چرا تاپیک ها شبیه هم هستند؟
چرا گاهی اینقدر تاپیکهای شبیه هم ایجاد می کنید؟.شاید نیت ایجاد کننده هم چیزه دیگری باشه ولی چرا نباید مانع انحراف تاپیک بشه؟امیدوارم از مثالی که اینجا می زنم کسی رو ناراحت نکنم.ولی نمی تونم هم چیزی نگم.واقعا چرا اینقدر شبیه هم اند این اپیکها؟
حتی گاهی اعضا برکس هم جواب دادند.یعنی توی تاپیک آواتار و مفهوم اومدن راجع به آواتار نفر قبلی نوشتند.یا حتی سواستفاده هم کردن.مثلا حرف صاحب آواتارو راجع آواتارشو کپی کردند و تو اون یکی نوشتند.
http://www.hamdardi.net/thread-19789.html
http://www.hamdardi.net/thread-19768.html
از داملا و زن امیدوار که خیلی دوسشون دارم عذر خواهی می کنم ولی باید فکری به حال تاپیکتون کنید:46:
RE: چرا تاپیک ها شبیه هم هستند؟
با تشکر از رایحه عشق عزیز.موضوع و مضمون این دو تاپیک کالا متفاوته و در دو زمان متفاوت هم ایجاد شده (به فاصله یک روز ابتدا تاپیک من و بعد تاپیک خانم داملا)اما دوستان متاسفانه چندان به این امردقت نمیکنند.تاپیک من حالت بازی و سرگرمی است و تاپیک خانم داملا در مورد آواتار خود فرد اما دوستان به اشتباه در مورد آواتار همدیگه نظر میدن.اگر دوستان گرامی طبق نظر بازکننده تاپیک عمل کرده نتیجه و پستهای این دو تاپیک با هم متفاوت خواهد بود.لذا از دوستان گرامی تقاضا دارم به اولین پست این دو تاپیک مراجعه کرده و طبق نظر آغاز کننده تاپیک پستهای خودشونو ارسال کنند.
متشکرم...
اما شما باید تذکر بدی.چون تو تاپیکو ایجاد کردی.من که نمی تونم چیزی بگم.:72:
تا کنون که در تاپیک من انحراف خاصی به جز این که به جای نظر از تاپیک خانم داملا توصیف آواتار من رو گرفته بودن و نوشته بودن رخ نداده که به ارسال کننده توضیح دادم اما متاسفانه در تاپیک آواتار و مفهوم آن دوستان به اشتباه از آواتار نفر قبلی صحبت میکنند که ان شا الله صاحب تاپیک خانم داملا در این مورد ترتیب اثر خواهند داد.(به همون علت که شما خودتون در ارسال قبل گفتید من که نمیتونم در اون تاپیک بگم چون تاپیک من نیست!).
رایحه عزیز ممنون از یاد آوریت.
از مدیران عزیز همین جا تقاضا می کنم پستهای غیر مربوط رو به تایپیک آواتار نفرقبلی انتقال بدهند.
البته نظر شخصی من است
هر دو تاپیک در بخش سرگرمی و تفریح است .
قبول می کنم که هر سرگرمی و تفریحی قواعد خاص خودش را دارد .
اما از یک طرف هم وسط هر بازی و سرگرمی میشه صحبت رد و بدل بشه ضمن اینکه قوانین بازی هم به هم نریزه و قوانین و مقررات سخت گیرانه خیلی برای بخش سرگرمی کار جالبی نیست و انحراف از نگاه من چندان محسوب نمیشه .
البته این نگاه و نظر شخصی است و به هر دو باز کننده ی تاپیک احترام می گذارم و نظر آنها به عنوان صاحب تاپیک بر نظر سایرین و من اولویت دارد . فقط نظر شخصی خودم را گفتم .
دوستان این دو تاپیک ادغام شدند .
یعنی میشه هردو منظور را در یک تاپیک دنبال کرد . چون هردو هم به محتوا اشاره دارد و برداشت هر کس یا خود شخص از اواتارها .
البته قبلاً پیشنهاد ادغام را از سوی چند تن از اعضاء نیز داشتیم که نهایتاً با ایجاد این تاپیک این اقدام صورت پذیرفت .
با تشکر از دوستان عزیزم .
.
فرشته مهربون ای کاش رضایت داملا و زن امیدوارو در نظر می گرفتین بعد این کارو می کردین.اینجوری من عذاب وجدان می گیرم:302:
فرشته مهربان ممنونم.اما اگر نظر منو هم میپرسیدین خوشحالتر میشدم...
اگر چه اصل موضوع ایجاد تفریح و سرگرمی برای اعضا بود و این ادغام خدشه ای در این هدف ایجاد نمیکنه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط یک زن امیدوار
فرشته مهربان ممنونم.اما اگر نظر منو هم میپرسیدین خوشحالتر میشدم...
حق با شماست عزیز جان . بابت غفلتم عذر تقصیر از حضور نازنینت :43::46: