چه جوری بوده یا زمانی که ازدواج کردین به دروغ بهش گفتین مجردین و...ممکنه کل اعتمادشو بهت ازدست بده.زندگیت خراب بشه؟
اونوقت اینجا تاپیک میزنی شوهرم فهمید منم هر چی توضیح دادم رابطه خاصی نداشتیم باور نکرد الان بهم اعتماد نداره باهام سرده.
که نمونش تو تالار هم زیاده.
چرا میخوای الکی برا خودت دردسر درست کنی؟هر بحثی که میخوای با اون اقا داشته باشی چه سیاسی و چه غیر اون با شوهر خودت داشته باش.
اگه کمکی هم میوته بهتون کنه بهتره شوهرت باهاش بحرفه
ضمنا شما باید بیشتر ازاینا رو خودت کار کنی.که دفعه بعد وارد رابطه با یه نفر دیگه نشی.تو الان همه حواست باید به زندگی خودت باشه
طناز،
قبل از اينكه به شما بگم اين رابطه مشكلي داره يا نه،مي خوام بدونم
از چي ناراحتي؟ چي تو رو اينقدر عصباني كرده؟
دنبال چي مي گردي و مي گشتي و پيداش نكردي؟
چه افكار منفي شما رو آزار مي ده؟
زندگيت رو در اين چهار سال چطوري ارزيابي مي كني؟به نظر شما نقاط منفي و تيره زندگي شما كجاست؟
چي شد كه ازدواج كردي؟ چه ويژگي مثبتي در همسرتون ديديد؟
ارتباطات تو قبل از ازدواج با دوستانت چگونه بود؟ چه دختر چه پسر؟
اين آقا چه ويژگي مثبتي دارند؟
اما چند نكته در رابطه با اين آقا:
- شما ايشون رو سركار نگذاشتيد! شما دوست داشتيد از طرف ايشون همون توجهات قبلي رو داشته باشيد و نمي خواستيد فراموش بشيد. شما دلتون مي خواسته كه با ايشون ارتباط داشته باشيد و الان داريد! با خودتون رو راست باشيد...
- ارتباط با يك نفر در سطح ارتباطات رسمي به نظر من مشكل خاصي نيست.. اما ارتباطات شما با ايشون در اين قالب نيست
- ارتباط شما كاملا احساسي است چرا كه شما مثل خواهر و بردار كه با هم نسبت خوني نداريد... پس اگر احساس خواهر و بردار داريد، رابطه شما صميمتي قوي را ايجاد خواهد كرد كه همانطور كه گفتيد وابسته به ايشون خواهيد شد
فيلتر خواهيد كرد، اسطوره سازي خواهيد كرد و در نهايت دچار اتفاقي عجيب خواهيد شد كه به مراتب آثار آن زيانبار تر از خيانت براي شماست... اين آثار رواني و روحي براي شما، با فرض اين است كه شوهر شما هرگز نفهمد!
- بنابراين ارتباطات شما در هر سطحي با ايشون مشكل داره... اما اين اصل قضيه نيست! اصل قضيه اون سوالات بالاست كه در ابتدا از شما پرسيدم