همسرم ترامادول مصرف میکند من چه کنم ؟
3ماه پیش متوجه شدم همسرم ترامادول مصرف می کنه و اینطور که خودشم می گفت از این اتفاق راضی نیست پس گفت ترک می کنه اما گفت برای اینکه به غرورم لطمه نخوره ازم سوال نکن و به روم نیار منم گوش کردم اما حواسم بهش هست فرداش گفت با یکی تو مراکز ترک حرف زده گفته که نمی شه یهو بزاری کنار و طی یه مدتی به تدریج خارج می شه از همون موقع همسرم کپسولایی نشونم داد نارنجی رنگ که گفت گیاهی است واسه ترک یکی صبح یکی شب که جدیدا یکی نارنجی می خوره یه سفید که خودش می گه کم کرده حلا می خوام راهنماییم کنید که این زمان ترک طولانی نشده ؟؟؟ ایا این قرص ها بی ضررن و فقط واسه ترکن؟؟ اگه می شه کمک کنید.
ببخشید طولانی شد خواستم کامل باشه.
خیلی ممنون منتظر راهنمایی های خوبتون هستم.:72:
RE: ترامادول در دسترس و مخرب
دوست گرامی ترامادول یکی از داروهایی هست که بسیار ایجاد وابستگی و اعتیاد میکنه چون از دسته اپیوئید ها هست . با توجه به صحبت هاتون، همسرتون پذیرفتند که به این ماده اعتیاد پیدا کردند . و اما توصیه میکنم همراه با ایشون به مرکز ترکی که اظهار کردند برید و شما هم از نزدیک ببینید چه گفته میشه و موضوع چی هست . به ایشون بگید میخواهید همراهیش کنید و به عنوان همسرش کنارش باشید و کمکش کنید . شما هم با ایشون برید.
سلام
عزیزم
علائمش رو از اینترنت سرچ کن ببین چندتاش توی همسرت هست.
2- زنگ زدی به مرکز ترک اعتیاد ؟ پرسیدی که این کپسول ها چیه؟
نتونستم زنگ بزنم می دونم نارحت می شه بگم با هم بریم مطالبی هم که توی نت درباره ترامادول خوندم نزدیک به همه و کمی نکرده:302:
برای ترک اعتیاد کپسول هایی هستند به نام نالتروکسون. شاید ایشون از این کپسول استفاده می کنند. ولی باز هم برای اطمینان از چگونگی موضوع همراهشان به مرکز ترک بروید.
* البته توجه داشته باشید خود ترامادول هم علاوه بر آمپول و قرص به شکل کپسول های 50 و 100 میلی گرمی هم موجود است. در ضمن دقت داشته باشید معمولا مصرف کنندگان ترامادول معتادین به مواد مخدر دیگری هستند که در صورت عدم دسترسی به این مواد و یا به هنگام ترک مواد مخدر دیگر جهت قابل تحمل بودن علایم ترک مصرف می شود.
ناراحت شدنشون میتونه دلیلی بر پنهان کردن چیزی باشه وگرنه منطقی نیست که ناراحت بشند . آیا اخیرا دچار کاهش وزن نشده اند ؟ آیا سیگار میکشند؟ اواخر رفتارهای مشکوک ازشون دیدید ؟
ترامادول تقریبا 30الی 35 علائم داره که بیشترشو خود فرد مصرف کننده می تونه متوجهش با شه اما علائم اشکارش که همسرم هنوز داره ولی بهتر(کمتر) شده:.
عصبی بودن و بد خوابی (همسرم در خواب شبا نش ارامش نداره کلافس تو خواب و بعضی وقتا تو خواب زیاد عرق می کنه و خارش داره اما تو حالت عادی نه که مصرف کننده هکیشه اینارو داره)
که لازم به ذکر خارش و تعرق علائم مصرفه اما من امید به ترک دارم که راست می گه چون
1.لاغر بود جدیدا چاق شده
2. خیلی کم عصبی می شه و زودتر نسبت به گذشته ارامشش رو بدست می اره
3.خشکی دهان هم یکی از علائم که گذشته زیاد داشت الان خیلی کم شده فقط توی دعوای شدید اینطوری می شه
خدارو شکر علائم زیاده ولی نداره نظرتون چیه؟؟؟؟/
kking گرامی،
این مسائل رو باید از مراکز ترک اعتیاد و پزشکان بپرسید و این سایت در این رابطه صلاحیت ندارد.
اگر در رابطه با مسائلی که مربوط به خانواده و روانشناسی می شوند سوال دارید، می توانید در انجمن مناسب یک تاپیک جدید برای خودتون ایجاد کنید تا پاسخگوی شما باشیم.
با تشکر از توجه شما.
RE: همسرم ترامادول مصرف میکند من چه کنم ؟
kking عزیز همانطور که خودتان هم گفتید علایم مصرف ترامادول فراوانند. زمان موضوع را مشخص خواهد کرد و از راه دور بدون بررسی و معاینه ایشان نمیتوان نظر 100 درصد داد که در حال ترک هستند یا نیستند . پس صبر کنید و نتیجه را ببینید.بعد از اتمام کامل دوره ترک در صورت عدم استفاده از داروهای مسکن تست مورفین ایشان باید منفی باشد.موفق باشید.