RE: لطفا شك منو برطرف كنيد؟
حتما در مورد همسر سابقش و علت جدايي شون تحقيق كنيد. بايد علت دقيق جدايي اش از همسر سابق اش را بفهمي. اينطوري مي فهمي كه اصلا مي شه به اين مرد تكيه كرد يا نه.:305:
ليلا جون خيلي ممنون كه جواب دادين ولي راستش من خواستم اين كارو بكنم ميگه اونا رفتن استراليا. در ضمن از فاميل هاي دورش هم بودن. حالا چي كنم نمي دونم؟
از خانوادتون بخوايد حسابي ته و توي همسر سابق اش را دربيارند. اونا خودشون بلدند چيكار كنند.
آزموده را آزمودن خطاست.
اينكه مي گه رفتن استراليا ضرورت تحقيق شما را 100 برابر مي كنه چون نشون مي ده ايشون مي خواد با اين حرفاش شما را از تحقيق منصرف كنه.
سلام دوست عزیز
من هم تاکید دارم در کنار خانواده به تحقیق بیشتر بپردازید
لطفا مواظب حد رابطتون هم باشید خیلی باهاش در ارتباط مداوم نباش تا رابطه رسمی بشه
موفق باشی
عزیزم حدو حدود رابطتون چجوریه؟؟؟؟؟؟؟ شما هنوز عقد نکردین چجوری ساعتها در خلوت باهاشی؟میشه واضح بگی..........
خوب راستش ما كمي با هم رابطه جنسي داريم ولي نه تا اون حد كه ...
و در اين مورد هم هيچ مشكلي نداريم.
فکر نمیکنی زیادی خودت را درگیر رابطه ای نا مشخص کردی؟؟؟
تا رسمی نشدن رابطه از حد مجاز جلوتر نرو عزیزم
سعی کن یه مشاوره بری تا بهتر بتونی تصمیم بگیری
سلام دوست عزیز
این طور که از حرفاتون بر میاد شما از آخر به اول آمدید !!!!!!!!!!!!!!
تو جامعه و فرهنگ ما مقدمات و زمینه سازی برای حتی شروع و آشنایی لازمه گویا شما از پله اول به آخر پرش داشته ایید ...
و الان دوباره بازنگری ....
تو این بین احتمال میره حقایق زیادی از شما مخفی شده باشه البته نمیخوام منفی بافی بکنم اما اگر یه چرخی تو تالار بزنید شک شما به یقین تبدیل میشود متاسفانه ...
امیدوارم هر چه به صلاحه پیش رو باشه :72:
رویای عزیز
این شما هستی که باید شک خودت رو بر طرف کنی.به هر نحوی که می تونی در خصوص این آقا و همسر سابقش تحقیق کن.شما هنوز عقدنکردین رابطه جنسی چرا؟؟!!!زمان قبل ازعقد فرصتی است برای شناخت بیشتر .خودتون رو درگیر مسائل احساسی نکنین .عاقلانه به آینده خودتون فکر کنین و آنچه به صلاحتون هست رو انجام بدین.