به نظر شما عشق واقعی چیست؟و چه رنگیه؟
سلام دوستان گل
با اجازه بزرگترها و پیشکسوتهای عزیز این تالار من میخوام یک کار گروهی انجام بدم
ببینید دوستان با یک گشت تو تالار و خواندن سر گذشتها متوجه یک موضوع شدم انهم اینه که اکثرا ناراحت بی وفایی های عشقی از طرف مقابلشان هستند. من این تاپیک میخوام بگذارم تا هرکی دوست داره بیاد و بگه چر ا یک نفر وقتی عاشق میشه اول میگه عشق ما حقیقی
اگر عاشق شده و عشقش واقعی پس چرابعد از مدتی میگه اشتباه کردم طرفم دوستم نداره٫بهم خیانت شده٫دروغ میگه ٫به حریم خصوصیم تجاوز کرد و زیر بار نمیره و....
خوب اگر عشق اینها نباید باشه اگر عشق نیست چرا وقتی تو رابطه قرار گرفتیم بیرون نمیایم یا بیرون امدنش سخت؟
هر کدام از دوستان گلم که میاند و میخونن با توجه به تجربه(چون به واقعیت همه برای یکبار هم که شده دوست داشتن درک کردن)خودشان بگن عشق واقعی چه رنگی؟چه مدلی؟ایا عشق واقعی انها عشق بوده؟و معنی ان چی هست؟یا اصلا عادت بوده؟
شاید کسانی بیایند و مطالب شماها بخونند و چراغی بشه واسه انتخابشان و پلی واسه اینده انها نمیدانم تاپیک خوبیه یا نه؟و در موقعیت بد ما جوانها جواب میده یا نه
اما به واقع اگر حتی ۱نفر هم جواب بگیره برای من کافی
باز هم از بزرگان و صاحب نظران این تالار عذر میخواهم :72:
RE: به نظر شما عشق واقعی چیست؟و چه رنگیه؟
سلام
عشق واقعي من عشق واقعي نبود چون احساسم بر عقلم حاكم شد و با اينكه هيچ وقت عقلم اين عشق رو قبول نميكرد ولي احساسم غالب شد!!
وقتي از اول عقل قبول كنه عشق واقعي بوجود مياد ولي وقتي چنين چيزي بزعكس باشه كم كم نسبت به هم سرد ميشن و از روي اجبار همو ميپذيرن!!
عشق واقعي سفيد.بايد پاك باشه بدون هيچ شهوتي
عشق واقعي اوني هس كه با بودن باهاش احساس آرامش كني /يعني وقتي باهاش هستي بدوني عقلت اونو قبول كرده نه فقط احساس...
من توي زندگيم عشق واقعي نداشتم دروغين بود!
اما از اين خوشحالم اگه نشد چون خدا نخواست شايد چيز بهتري برام ميخواد و در انتظارم هس
ممنونم از شما
اكثريت مردم مي گويند رنگ عشق آبي است
زيرا رنگ اقيانوس ها آبي است
بعضي مردم مي گويند رنگ عشق قرمزه
زيرا رنگ خون قرمز است
بعضي مردم مي گويند كه رنگ عشق سبزه
زيرا رنگ زندگي سبز مي باشد
ولي من ميگم رنگ عشق سياهه
چون من عشق را در چشمای سیاه تو می بینم :72::72::72:
[size=large]چرا دیگه کسی نظر نمیده یعنی خدا شکر همه عشف ها واقعی؟ خوب خدا شکر نظر من از ایجاد این تاپیک فقط کمک به خواهرای گلم و برادرهای خوبم بود تا شاید از تجربه بقیه بتونند راحتتر مسائل پیرامونشان بشناسند. خیلی هم مایل بودم تا مدیران و کارشناسان عزیز هن نظرهای کارشناسایی خودشان بگند و ما استفاده بهینه ببریم [/size]
به نظر من عشق واقعی الان وجود نداره . بیشتر روابط برای گذراندن یک دوره تنهایه که اسم اونو عشق گذاشتن کسی که عاشق میشه فقط جسما عاشق نیست باید روحش عاشق باشه . اینکه می بینیم دوتا دخترو پسر عاشق میشن بعد از مدتی یکی دیگری رو ترک میکنه این عشق نیست یک هوس گذراست
رنگ عشق سفیده
سلام
به نظر من عشق آبی ، رنگ آسمونه . واسه منکه اینجوریه .
