RE: چرا کسی به دلم نمیشینه
دلیلش اینه که از نظر احساسی هنوز به اون فرد وابسته ای.وابستگی احساسی به او باعث شده خوبیهای او تماما ذهنت رو پر کنه و مانع از دیدن خوبیهای افراد دیگه بشه.
راهش اینه که به خودت زمان بدی و تلاش کنی تا فکر اون فرد از ذهنت خارج بشه،به مرور زمان با کمرنگ شدن احساسات و وابستگی پرده از جلوی چشمات کنار میره و حقایق رو میبینی از جمله نقاط منفی اون فرد.
و به این نتیجه خواهی رسید که همه ادمها نقاط ضعف و قوت دارن چه دوست سابقت و چه دیگران.
فعلا بهتره تلاشت رو بذاری برای ترمیم دوباره روح و احساست و تا این کارو انجام ندادی وارد ارتباط احساسی دیگه ای نشو.فعلا زخمهای روحت رو درمان کن
سلام عزیزم
اول اینکه منم با بهار عزیزم موافق هستم تو هنوز با خودت مشگل داری و حتی اگر بهترین ادم ها بیاند جلو
تو باز میگی نه چون همه را با اون مقایسه میکنی و هنوز ذهنت در گیره ان اقاست و بعد بخاطر شکستی که از اون خوردی ممکن تورو به احساسات جنس مخالفت بدببین کرده باشه و فکر کنی اگر کسی ار احساسش حرف میزنه
الکی پس اول باید روی خودت کار کنی و روح خودت التیام بدهی امیدوارم کارشناسای خوی این تاپیک بهتر و بیشتر کمکت کنند و راهکارای مناسب به تو ارائه بدهند]
هر زمان هم که تصمیم به ازدواج گرفتی از اشنایی پنهانی خودداری کن و فقط به اشنایی بصورت خواستگاری رسمی تن بده در اون دوران هم فقط به شناخت صحیح طرفت فکر کن و احساسات دوری کن.احساسات رو بذار برای زمانی که رسما عقد کردین
اتفاقا" با کسی مقایسه نمیکنم،چون به این نتیجه رسیده بودم مناسب هم نیستیم و یک دوست داشتن دوران جوانی بوده.........[size=medium]
سلام خانم
ببین اینکه الا کسی به دلت نمیشینه مهم نیست مهم اینه که کسی بشینه که لیاقت نشستن داشته باشه منم فکر میکردم عشقم به دلم نشسته بابتش بهای بدی دادم و هنوزم دارم میدم تازه اون الا شوهرم هست اما الا فهمیدم که کاش چشمام نبسته بودم پس با چشم باز انتخاب کن با اون اقا رابطه جنسی داشتی چرا بهم زدین و چرا از هم دور بودید الا نمیبینیش دیگه