طرز برخورد صحیح در مقابل این رفتار استادم چیه
سلام
من سوالی که دارم در رابطه با استادمه
ایشون مسن هستن و دخترشون همسن ماهاس
خیلی هم محترم و متینن و در این مورد شکی ندارم
اما یکی دو بار اس ام اس جک برای من فرستادن که من راستش شوکه شدم
چون استاد من اینقدر ساده هستش که حس می کردم اصلا شوخی کردن بلد نیست
البته مطمئنم که منظور خاصی ندارن و جوکاشون هم معمولیه و چیز خاصی نیست
شوخی با همشهریای منه
راستش خودم که خوندم که از خنده مردم:311:
ولی مشکل اینه که من نمی دونم چه عکس العملی نشون بدم
استاد من کلا دلش می خواد با دانشجوهاش رابطش خوب باشه همیشم مثل پدرا ماهارو نصیحت می کنه می دونم دلیل این جوکاشم همینه
اما من نمی دونم چه جوابی بدم
اگر بخوام هیچ نگم که این یکی دوبار همین کارو کردم
حس می کنم شاید توهین به استادم باشه و ناراحت بشه چون مطمئن مطمئنم که منظور بدی نداره
خوب اگر دوستام باشن منم واسشون یه مطلب جالب می فرستم ولی استادمه خجالت می کشم نمیشه . نمی دونم به نظر شما باید چه کار کنم
RE: طرز برخورد صحیح در مقابل این رفتار استادم چیه
ایشان چند سال دارند؟ شما چند سال دارید؟
استاد شما برای همه شاگردها اس ام اس می فرستد یا فقط شما؟
خوب استادم حدود 57-8 ساله هستن من 24 سالمه
اینکه استادم منظوری نداره شکی ندارم استادم فرد محترمیه و سه ساله که استاد منه و همیشه رابطمون با ادب و احترام بوده و پدرانه رفتار می کنه جک هارو هم بعد از سه سال حالا که من درسم با ایشون مدتیه تموم شده یکی دو بار داده
ایشون کاملا اهل خانوادشون هستش و شکی رو رفتارش ندارم
در مورد اینکه به دیگران می ده یا نه نمی دونم
چون استاد پروژه دوستای نزدیک من نیست و من از کسایی که دورترن نمی تونم بپرسم برای شما چیزی می ده یا نه
لطفا راهنماییم کنین اگر جواب ندم توهین به استادمه؟
<strike>
خوب من خودم دانشجو هستم. اگر استاد پروژتون هستن یعنی ارتباط تنگاتنگی باهاشون داشتین. من متوجه نشدم که الان هم میبینیدشون یا نه اما فکر نمی کنم منظور خاصی داشتن. احتمالا این جک ها( البته اگر کاملا سالم و عادی بودن) رو یکی براشون فرستاده و چون به شهر شما مربوط می شده یاد شما افتادن و براتون فرستادن. می تونید در جواب یه اس ام اس احوالپرسی و تشکر سنگین و محترمانه براشون بفرستید که سکوتتون حمل بر بی ادبی نشه. بعد اگر احساس کردید جواب دادن و جوابشون داره شکل خاصی پیدا می کنه، دیگه جواب ندید.</strike>
ویرایش مدیر همدردی: بهتر است بدون پاسخ بگذارید.
با سلام و احترام لیلای ساروان
برای پاسخ شما بهتر هست یه کمی عمومی تر و گسترده تر مقدمه را بیان کنم.
در مورد سئوال شما باید صرف نظر از اینها جواب داد که : استاد شما چند سالش هست، مجرد یا مذکر هست، هم جنس یا جنس مخالف هست، اینکه آدم خوبی هست یا نه یا ....
در واقع فاکتورهای بالا روی پاسخ دهی به سئوال شما تاثیری ندارد.
ما در ارتباطات خود باید مهارتهایی داشته باشیم. این مهارتها بسته به مکان، زمان، موقعیت ، آدمها و ... تعریف شده است.
رابطه با همکار معنی خودش را دارد.
رابطه با اقوام معنی خودش را دارد.
رابطه با والدین معنی خودش را دارد
رابطه با خواهر و برادر معنی خودش را دارد.
رابطه با همسایه و آشنا معنی خودش را دارد.
رابطه با جنس موافق معنی خودش را دارد
رابطه با جنس مخالف معنی خودش را دارد.
معنی شاگرد و استاد هم معنی و حدود خودش را دارد.
در کنار انواع ارتباطات در روانشناسی بحث لایه های صمیمیت هم مطرح می شود.
مسلم وقتی شما می گویی من با چند دوست خود صممیمی هستم. فرق می کند تا وقتی که می گویید من با همسرم صمیمی هستم.
یعنی صمیمیت با دوست از جنس دیگر است و صمیمت با همسر از نوع دیگر.
لایه های صمیمت به این اشاره دارد که ما دقیق و درست در هر لایه ای عمل کنیم. و اشتباها افراد را در لایه های عمیق تر ننشانیم.
نتایج کاربردی بحث برای شخص شما:
استاد شما علیرغم خصوصیات و شرایطش فاقد مهارت لازم ارتباطی هست و لایه های صمیمیت و حدود ارتباط بین شاگرد و استاد را نمی داند.(اگر نگوییم که علیرغم دانستن این حدود رعایت نمی کند).