خوشحالم که یه عشق پاک داشتم .
عشق واقعی مثل جعبه مداد رنگی همه رنگها رو داره.و وقتی کسی فقط یه رنگش رو میبینه یعنی این عشق واقعی نیست.
در یک رابطه سالم ادم هم ایراد های طرفش رو میبینه و هم خوبیاش رو.و بعد براساس شناخت درستی که به دست میاره تصمیم میگیره.
عشق واقعی کاملا متقابله یعنی هر دو طرف از احساسات و ...برای هم مایه میذارن.
عشق واقعی دید ادم رو کوچیک و محدود نمیکنه که همه زندگی رو تو یه نفر ببینیم و با کوچکترین ناراحتی ازش فکر کنیم عشق و زندگیمون برباد رفت.عشق واقعی فکر ادم رو وسیع میکنه،دامنه دیدش رو بازمیکنه
عشق واقعی قابلیت بالندگی داره.یعنی طرفین تلاش میکنن نهال تازه رس عشق و زندگیشون رو مراقبت کنن.عشقی که پس از سالها به درختی تناور و پر ثمر تبدیل بشه واقعیه.نه شاخه لاجونی که بی ریشه است و زود خشک میشه.
عشق واقعی همه رنگها رو با هم و در کنار هم داره و عاشق واقعی همه شون رو با هم میبینه
اینها نشونه های عشق واقعیست
عشق یعنی اونقدر برام مقدسی که تا حلالم نباشی بهت دست نمی زنم.
عشق یعنی اونقدر خاطرت برام عزیزه وقتی می فهمم ازم دلگیری خواب ندارم.
عشق یعنی اگه همه دنیا مال من باشه ولی دل تو نه ،من ندارترینم.
عشق یعنی اونقدر دوست دارم که همه تو رو می خوام .
عشق یعنی مردی که وقتی زنش از ماشین پیاده میشه تا نرسه اونور خیابون با چشماش مواظبشه،حتی اگه اون زن هیچوقت نفهمه.
عشق یعنی وقتی مردی میره زنش تا دم در بدرقه اش کنه.
عشق یعنی گفتن والله خیر حافظا وقتی عزیزت از در بیرون میره.
عشق یعنی وقتی تو پشت وپناه منی تا همه بدونن ما مال همیم.
عشق همین کارای کوچولویی که جدی نمی گیریم ولی ما رو عاشق می کنه.:72:
hasti jon جان
جای تاپیک هایی که ایجاد بحث یا نظر سنجی دارد و چالش ایجاد می کند در انجمن آزاد است .
در این مورد شما می توانی به صورت تکنیکی یا کارگاهی ایجاد تاپیک کنی . مثلاً شکل تکنیکی عملیاتی آن اینه که نمونه های عینی را نقل قول بگیری از عشقهایی که حرمان به دنبال داشته و در نهایت شما خود با یک تحلیل به صورت یک مقاله نتیجه گیری کنی .
اگر کارگاهی بخواهی پیش بروی که روند خاص خود را دارد و می توانی الگوی کار کارگاهی را در تاپیکی که جناب بی بی در خصوص رفتار جرأتمندانه ایجاد کرده الهام بگیری .
http://www.hamdardi.net/thread-18343.html
لذا این تاپیک ابتدا قفل سپس به انجمن آزاد منتقل می شود . و شما تمایل به ایجاد تاپیک در این زمینه را به شکلی که گفتم دنبال کنید .
موفق باشید
.