اختلاف سطح مالی و تحصیلات خانواده ها چقدر موثره؟
سلام دوستان:72:
من پسری هستم دانشجوی کارشناسی ارشد
یکی از هم کلاسیهام رو برای ازدواج مد نظر داشتم
به نظر میرسه -ما هنوز با هم صحبت نکردیم-از لحاظ اعتقادی مشترکات زیادی داشته باشیم.(هر دو مذهبی)
یک موضوع اینه که پدر و مادر بنده هر دو تحصیلات بالا دارن و سطح مالی خانواده ما نیز تفاوت قابل ملاحظه ای با سطح مالی خانواده ایشون داره
حالا چند تا سوال:
-این موضوع که بیشتر خانواده ام رویش تاکید دارند، تا چه حد میتونه نگران کننده باشه؟
-آیا اینقدر هست که از ابتدا ادامه ندیم یا اینکه اگر در دیدگاهها اشتراک زیادی داشته باشیم ، این یک موضوع فرعیه؟
RE: اختلاف سطح مالی و تحصیلات خانواده ها چقدر موثره؟
سلام
به نظرم خیلی سطح تحصیلات و خانواده مهمه.البته اگر خانواده پسر بالاتر باشن بهتره تا بالعکس.البته در آخر انسانیته که باقی میمونه.خیلیا سطح سواد بالایی دارن ولی متاسفانه درکی از انسانیت ندارن .به نظرم باید در وهله اول دید خانوادهتون رو تغییر بدین.
ولی خواهشا اگر سطح خودتون رو بالاتر میبینین و بعدها نمیتونین با این موضوع کنار بیاین اصلا اقدام نکنید خیلی بهتره .تا اون دختر هم در آینده مورد سرکوفت قرار نگیره.
RE: اختلاف سطح مالی و تحصیلات خانواده ها چقدر موثره؟
هنوز با هم صحبت نکردین چه جوری متوجه شدین اشتراک عقاید زیادی دارین؟
من نمیدونم تا چه حد اطلاعاتتون در مورد سطح مالی و تحصیلات پدر و مادر اون دختر کامل و دقیقه چون گاهی سطح مالی واقعی یک فرد ازروی ظاهر زیاد مشخص نیست.
همیشه گفتن تفاوتها ازیه حد مجازی نباید بیشتر بشه.بهتره تفاوت مالیتون خیلی زیاد نباشه اما در مورد تحصیلات اگه خونوده با شعور و فهمیده ای باشن مشکلی نیست چون گاهی ادمها شرایط ادامه تحصیل رو نداشتن مثلا ازدواج کردن یا زود سرکار رفتن و....اما این به شرطیه که خدایی نکرده شما و خونودت ازاین موضوع به عنوان اهرمی برای تحقیر استفاده نکنید.
که البته این باز بستگی به معیاراتون داره و اینکه اگه معیاراتون بصورت یه لیست بنویسین چه جایگاهی رو میگیره.
چون میگین این موضوع برای خونودت مهمه بهتره قبل از اقدام باهاشون صحبت کنی و به تفاهم برسین که اگه اون دختر ازنظر بقیه شرایط مناسب بود ازاین موارد صرفنظر کنند.
اگه قبل ازقانع کردن خونودن اقدام کنی ممکنه بعدا دچار مشکل بشی.
راستی شرایط مالی خودتون هم خوبه یا فقط جیب پدر جان؟؟