به این معنی که حتی استاد هم جنس، در لایه ای نیست که برای دانشجوی خود جک بفرستد.
رابطه استاد و شاگردی ، رسمی، تعریف شده و صرفا در قالب آموزش تعریف شده است. به این معنی رابطه استاد و شاگردی حتی رابطه دوستانه نیست.( دوستانه در این جا تعریف یک نوع رابطه خاص دارد که مورد بحث ما نیست ).
نتیجه:
شما به هیچ وجه پاسخی به پیامکهای ایشون ندهید.
حتی اگر کسی هستید که قاطعیت کافی دارید و از استاد هم نگرانی ندارید که برایتان مشکل ایجاد کند یک جواب محترمانه بدهید با این مضمون:
"با سلام ، استاد گرامی لطفا برای من هیچ پیامک ( غیر درسی) نفرستید. متشکرم"
اگر عدم پاسخگویی شما به ایشان ، یا جوابتون مبنی بر اینکه" لطفا پیامک ارسال نکنید"، از طرف استادتون توهین تلقی شود، مشکل خودش هست و به شما ربطی ندارد.
شما هم می توانید، ارسال پیامک جک ایشون را توهین به خودتون تلقی کنید. اما با این وجود استاد شما این کار را کرده است. لذا روش صحیح این هست و انجام دهید و نگران برداشتهای احتمالا اشتباه کسی نباشید.
با سلام خدمت مدیر محترم همدری
جناب مدیر از اینکه پاسخ من رو دادین از شما بسیار ممنونم چون مطمئنم یه برخورد اشتباه در این موارد شاید به ظاهر ساده می تونه نتایج غیر قابل جبرانی داشته باشه
از لطف و راهنمایی شما ممنونم و طبق توصیه شما عمل می کنم امیدوارم دیگران هم از این جواب مدیر محترم تو موارد مشابه استفاده کنن:72:
افرین از این نتیجه گیری بجا
:104::104::104::104::104:
سلام.
اجازه بدهید مطلبی را عرض کنم.
من برای استادانم پیام تبریک،تسلیت،شادباش و مسایلی از این قبیل ارسال میکنم.البته گاهی ایشان بدون پاسخ میگذارند با اینحال من این کار را ادامه میدهم و بازخورد بدی تا کنون با من نداشته اند.
فرمایشات مدیر همدردی کاملا صحیح میباشد با اینحال باید به روابط گذشته و اینده تمرکز بیشتری کرد.اگر این دوست عزیز سر کلاس رابطه دوستانه تری نسبت به سایرین با استاد داشته اند باید به شکل محترمانه ای این روابط را محدود کنند.(خودم اکثرا از مدرسه تا دانشگاه روابط نزدیکی با اساتید داشتم و در کلیه کلاسها مخاطب اصلی بودم.نظرات انها را مانند دوست قبول یا رد میکردم.) هنوز برخی را میبینم مرا کاملا میشناسند و به خوشی از ان دوران یاد میکنیم و صمیمانه دوستشان دارم.
ایا منطقی تر نیست که (خانم لیلای ساروان )در صورت عدم تمایل بلافاصله پس از ارسال یکی از این پیام ها بلافاصله با استادشان تماس بگیرند و محترمانه به استاد بگویند ببخشید شما همیشه در خاطر ما هستید و بسیار از شما سپاسگذارم .با اینحال بخاطر مشغله زیاددر شرایطی نیستم که جواب پیام شما را بلافاصله بدهم.(بعد به پیام ها جواب ندهند؟)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
نتیجه:
شما به هیچ وجه پاسخی به پیامکهای ایشون ندهید.
حتی اگر کسی هستید که قاطعیت کافی دارید و از استاد هم نگرانی ندارید که برایتان مشکل ایجاد کند یک جواب محترمانه بدهید با این مضمون:
"با سلام ، استاد گرامی لطفا برای من هیچ پیامک ( غیر درسی) نفرستید. متشکرم"
اگر عدم پاسخگویی شما به ایشان ، یا جوابتون مبنی بر اینکه" لطفا پیامک ارسال نکنید"، از طرف استادتون توهین تلقی شود، مشکل خودش هست و به شما ربطی ندارد.
شما هم می توانید، ارسال پیامک جک ایشون را توهین به خودتون تلقی کنید. اما با این وجود استاد شما این کار را کرده است. لذا روش صحیح این هست و انجام دهید و نگران برداشتهای احتمالا اشتباه کسی نباشید.
واقعا نتیجه گیری و جوب بسیار عالی دادید :305:
متاسفانه همین موضوع در دانشگاه سابق بنده بود ، که بحث زیادی بود بابتش !
خیلی ممنون :104::104:
نتیجه رو خدمت دوستان می گم
راستش من طبق توصیه مدیر عزیز به اس ام اس ایشون هیچ جوابی ندادم ولی چند روز بعد که برای کاری پیش ایشون رفتم خیلی با روی باز و احترام باهاشون برخورد کردم که بی احترامی هم به ایشون نشده باشه
و ایشون مثل همیشه پدرانه رفتار کرد و ظاهرا که دلخورم نشده و مشکلیم خدا رو شکر پیش نیمد از اون روزم دیگه اس ام اس اینطوری ندادن
بازم ممنون:72: