RE: اختلاف مذهبی من و همسرم
سلام دوست عزیز
فکر کنم بعد از تعهد باید بیشتر فکر مدارا باشی تا راه حل
چون به هر حال نمیتونی مسیر فکر و مرام همسرت را تغییر بدی
مطمئنا دوستان تالار راهکارای خوبی برات دارن ولی همه راه حلا برمیگرده به قبول شرایط و مدارا
موفق باشی عزیزم:72:
ممنون از پاسختون. اونچه که در این 6 سال انجام دادم مدارا بود . اما مدارا را رو به معنای قبول هر انچه هست در این زمینه صلاح نمی دونم . چون نمی خواهم غذایی رو که می خورم از حلال بودنش اطمینان نداشته باشم.
سلام دلجوی عزیز
مسلئل اعتقادی انسان ها خیلی خیلی شخصی و خصوصیه!!
کاری به درست یا غلط بودن اعتقاد همسرتون ندارم، میدونم تا به حال هم با این اختلافات مدارا کرده اید، اما این مدارا شما به قیمت آسیب به آرامش خودتون تموم شده.
چون هنوز هم (حدسم اینه) همسرتون رو این گونه نپذیرفته اید. امید به تغییر و یا اصلاح ایشون دارید (اگر اشتباه میکنم معذرت می خوام)
ولی دوست عزیزم! بگذر!
میدونم بعضی جاها هست که بین زن و شوهر خیلی فاصله کم میشه و تقریبا یکی هستید با هم!
ولی من نمیتونم تصور کنم استقلال تام من رو کسی ازم بگیره
شما هم مسلما یه حریم خصوصی دارید دیگه!!
توی اون حریم که حتی شوهرتون هم اجازه ورود نداره ذکر کنید که شما گوشت حلال می خورید، مشروب نمی خورید، انتخاب حجابتون با خودتونه و .....
مسلمه که این حق برای همسر شما هم هست که مطابق اعتقادات خودش عمل کنه.
ایشون هم با اعتقاد شما مشکل دارند؟ و یا این تنها شما هستید که از رفتار ایشون ازرده خاطرید؟
روی تفاوت ها کار نکنید، حتما شباهت ها و نکات مثبتی بوده که شما ایشون رو به عنوان همسر انتخاب کردید.
زندگی در کنار کسی که دنیای متفاوتی داره، سخته. ولی غیر ممکن نیست (همه ما داستان آسیه همسر فرعون رو می دونیم). مهارت می خواد جوری که نه شما اسیب ببینید نه مشاجره ای پیش بیاد
ممنون از همفکری شما
من فکر می کنم منظورم رو خوب بیان نکردم. در مورد اون قسمت قضیه که مربوط به حریم خصوصی میشه خوب من همسرم رو در ظاهر همونطور که هست پذیرفتم (اگرچه در باطن خودم از این موضوع ناراحتم) اما به قول معروف هر کسی رو تو قبر خودش می خوابانند. و من پذیرفتم که همسرم گوشت غیر ذبح شرعی بخوره، خمس نده، زکات نده،تماس با نا محرم داشته باشه، به مجالس رقص بره و .... و البته همسرم هنوز من رو در ظاهر هم نپذیرفته . بگذریم نمی خواستم درددل کنم.
اما مشکل من این است که همسرم معاملاتی انجام می دهد که در امد ان از نظر من پاک نیست و من نمی خواهم از این درامد روزی داشته باشم (در امدی که ممکن است حق الناس در ان باشد).
البته همسرم با فرهنگی که در ان بزرگ شده این مسائل را نمی بیند و قبول ندارد. می دانم که در پذیرش بودن به معنای دست روی دست گذاشتن نیست. اما می خواهم بدانم اکنون وظیفه ام چیست؟
سلام
اگر منظورتون از وظیفه ، وظیفه شرعی تون هست فکر میکنم بهتر باشه از مرجع تقلیدتون استفتا کنید.
اینجوری هم خیالتون راحت میشه هم جواب دقیق تری میگیرید
موفق باشید
عزیزم تا می تونی خرجتو سوا کن.مثلا اگه پولی رو می ده واسه خودت اگه مشکلی پیش نمی یاد تا می تونی اون پولو حلال کن.مثلا صدقه بده.خمسشو بده.با اینکه اگه اینکارو نکنی به قول تو اشکال نداره ولی اینطور اون غذائی که می خوری به دلت می شینه.راجع به همه غذاها یا خرجی هم نتونی مهم اینه که تو سعیتو کردی.:72:
و در کنارش اونم تشویق کن از راه مسالمت آمیز
دلجوی دلتنگ عزیزم
این یه استفتا هست امیدوارم برات مفید باشه.
تصرف در مال حرام سرپرست خانواده
همسر یا فرزند شخصی که تنها راه درآمدش از حرام می باشد چه وظیفه ای دارند؟ آیا استفاده از مال حرام سرپرست خانواده برای آن ها هم باعث گرفتاری در دنیا و آخرت می شود؟
اگر چاره ای ندارند می توانند به مقدار ضرورت استفاده کنند و آن را به ذمه بگیرند و هر وقت توانایی داشتند به صاحبش برسانند و اگر به صاحبش دسترسی ندارند به نیت او به فقرا صدقه دهند.
راستش من اون اشخاصی رو که پولشون با پول ما مخلوط شده رو می شناسم اما اگر بخواهم پولشون رو بهشون بر گردونم (از پس اندازی که دارم) مطمئنا دلیل ازم می خواهند و من نمی تونم ابروی همسرم رو ببرم.
از طرفی همه در امد الانم دست همسرمه و تا حالا نتونستم قانعش کنم که در امدمون جدا بشه. و مال من و همسرم هم مخلوط هست. توکل به خدا. باز هم ممنون از زاهنماییهاتون.
نمی تونی به طور ناشناس پولو بهشون برگردونی؟