با شوهرم برم خارج یا همینجا بمونم؟
من قبلا مشکلم را در یک سایت دیگر مطرح کردم که متاسفانه به نتیجه ای نرسید. امیدوارم اینجا بتونم با کمک دوستان تصمیم درستی بگیرم.
شوهر من مدتی است که تصمیم گرفته برای زندگی به خارج از کشور برود. تلاشهای من برای نگه داشتن همسرم در ایران هم اصلا به جایی نمی رسد. شدیدن مصر هست که بره
متاسفانه به خاطر یک سری مسایل و شرایط اوایل مایل نبود که من را همراه خودش ببرد که بلاخره با کلی تلاش کمی تونستم قانعش کنم.
ولی مشکل من این است که خودم هم مطمئن نیستم که کدام روش بهتر است. ریسک کنم و همراه همسرم بروم. یا بمانم و زندگی آرومی داشته باشم؟ در آن صورت با تنهاییم چیکار کنم
نمی دونم با رفتنم کدام حالت پیش می آید. شاید هم همه چیز عالی بشود. اما شاید هم خرابتر از.
RE: با شوهرم برم خارج یا همینجا بمونم؟
سلام،
به تالار همدردی خوش آمدید.
این تاپیک رو مطالعه کنید، کمکتان می کند: مشكل من با همسرم درخصوص مهاجرت به استراليا و نارضايتي من
منظور شما از اینکه ایران بمانید و زنگی آرومی داشته باشید چیست؟
شوهر شما چقدر وقت قرار است خارج از کشور بماند؟
آیا مدتش مشخص است یا احتمال دارد طولانی تر بشود؟
در این مدت هر چند وقت یکبار می تواند به ایران برگردد؟
موفق باشید.
سلام حامد
مرسی اون لینک را خوندم ولی چون من همسر دوم هستم و زن دوم در کشوری که شوهرم میخاد بره قانونی نیست . من از قوانین زیاد سر در نمیارم و نمیدونم آیا راست می گه یا دروغ؟ می ترسم برم و مشکلی پیش بیاد :316:
یعنی همسر شما می خواهد با خانم اولش به اونجا برود، و حالا شما نمی دانید که شما هم با او بروید یا نه؟
خانم اولش از ازدواج دوم همسرش با خبر است؟
به این سوالها هم پاسخ بدهید:
نقل قول:
منظور شما از اینکه ایران بمانید و زنگی آرومی داشته باشید چیست؟
شوهر شما چقدر وقت قرار است خارج از کشور بماند؟
آیا مدتش مشخص است یا احتمال دارد طولانی تر بشود؟
در این مدت هر چند وقت یکبار می تواند به ایران برگردد؟
در خیلی از کشورها ازدواج با بیش از یک نفر قانونی نیست. حرفی که همسرتون می زند، دور از ذهن نیست.
من نمی دونم که خانم اولشون هم می خواهند بروند یا نه و در اینصورت مشکلی شاید پیش بیاید. اما تا انجا که من می دانم هیچ کس در قاره اروپا و امریکا از کسی مدرک اثبات زناشویی نمی خواهد. و اصلا غیر از بعضی قراردادهای بانکی کسی ازشما نمی پرسد چه نسبتی با هم دارید.
ولی اگر شما با همسرتون مشکل خاصی دارید خوب باید روی اون بیشتر فکر کنید.
سلام
عزیزم من قصد مداخله ندارم ولی چون در مورد اقامت و ویزای خارج از کشور تا حدودی اطلاعات دارم خواستم کمکت کنم اگه دوست داشتی به سوالام جواب بده
همسرتون از چه طریقی میخوان برن خارج از کشور و کدوم کشور؟
آیا ایشون از قبل اقامت داشتن یا خیر؟
و اینکه اگر اقامت قبلی نداشتن از طریق مهاجرت یا ویزای تحصیلی یا ... میخوان از ایران برن
اگه دوست داشتی من میتونم یه خورده راهنماییت کنم در این خصوص
خانم دلتنگ
برای گرفتن ویزا به تبعیت از همسر, اول باید ازدواج اثبات بشه؟؟ تازه کلی هم مدرک چپ و راست می خواهند. کجا مدرک نمی خواهند؟
برای اقامت هم همینطور.
برای برخورداری از حقوق مختلف قانونی به عنوان همسر اول باید ثابت بشه که همسرشون هستند بعد طلب حق.
[align=justify]سلام دوباره
ممنون حامد آره زن اولش میدونه جریانو ولی با این که 6 سال از زندگی ما گذشته هنوز نمی تونه کنار بیاد و ارتباطی نداریم و همیشه سعی میکنه زندگی منو شوهرم را خراب کنه و به آتیش بکشه واسه همین میگم شاید شوهرم ببره خارج من اینجا یه کم آرامش داشته باشم. اصلا چشم نداره ببینه شوهرم واسم محبت میکنه:302:
ترانه جون مرسی عزیزم شوهرم برای همیشه مهاجرت می که. به خاطر آینده بچه هایش می خاد که برای همیشه بره.
نمی دونم چقدر می تونه به من سربزنه. خودش میگه دلش نمیاد منو زیاد تنها بذاره و زود زود سر می زنه میگه انور بیای از لحاظ قانونی مشکل برات پیش بیاد نمیدونم شاید هم اگر نرم نیاد و مهرم از دلش بیرون بره نمیدونم
به من می گه ویزای همسر برات می گیرم یه بار می گه ویزای کار و من اصلا نمی دونم باید چیکار کنم.
دلجو دلتنگ جون میشه بگی منظورت از کارهای بانکی چیه؟ بلاخره باید حواسم به این چیزا باشه
من واقعا نمی تونم الان بفهمم چی به صلاحمه. حتی نمی تونم بفهمم هدف شوهرم چیه. می خواد منو ببره یا نه. [/align]
با سلام مجدد،
با توجه به اینکه شما یک تاپیک جدید در رابطه با همین موضوع باز کردید، بنده این تاپیک رو قفل می کنم.
جلو بردن همزمان دو تاپیک موجب سردرگمی دوستان می شود و باعث می شود بعضی ها در این تاپیک و بعضی ها در آن تاپیک پاسخ دهند.
دوستانی که مایل به کمک به خانم مستانه 84 هستند، لطفاً پست هایشون رو در تاپیک دوم ایشون ارسال کنند:
شوهرم میخاد ولم کنه به امون خدا تو رو خدا بگید چیکار کنم
با تشکر.