چه جوابی به این فرد باید بدم؟
سلام دوستان
حدود 2 سال پیش با پسری آشنا شدم که 4 سال از من بزرگتر بود.
تو این مدت سه چهار بار همدیگر رو دیدیم و 2 بار هم درباره ی مسائل درسی با هم تلفنی صحبت کردیم.
اوایل بین اس ام اس هاش فاصله زمانی زیادی بود و الان کمی کمتر شده.
چند بار اس ام اس های عاشقانه فرستاده بقیه وقت ها هم یا حالم رو می پرسید یا از وضعیت درسام سوال می کرد.
سوالم اینه که دلیل این اس ام اس های گاه و بیگاه چیه؟
من دختر موجه و موقری ام و کاملا از ظاهرم مشخصه که با دوستی قبل از ازدواج مخالفم پس دلیل این رفتاره چیه؟چرا واضح حرف نمی زنه؟ به نظر شما خودم ازش بپرسم؟
راستش تا حدودی از نظر عاطفی با این قضیه درگیر شدم.
به نظرتون چه واکنشی باید نشون بدم؟
RE: چه جوابی به این فرد باید بدم؟
چون می دونه با دوستی مخالفی می خواد احساسات شما رو برای دوستی تحریک کنه (مخ بزنه) ظاهرن تا حدودی موفق شده.
کاری کن ازش اس دریافت نکنی.
عنوان تاپیکت مبهمه.عنوان باید مشخص کننده مسئله باشه.
سلام ماریای عزیز
چند سالتونه؟
چرا جواب پیامکشو میدی؟
منم حرف فرهنگ عزیز رو قبول دارم .چون فهمیده با این جور دوستی ها مخالفی میخواد از این راه کم کم وارد ذهن وبعد قلب شما بشه.موظب باش:305:
سلام دوست عزیز،
به تالار همدردی خوش آمدی.
همانطور که دوستان هم گفتند، این رابطه رو به این شکل ادامه نده.
به او بگو که اهل این جور روابط نیستی و دوست داری که اگر هم آشنایی صورت می گیرد به قصد ازدواج، از طریق خانواده ها و خواستگاری رسمی باشد.
حالا اگر ایشون هدفش ازدواج باشد و آمادگی ازدواج داشته باشد، رسمی به خواستگاری شما می آید.
ولی اگر غیر از این باشد، سعی می کند باز از طریق اس ام اس های عاشقانه شما رو نرم کند که به این رابطه ادامه بدهی و با او قرار بگذاری. شما باید قوی باشی و خودت رو حفظ کنی. بنابراین اگر اقدام رسمی نکرد، و قصد داشت این جور اس ام اس ها رو بفرستد، قطع رابطه کن.
در همین انجمن سوالات مربوط به دختر و پسر که تاپیک رو ایجاد کردی، تاپیک های مختلف رو بخوان. خیلی تاپیک مشابه پیدا خواهی کرد که کمکت خواهد کرد.
موفق باشی.
سلام
ممنونم از دوستانی که جوابم رو دادند
من 24 سالمه
راستش خودم هم نمی دونم چرا جواب اس ام اس هاش رو می دم
پس یعنی این ابراز علاقه هاش دروغه؟
برای چی می خواد من رو نرم کنه یا به قول آقای فرهنگ مخ من رو بزنه؟
خیلی دخترها دور و برش هستند که راحت باهاش رابطه ی دوستی برقرار می کنند:325:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maria_62
راستش خودم هم نمی دونم چرا جواب اس ام اس هاش رو می دم
پس یعنی این ابراز علاقه هاش دروغه؟
برای چی می خواد من رو نرم کنه یا به قول آقای فرهنگ مخ من رو بزنه؟
خیلی دخترها دور و برش هستند که راحت باهاش رابطه ی دوستی برقرار می کنند:325:
چون تا حالا با کسی رابطه عاطفی نداشتی این اس ام اس دادن و ابراز احساسات برات تازه شیرین و جذابه واسه همین جواب اس ام اس هاش رو میدی.
بله دروغه.در خوشبینانه ترین حالت داره شما رو واسه ازدواج محک میزنه که چقد به یه نفر پا میدی.که اگه اینم باشه بازم بهتره رابطت رو قطع کنی.
بلاخره هر گلی یه بویی داره واسشون.
به هر حال اگه میخوای جواب سوالاتت رو بگیری بهتره رابطت رو قطع کنی.
ببخشید جناب حامد من فکر میکنم همین که رابطه رو قطع کنه و بگه با این روابط مخالفه کافی باشه.راستش این که خودش بگه اگه میخوای باید ازدواج باشه تا قبل ازاینکه اون چیزی بگه فکر میکنم صورت خوشی نداشته باشه.(میدونین میگن دختره هوله:163:)
وقتی این رابطه رو قطع کنه و اون هدفش ازدواج باشه مثلا میگه قصدش ازدواجه اونوقت باید این خانوم بگه حالا که قصدت ازدواجه رسمی بیاین خونمون.(نمیدونم شاید منظور شما هم همین بوده)
سلام با اجازه دوستان عزیز::72:
شاید اون آقا پسر واقعا برای ازدواج میخواهد. نمیشه گفت هرکی اس میده حدفش مخ زدنه. این احتمال هم وجود داره که میخواد بیشتر با اخلاق وخصصویات نوع مذهبی بودن وبرخودش وخیلی چیزهای دیگر که برای ازدواج لازمه رو از این خانمم بدست بیاره.
مانباید هر رابطه ای را از دیدگاه بد نگاه کنیم.
شما میگید اگر برای ازدواج میخواد رسمی بره خواستگاری!!!!
اومدو رفت خواستگاری اخلاق وخواسته هاشو تفاهم نداشتن .
پس پسره باید با شیرنی فروش وگل فروش قرارداد ببنده.:311:
نظرمن اس یا تماس تا حدی که کنترول شود اشکالی ندارد. ما عقل داریم وقتی احساس کردیم رابطه داره به مخ زنی تبدیل میشه به راحتی قطع میکنیم.
کاش رتبه منفی فعال بود.هی ما می خوایم مراجعه رو از لبه پرتگاه دور کنیم شما دو دستی حولش می دی.
از کی تا حالا با اس عاشقونه و احوال پرسی به مذهبی بودن پی می برن؟هر هدفی راهی دارـه.لازمم نیست
قرار داد ببندـه.آدم از هر دختری خوشش اومد که نمی رـه خاستگاری،خیلیا تو همون تحقیقات اولیه رد می شا".
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محسن فلاح
مانباید هر رابطه ای را از دیدگاه بد نگاه کنیم.
شما میگید اگر برای ازدواج میخواد رسمی بره خواستگاری!!!!
اومدو رفت خواستگاری اخلاق وخواسته هاشو تفاهم نداشتن .
پس پسره باید با شیرنی فروش وگل فروش قرارداد ببنده.:311:
اتفاقا اینگونه رابطه ها بین دختر و پسر که بدون رسمی بودن حتی sms قرانی برای هم می فرستند بد بد بد است.
حکم شرعی هم می خواهی وجود دارد:
اگر دو نامحرم در فضایی با هم در تعامل باشند که دسترسی دیگران به آن نباشد حتی اگر نماز بخوانند گناه انجام می دهند. لذا اگر کسی ادعای مذهبی داره باید احکامش را رعایت کند.
اصلاً خواستگاری برای اینه که بروند و برسی کنند تفاهم دارند یا نه. وگرنه اگر همه چیز انتخاب درست بود که به جای خواستگاری می رفتند تالار و جشن می گرفتند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محسن فلاح
نظرمن اس یا تماس تا حدی که کنترول شود اشکالی ندارد. ما عقل داریم وقتی احساس کردیم رابطه داره به مخ زنی تبدیل میشه به راحتی قطع میکنیم.
به نظرم من هم: اصلا تماس یا sms توسط دو جنس مخالف در چنین موارد اصلا کنترل نمی شود و عقل هم همیشه نمی تواند جلوی احساس و مخ زنی را بگیرد. (چنانکه در رابطه این مراجع دقیقا همین اتفاق افتاده است.)
البته همین تفاوت نظرهای ماست که مرا جای مشاور و شما را جای مراجع قرار داده است.
اگر من نظر شما را بپذیرم جایگاه راهنمایی ام به سطح مراجع خواهد رسید. اما اگر شما بپذیرید بهتر هست و خودتان در این موضوع می توانید حتی مشاور شوید:303: :305:
سلام دوستان
ایشون هنوز اس ام اس به من میدند ولی من جوابی بهشون ندادم.
نمی دونم چطوری باید بهش بفهمونم که من علاقه ای به رابطه ی قبل از ازدواج ندارم.
فکر می کنم اگر هم جوابی ندم ایشون فکر می کنند من مایل هستم
لطفا راهنمایی ام کنید چی بگم که هم محترمانه باشه هم حد و حدودش رامشخص کنم؟
ممنون