-
افسردگی نامزدم
سلام خدمت دوستان و مشاوران عزیز
من مدت زیادیه که با سایت همدردی اشنا هستم و امروز عضوش شدم تا ازتون کمک بخوام.
همونطور که از عنوان مشخصه، نامزد من مدتیه که دچار افسردگی شده و من نمیدونم چطوری باید کمکش کنم. به دلیل شرایط خاصی که داریم ما از هم دور هستیم و در حال حاضر امکان اینکه در کنارش باشم وجود نداره.
مطالبی رو از اینترنت سرچ کردم اما راهکارهایی که داده شده بود برای افرادی بود که کنار هم هستن و عملاً به درد من نمیخورد.
خواهش میکنم راهنماییم کنیدکه بتونم کمکش کنم تا با موفقیت این بحران رو پشت سر بگذاریم:(
-
RE: افسردگی نامزدم
سلام
به تالار خوش آمدید
شما خانم هستید یا آقا ؟
چرا و به چه علت ازنامزدتان دور هستید ؟
نامزد شما داخل ایران زندگی می کنند یا خارج از کشور ؟
مدت نامزدی شما چقدر است ؟
برنامه ی ازدواج شما چگونه است ؟
با هم از چه طریق آشنا شده اید ؟
اگر نامزد هستید چرا از عنوان نام کاربری ناجی همسر استفاده کرده اید ؟!
نامزد یک شرایط و معنایی دارد که با شرایط همسر هم خوانی ندارد و.....................
و اساسا چرا ناجی ؟! ناجی به معنای نجات دهنده است . اندازه ی افسردگی ایشان چقدر است ؟
-
با تشکر از توجه شما
من خانم هستم و به دلیل اینکه نامزدی ما رسمی نیست از هم دوریم. ایشون توی ایران هستن، اما خیلی از هم دور هستیم. مدت نامزدی ما حدود 9 ماه هستش(یعنی 9 ماهه که نامزدیم). برنامه ازدواجمون هم تابع ِ یافتن شغل مناسب ایشون هست.
درسته که الان نامزدیم اما از هر همسری به هم نزدیکتریم. ناجی رو برای این انتخاب کردم که دلم میخواد از این حالت افسردگی که داره نجاتش بدم.
اندازه افسردگیش رو دقیقا نمی دونم.
-
غیر رسمی ینی همون دوسدختر دوسپسر؟
افسردگی بیماریه که باید زیرنظر روانپزشک درمان بشه.از دست من و تو کاری ساخته نیست.مگر تشویقش کنی دنبال
درمان باشه.
-
ما دوست دختر دوست پسر نیستیم!
فکر نکنم اونقد حاد باشه که نیاز به روانپزشک داشته باشه.
خیلی ممنون که کلن ناامیدم کردین!!!! به همه همین طور کمک میکنید؟
-
مراجعه به روانپزشک که چیز بدی نیست.اگه مثلا نامزدت انفولانزا گرفته بود میبردیش پیش دکتر متخصص یا ازاین اون نظر میخواستی و خودت درمانش میکردی.؟
برای اولین قدم بهتره پیش مشاور بره چوت هم معلوم میکنه ریشه افسردگیش چیه و هم میزانش چقدره.تو اونم از راه دور نمیتونی که بفهمی چقد حاده.فقط مثل وقتی یکی انفولانزا گرفته ما بهش سوپ و ابمیوه میدیم میتونی حمایتش کنی. اما تشخیص نوع درمان با متخصصه اونم با مراجعه حضوری.
اگه هم افسردگیش بخاطرمشکلاتش مثه همین بیکار بودنش باشه میتونی با کمک تو پیدا کردن یه کارخوب ازش حمایت کنی.
برای خودتم بهتره تا قبل ازعقد مشکلش حل بشه نه عقد کنین و اوضاع همین جور باشه.