کمکم کنید زندگیم شوهرم همه چیزم داره از دست میره
سلام به همه کسانی که متن مرا شاید بخوانند
متاسفانه به من ثابت شد که در این سایت هم مثل جامعه ما فقط زمانی بهت توجه می شه که جارو جنجال راه بندازی و مشکلت را بحرانی جلوه بدی و ضمنا تنها زمانی بهت کمک می شه که حتما دچار مشکل شده باشی اگر احیانا بخواهی قصد پیشگیری از مشکل و بحران را داشته باشی باید این احتمال را بدی که کسی کمکت نمی کنه . بعضی از افراد جامعه ما زمین خوردن یکی را می بینند و یا اصلا خودشون حولش می دن که بخوره زمین بعد که حسابی تحقیر شد همه داد کمک برمی دارند که کمکش کنند.
خداحافظ همه موفق باشید
RE: کمکم کنید زندگیم شوهرم همه چیزم داره از دست میره
سلام
خب شما که هیچی ننوشتی ، چه جوری کمکت کنند ؟
آهان فهمیدم أعا می کنیم انشاء... مشکلت حل شه .:323::323:
سلام
می خواستم دیگه چیزی ننویسم ولی بهتون عرض کنم که من موضوع اصلی ام را چند روز پیش گذاشتم ولی توجهی بهش نشد ولی الان با این موضوع کمتر از پنج دقیقه است که چندین خواننده داشتم و ضمنا شما که پاسخ دادید.
ممنون
آره ساری جان درست حدس زدی
اما اگه یخوای بت جوابب دن پوول واریز کن
سلام دوست عزیز:72:
فکر کنم یک علت اینکه در تاپیک قبلی به اندازه کافی پاسخ نگرفتید (البته چند نفر به شما پاسخ دادن) عنوان تاپیکتون باشه
تاپیک قبلی شما این بود:حفظ روابط خوب با همسر
برای اینکه کسی به شما جواب بده نیازی به عنوان جنجالی نیست ولی عنوانی که انتخاب می کنید باید تا حدی مشکل و موضوع اصلی رو مشخص کنه مثلا من قبل از اینکه تاپیک قبلی شمارو بخونم نمی تونستم بفهمم موضوع اصلی چیه.
هم چنین بهتره پست اولی که می ذارید جوری باشه که مشکل اصلی واضح و مشخص بیان بشه اشاره به جزئیات باعث می شه متن طولانی بشه و شاید کسانی که وارد تاپیک می شن حوصله نکنن بخونن
همدردی اعضای خوب و دلسوز و مقالات مفید زیادی داره امیدوارم بتونید از این فضا استفاده کنید.
سلام خانم soory گرامی،
متاسفم که در این یک هفته کمتر به تاپیک شما توجه شده.
امیدوارم که بتوانید با کمک این تالار مشکلتون رو حل کنید.
عجله نکنید، در اینجا اعضای خوبی داریم که تا آنجا که وقت داشته باشند و در توانشان باشد به همدیگر کمک می کنند. و حالا شما هم یکی از همین اعضای تالار هستید.
طبق تجربه می گویم که از تاپیک شما به دو علت استقبال نشده، که البته هر دو علت رو Hadieh هم گفت.
1- عنوان شما کلی است و مشکل شما رو مشخص نمی کند. شما نوشتید حفظ روابط خوب با همسر. خب اگر دقت کنید، هر کسی که متاهل است و به این جا می آید هدفش حفظ روابط خوب با همسر است!
شما باید در عنوان خودتون بنویسید که مشکل اصلیتون چی هست. برای مثال بنویسید: اختلاف با همسرم به خاطر فرزندان او از همسر اولش
چنین عنوانی مشخص است و اعضا رو به تاپیک شما می کشاند.
2- پست اول تاپیکتون رو خوب ننوشتید. کمی طولانی است و بیشتر به مسائل حاشیه ای می پردازد.
یک پیشنهادی دارم.
یک تاپیک جدید بزنید با همین عنوانی که گفتم.
در پست اول خود هم به مسائل حاشیه ای نپردازید و از گذشته چیزی نگویید.
بلکه از همان اول توضیح بدهید که اختلاف سر چی هست، خواسته ی شما از همسرتون چی هست، او چه پاسخی به شما داده و ...
سعی کنید فقط مسائل اصلی که مربوط به این اختلافتون هستند رو بنویسید.
اگر قبل از ایجاد تاپیک این تاپیک رو بخوانید، کمکتان می کند: چگونه نتیجه بهتری از تاپیک هایمان بگیریم؟
منتظر شما هستیم.
موفق باشید.
سوری عزیز من چون تاپیکهای مشابه شما رو دیده بودم میدونستم ممکنه اونطور که دلخواهتون هست جواب نگیرین برای همین بهتون یاداوری کردم اما متاسفانه شما دلخور شدین.امیدوارم دلخوریتون رفع و ازتاپیکتون نتیجه دلخواه رو بگیرین.:72:
جناب حامد65 بفرمایید حذف کنید
در جواب حرف یکی از دوستان بگم که این طوری ها هم که میگین نیست که حتما باید پول واریز شه تا مشاوره بگیرید
خود بنده از اون کسایی بودم که قبل از این که حق عضویت بپردازم مشکلم رو گفتم و دوستان خیلی کمکم کردند و از راهنماییهاشون استفاده کردم.
فقط باید راهش رو درست برین
امیدوارم مشکلتون حل شه
سلام به همه
از همه کسانی که وقت گذاشتن و به من جواب دادن ممنونم سعی می کنم از راهنمایی هاتون استفاده کنم بازم سپاسگزارم:72::72::72: