-
توي خواب حرف ميزنم
سلام
من نميدونم چرا چند وقته توي خواب خيلي حرف ميزنم و حتي خوابهاي جور باجور ميبينم تا حد كابوس....
تقريبا گاهي اوقات توي حرف ميزدم ولي اين مدت بيشتر شده حتي بابا و مامانم خسته شدن:(
بعضي وقتا از حرف زدن خودم توي خواب بيدار ميشم!!
توي خواب با همه دعوا دارم ،با همه بحث ميكنم !!
راه حل چيه؟
-
RE: توي خواب حرف ميزنم
من از پزشک روانپزشک پرسیدم و خودم هم همین طور بودم. این به علت اضطراب های فراوان شماست که به این صورت بروز می کنه به روانپزشک مراجعه کنید
-
روانپزشك واقعا مشكل آدم رو حل ميكنه؟ يا هيچ تاثيري نداره؟
آخه ديدم كسي كه به روانپزشك مراجعه كرده ولي هيچ تاثيري نديده! فقط هزينه و وقت تلف كردن!
-
چرا اينجا كسي كمك نميكنه؟؟؟؟؟
بحث داغ اين تالار فقط در مورد رابطه بين دختر و پسرهاست!!
مشكلات فردي رو كسي نيس حل كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
فقط ميخواين رابطه بين دخترها پسرها رو منع كنيد
اگه بگم ميخوام با يكي دوس بشم همه هزار تا دليل و منطق ميارين كه اين روابط صحيح نيست و عاقبت نداره!!
اما يكي نيس مشكل روحي ما جووننها رو حل كنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همينطوريه جوونهاتون عقده اي ميشن!!
-
سلام دوست عزیز:72:
من هم مشکل شما رو داشتم وانقدر توخواب بلند صحبت میکردم.
رفتم پیش روان پزشک خوب مشکلم حل شد. بیشتر از فشارهایی عصبی ومشکلاتی که در زندگی داریم به وجود میاد.[color=#FF0000]اگر در تهران هستید دکتر خوب آدرستشو بدم برو پیشش .[دکتر انوشی سالیانی. فوق تخصص عصاب وروان.]
-
سلام
چرا سعی نمیکنی عوامل استرس زا رو از خودت دور کنی ؟! و آرامش داشته باشی . اگه تغییری در رفتارها و شیوه زندگیت بوجود نیاری و خودت نخوای ده تا روانشناس و ... هم بری بازم وضع همینه ، پس سعی کن آرامشتو حفظ کنی .
سعی کن بیشتر با خدا ارتباط داشته باشی ، مطالعه کن ، ورزش کن ، مطمئن باش حالت خیلی بهتر میشه . :310:
-
سلام دوست عزیز،
این مسئله می تواند دلایل مختلفی داشته باشد.
لازم است که حضوری به یک متخصص مراجعه کنید.
موفق باشید.